WebStore

Kaikki arvostelut

WebStore

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

WebStore

Hyvinvointi ja liikunta on tämän päivän trendi ja monet seuraavat hyvinvointi valmentajia sosiaalisissa medioissa ja televisiossa näkyvissä reality sarjoissa. Yhä useampi ihminen myös pitää itsestään huolta ravinnon ja liikunnan avulla. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion tueksi käytetään nykyään myös erilaisia ravintolisiä, urheiluravinteita sekä terveystuotteita. Verkosta löytyy myös monia verkkokauppoja, joista näitä tuotteita voi ostaa mutta mistä kaupasta tuotteet kannattaa ostaa? Tätä on helppo selvittää lukemalla toisten kokemuksia verkkokaupoissa asioimisesta. Toisen kirjoittama arvostelu on erittäin hyvä tapa saada selville, miten kaupankäynti on sujunut ja onko verkkokauppa luotettava. Voit myös etsiä tietoa verkosta tai lukea lisätietoa verkkokaupoista Suomiarvostelut sivuiltamme. Tällä sivulla kerromme WebStore nimisestä verkkokaupasta ja sen tuotevalikoimasta. Käymme läpi, miten voit tilata tuotteita ja miten ne toimitetaan sinulle, ja jos sinulla on kysyttävää, miten voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluun. Näiden tietojen avulla sinun on helpompi tehdä päätös haluatko ostaa tuotteita WebStore verkkokaupasta.

Tietoa WebStore
MWebStore on Pro Nutrition Finland Oy:n verkkokauppa, joka keskittyy tuotteisiin, joilla voi ylläpitää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Verkkokaupassa on edustettuna laadukkaimmat tuotemerkit urheiluun ja vapaa-aikaan. Yrityksen kotipaikka on Oulu ja se on perustettu vuonna 2007. Yrityksen liikevaihto on 5 miljoonan euron luokkaa ja sillä on 13 työntekijää henkilöstönä. 

Tuotteet ja palvelut WebStore
Verkkokaupan valikoimasta löydät lisäravinteet kuten muun muassa proteiinit, urheilujuomat, rasvanpolttajat, vitamiinit, terveystuotteet ja patukat sekä muut ateriankorvikkeet ja superfoodit. Valikoimassa on myös elintarvikkeita, treenivaatteita niin miehille kuin naisille, treeni- ja kamppailuvarusteet, terveys ja hyvinvointituotteet. Kaupasta voi myös ostaa verkkovalmennuksia nimekkäiltä fittnesvalmentajilat kuten Martina Aitolehti, Erna Husko ja Bull Mentula. Voit luoda halutessasi käyttäjätilin verkkokauppaan, josta voit seurata tilauksia ja ottaa käyttöön muita ominaisuuksia. Tuotteiden selaaminen verkkokaupassa onnistuu kategorioittain ja halutut tuotteet voi tilata perinteisen ostoskorin kautta siirtymällä sieltä kassalle.

Verkkokaupassa voi tuotteita maksaa monilla eri maksutavoilla. Käytössä on Klarnan useat maksutavat, Paytrailin kautta tapahtuvat verkkopankkimaksut, PayPal, pankki- ja luottokortit, Pivo, MobilePay ja OP-lasku sekä walley osamaksupalvelu. Tuotteet toimitetaan WebStore varastosta eteenpäin toimitukseen ja ne toimitetaan tuotekortilla olevan toimitusajan mukaisesti. Tuotteet voidaan toimittaa kotiin Budbee kotiinkuljetuksella tai DB Schenkerin, Postin tai Matkahuollon toimituksina lähimpään toimituspaikkaan. Paketit voidaan toimittaa myös pakettiautomaatteihin. Lisäksi asiakkaan on mahdollista noutaa oma tilaus Oulun myymälästä. WebStore asiakaspalvelu on käytössä ja osaavaan sekä asiantuntevaan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä arkisin verkkokaupan live-chatin kautta tai sähköpostitse. Chat on auki arkisin kello 10-17 ja MStore myymälä on auki arkisin kello 11-17. Kaikkiin yhteydenottoihin pyritään vastaamaan aukioloaikojen puitteissa välittömästi ja muina aikoina 24 tunnin kuluessa.

Suositukset, valitukset ja vinkit WebStore
Oletko sinä aktiivinen harrastaja ja hankit harjoittelusi tueksi lisäravinteita? Ostatko tuotteesi jostain tietystä kaupasta tai oletko ostanut tuotteita WebStoren verkkokaupasta tai myymälästä? Jos olet niin voisitko kertoa meille SuomiArvostelut sivuilla sinun ostokokemuksista. Kaikki palaute auttaa toisia käyttäjiä päättämään sekä palveluntarjoajia parantamaan palveluitaan. Myös sinä voit hyödyntää palautetta ja etsiä hyödyllistä tietoa sivuiltamme. Voit esimerkiksi vertailla vastaavanlaisia yrityksiä ja löytää sen avulla itsellesi kaikkein parhaimman palveluntarjoajan ja verkkokaupan. On hyvä myös muistaa, että jokaisella yrityksellä ja verkkokaupalla on omat käyttö- ja toimitusehdot. Tämän takia suosittelemme vahvasti, että käyt tutustumassa aina verkkokaupan omiin ehtoihin. Tällä tavalla tiedät, mihin sitoudut kun ostat tuotteita ja mitä sinun tulee tehdä jos ostosten kanssa tulee ongelmia.