Fitfarm

Kaikki arvostelut

Fitfarm

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Testoplus

Testoplus

0 arvostelut

Luonnollinen testosteronitaso kääntyy laskuun jo 30 ikävuoden jälkeen ja tätä ilmiötä kutsutaan usein andro...

Logo Luontaistukku

Luontaistukku

0 arvostelut

Luontaistukku on suomalainen verkkokauppa, josta voi ostaa Suomessa tuotettuja ravintolisäkapseleita ja superfoodia. Esimerkkejä superfoo...

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 arvostelut

Haluatko haasteen? Haluatko tietää, miten kehosi voisi muuttua viikossa, kahdessa viikossa tai kuukaudessa? Tarjolla on useita erilaisia ...

Logo Thyrolin

Thyrolin

0 arvostelut

Painonhallinta ja laihduttaminen ovat yhä useammalle ihmisille asioita, joiden kanssa joutuu tekemään paljon töitä. Haluai...

Fitfarm

Mietitkö kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kiinnostaisiko liikunta- tai ravintovalmennus? Verkossa on useita liikunta- ja ravintovalmennuksia tarjoavia yrityksiä. Valmennuksissa on kuitenkin paljon eroja ja sinun onkin hyvä selvittää etukäteen mikä valmennus olisi sinulle paras. On myös tärkeää, että valmennuksen ostaa luotettavalta ja ammattitaitoiselta toimijalta. Suomiarvostelut -verkkosivulta voit lukea muiden käyttäjien kirjoittamia arvosteluja valmennuksista ja niitä tarjoavista yrityksistä.

Mikä on Fitfarm?
Fitfarm on suomalaisen valmentajan Jutta Larmin (ent. Gustafsberg) perustama valmennuskonsepti, joka tarjoaa ravinto- ja liikuntavalmennuksia verkossa. Fitfarm on perustettu vuonna 2012 ja sen toimialueena on Suomi. Fitfarm toimii Xemax Oy -yrityksen alla. Xemax Oy on useana vuonna kuulunut Suomen suurimpiin kasvuyrityksiin. Yrityksen kotipaikka on Tampere.

Mitä palveluita Fitfarm tarjoaa?
Fitfarm tarjoaa useita erilaisia ravinto- ja liikuntavalmennuksia sekä ravinto- ja liikuntatuotteita. Valmennuksia löytyy erilaisia erityyppisille tavoitteille. Valmennuksia on niin painonpudotukseen, liikunnallisuuden lisäämiseen, oman ruokavalion parantamiseen kuin myös lihasmassan kasvatukseen. Valmennuksia on esimerkiksi, Superdieetti, Keto49, Bikini Challenge ja Next Level. Esimerkiksi, Superdieetti -valmennus on tarkoitettu henkilölle, joka haluaa pudottaa painoa. Puolestaan, Next Level -valmennus on suunniteltu parantamaan lihasvoimaa, kestävyyskuntoa ja kehonhallintaa toiminnallisen harjoittelun avulla. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, liikunnan aloittaminen kannattaa, jotta kuntosi kohoaa, liikkuvuus paranee ja mieli piristyy. Valmennuksia on myös erikseen miehille, äidille ja myös mielelle. 

Valmennukset ostetaan suoraan Fitfarmin verkkokaupasta. Löydät sieltä kaikki Fitfarmin tarjoamat valmennukset, joista voit lukea lisää ja valita sinulle parhaimman. Eri valmennukset alkavat eri aikoihin ja tyypillisesti valmennuksia alkaa aina parin kuukauden välein. Voit kuitenkin ostaa valmennuksen halutessasi etukäteen. Sinun tulee lisätä verkkokaupasta valitsemasi valmennus ostoskoriisi ja suorittaa maksu. Fitfarmilla maksutapoina käy kaikki suomalaiset verkkopankit, Visa, Mastercard, lasku Klarnan kautta, Mobilepay tai useat liikuntaedut. Liikuntaeduista maksutapana käy ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak ja Tyky. 

Tilauksen tehtyä, saat valmennuksesta tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Lisäksi, saat sähköpostiisi tiedot miten pääset kirjautumaan valmennusjärjestelmään. Kaikki valitsemaasi valmennukseen liittyvät materiaalit tulevat näkyville erilliseen valmennusjärjestelmään, johon voit kirjautua sisään. Materiaaleja on kirjallisina, videoina ja kuvina. Lisäksi valmennusjärjestelmässä on foorumi, missä voit kysyä valmentajalta ohjeita ja vinkkejä.

Fitfarmin verkkokaupasta pystyy myös ostamaan lahjakortteja, ravintolisiä, liikuntavälineitä ja urheiluvaatteita. Monet valikoiman tuotteista on suunniteltu tukemaan Fitfarm -valmennuksia. Kuitenkin niitä voi myös ostaa, vaikka et valmennusta ostaisikaan. Fitfarm Shopissa on myynnissä esimerkiksi proteiinilisiä, vitamiineja, urheiluvaatteita ja jumppakuminauhoja.

Voiko Fitfarmin verkkokaupasta ostetun tuotteen tai valmennuksen peruuttaa? 
Fitfarm -verkkokaupasta ostetun tuotteen tai valmennuksen voi palauttaakuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden sisällä. Mikäli kyseessä on tuote, 14 vuorokautta lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautus on maksuton. Sinun tulee ilmoittaa palautuksesta ja sitten toimittaa tuote takaisin Fitfarmille. Tarkemmat palautusohjeet löydät Fitfarmin verkkosivuilta. 

Kun yritys on vastaanottanut tuotteen, saat rahasi takaisin. Rahanpalautus tapahtuu samalle maksutavalle, millä alun perin maksoit tuotteen. Saat ilmoituksen palautuksesta sähköpostitse.

Myös Fitfarmin valmennuksen voi peruuttaa 14 päivän sisällä. Tällöin 14 päivää lasketaan valmennuksen ostopäivästä eteenpäin. Peruutusilmoitus tulee tehdä ennen kuin kirjaudut valmennusjärjestelmään. Peruutusta ei voi tehdä enää, jos valmennukseen liittyvää sisältöä on alettu kuluttamaan. Peruutus onnistuu ottamalla Fitfarmiin yhteyttä sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Fitfarmin valmennuksista tai tuotteista?
Oletko kokeillut Fitfarmin valmennusta? Tai oletko ostanut sieltä liikuntavälineitä tai ravintolisiä? Haluamme kuulla kokemuksestasi! Kerro meille mitä pidit valmennuksesta, oliko se ammattitaitoisesti toteutettu ja vastasiko se sitä mitä etsit. Näin autat muita ymmärtämään, kannattaako Fitfarmilta ostaa. 

Mietitkö Fitfarmilta valmennuksen tai muiden tuotteiden ostoa? Lue muiden käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja, niin selvität, sopisiko valmennus tai tuotteet sinulle.