Member XXL

Kaikki arvostelut

Member XXL

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Member XXL

Seksuaalielämän vaikeudet ja seksuaaliterveyteen liittyvät ongelmat kuuluvat monien elämään ainakin jossain kohtaa. Miehillä seksuaaliterveyteen liittyvillä ongelmilla viitataan esimerkiksi halujen puutteeseen, erektio-ongelmiin tai epävarmuuteen omasta sukupuolielimen koosta. Moni yritys on kehittänyt sekä naisille että miehille seksuaaliseen terveyteen tuotteita. Yksi näistä on Member XXL, joka on ravintolisä, joka sanoo kasvattavansa peniksen kokoa. Haluatko tietää, onko Member XXL:ää myyvä yritys luotettava? Onko Member XXL toimiva tuote ja onnistuuko tilaus helposti? Entä onnistuuko palautus halutessaan? Lue Suomiarvostelut sivuilta muiden kuluttajien arvioita Member XXL:stä, sen verkkokapasta ja sitä myyvästä yrityksestä niin voit miettiä kannattaako ravintolisän osto.
 
Mikä on Member XXL?
Member XXL on ravintolisä, joka on tarkoitettu peniksen suurentamiseen kotona. Tuotetta myydään Member XXL verkkosivuilla, joka on osa Key Players Limited yrityksen tarjoamaa. Key Players Limited on ravintolisiä, terveystuotteita ja kauneustuotteita valmistava yritys, jonka pääkonttori on Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiraateissa. Member XXL:llä on suomenkieliset verkkosivut ja yrityksen asiakaspalveluun saa yhteyden verkkosivujen yhteydenotto lomakkeen kautta. Lomake löytyy verkkosivun alareunasta. Tuotteita voi ostaa minne tahansa päin maailmaa.
 
Kenelle Member XXL on tarkoitettu?
Member XXL on ravintolisä, joka on tarkoitettu miehille, jotka haluavat suurentaa sukupuolielimensä kokoa luonnollisesti. Siinä on luonnollisia ainesosia, kuten L-arginiinia, kiinalaista sitrushedelmäuutetta, ginsengiä, sahramiuutetta sekä mustapippuriuutetta. Member XXL:n verkkosivujen mukaan ravintolisä parahtaa seksin laatua ja voisi paksuntaa ja pidentää penistä jopa 9 senttimetriä. Tyypillisesti kuitenkin esimerkiksi Ginsengiä on tutkittu pääosin seksuaalisten halujen ja erektion parantajana.
 
Miten Member XXL ravintolisää käytetään?
Member XXL ravintolisää ­käytetään ottamalla yksi kapseli kaksi kertaa päivässä. Yritys suosittelee, että ensimmäinen kapseli otetaan ennen aamupalaa ja toinen keskipäivällä ennen lounasta. Ne tulisi ottaa veden kera. Verkkosivuilla kerrotaan, että tuote alkaisi vaikuttaa noin kolmen viikon kuluttua käytön aloittamisesta, kunhan ravintolisää otetaan säännöllisesti. Yrityksen mukaan testiryhmässä ravintolisää käyttäneiden peniksen koko kasvoi noin kaksi senttimetriä kolmen viikon aikana.
 
Member XXL ravintolisän tilaus ja palautus
Member XXL ravintolisää voi tilata heidän omilta verkkosivuiltaan. Tuotetta voi ostaa kuka tahansa eikä siihen tarvitse reseptiä. Tuotetta voi tilata kolmessa erikokoisessa paketissa. Pienimmässä paketissa on yksi purkki kapseleita, keskikokoisessa paketissa on kolme purkkia kapseleita ja suurimmassa paketissa on kuusi purkkia kapseleita. Yhdessä purkissa on kuukauden annos kapseleita.
 
Ravintolisän kuukausiannoksen hinta on 25 euron ja 50 euron välillä riippuen tilauksesi koosta. Jos ostat esimerkiksi isoimman paketin, jossa on kuusi purkkia, saat kolme niistä kaupan päälle. Tällöin yhden purkin hinnaksi jää noin 25 euroa. Tilausta varten sinun tulee myös täyttää tietosi kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi sekä toimitusosoite.

Tilauksen voi maksaa joko noudon yhteydessä tai tilisiirrolla, kortilla tai PayPalilla. Mikäli maksat verkossa, maksat toimituksesta 10 euroa ja puolestaan jos haluat maksaa tuotteet noudon yhteydessä, maksaa toimitus hieman enemmän. Tuotteet lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä ja toimitusaika on keskimäärin seitsemän päivää.

Member XXL kokemuksia, arvioita ja ajatuksia
Oletko tilannut Member XXL ravintolisän heidän verkkosivuiltaan? Kerro meille miten yrityksen kanssa asiointi sujui! Onko Member XXL mielestäsi luotettava? Oliko tilaus helppo tehdä ja saapuiko se sinulle luvatussa ajassa? Oletko tyytyväinen ostokseesi? Jaa meille arviosi, ajatuksesi tai vapaa sana Member XXL ravintolisästä tai Key Players Limited yrityksen kanssa asioinnista. Näin muut kuluttajat voivat tietää, kannattaako heiltä tilata.
 
Oletko harkitsemassa Member XXL ravintolisän ostoa? Ennen ostoa, lue muiden asiakkaiden ja kuluttajien kokemuksia ravintolisästä ja yrityksen toiminnasta. Näin voit saada lisätietoa siitä, onko ostos kannattava ja kannattaako yritykseen luottaa.