SuomiArvostelut

  Arvostelut Nielsen Homescan

  Miltä kuulostaisi, jos voisit saada lahjakortteja silloin kun käyt kaupassa? Mysteerishoppaaja, tuotteiden skannaus ja testaus. Tässä muutamia nykyaikaisia tapoja, joilla voi ansaita lisätienestejä tai muuta mukavaa verkossa helposti. Olet varmasti kuullut jostain näistä mutta miten voisit itse aloittaa vastaavanlaisen toiminnan? Palveluntarjoajia ovat yleensä markkinatutkimusyritykset ja niitä löytyy netistä useita. Tällä sivulla tutustumme Nielsen Homescan verkkosivustoon. Mitä kyseinen yritys tekee? Miten voin ansaita lahjakortteja? Mitä minun tulee tehdä aloittaakseni toiminnan? Lue alapuolelta vastaukset ja tutustu sivuilla muiden Nielsen Homescan käyttäjien kokemuksiin ja arviohin. Saat kommenteista arvokasta tietoa ja voit sen jälkeen päättä haluatko toimia kyseisen yrityksen kanssa.

  Tietoa Nielsen Homescan

  Nielsen Homescan kuuluu Nielsen Consumer LLC konserniin, joka on maailmanlaajuinen markkinatutkimuksia tuottava yritys. Yritys on alunperin perustettu vuonna 1923 Arthur C. Nielsenin toimesta. Alunperin tutkimaan tuotannon kuljettimia ja turbiinimoottoreita. Siitä lähtien yritys on kasvanut suureksi globaaliksi yhtiöksi, jonka missiona on todellista tietoa ja analysoida kompleksit tiedot valmiiksi saataville. Yrityksen koosta kertoo 6,9 miljardin dollarin liikevaihto vuonna 2019.

  Nielsen Homescan palvelut
  Verkkosivuilla NielseniQ tarjoaa mahdollisuutta liittyä osaksi kuluttajapaneelia.

  Kuluttajapaneelin jäseniä on useita tuhansia Suomessa ja paneelissa pääset toimimaan vaikuttajana. Paneelin jäsenet voivat kertoa, millaisia tuotteita kauppojen hyllyillä tulisi olla ja silloin omat tarpeet välittyvät myös vähittäiskaupan ja teollisuuden toimijoille. Oma ääni välittyy jakamalla omat kuluttajatottumukset järjestelmään ja ne vaikuttavat siihen, miltä tulevaisuuden kauppa tulee näyttämään. Kuluttajapaneeliin liittyminen tapahtuu rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröinnissä kysellään muutamia omaan talouteen liittyviä kysymyksiä, jonka jälkeen pääsee täyttämään henkilökohtaiset tiedot ja liittymään paneeliin.

  Kuluttajapaneelin jäsenet voivat tienata

  pisteitä, joiden avulla pystyy lunastamaan lahjakortteja toimijoiden kuten IKEA, H&M ja Dressmann kauppoihin. Ansainta tapahtuu yksinkertaisesti kuvaamalla oma ostokuitti ja skannaamalla ostamansa tuotteiden viivakoodit ilmaisen mobiilisovelluksen avulla. Mobiilisovellus jakaa skannatut tiedot eteenpäin Nielsenille ja tehdystä työstä kertyy pisteitä omalle tilille. Tärkeintä on kuvata kaikki ostokset, suuret ja pienet, sovelluksen avulla. Pisteitä voi myös ansaita vastaamalla kyselyihin. Pisteitä ansaitaan viikoittain ja säännöllisellä tekemisellä voi osallistua 16 erilliseen arvontaan. Näitä arvontoja on muun muassa kuukausiarvonnat, puolivuotisarvonnat sekä vuosiarvonnat. Kuluttajapaneeliin voi liittyä joko yksittäinen henkilö tai koko perhe. Skannattuja ostotietoja käsitellään anonyymisti ja ne kerätään kaikkien panelistien tuottamien tietojen kanssa yhteen. Yksittäisen henkilön tiedot eivät koskaan ole näkyvissä tietoja käyttävillä tahoilla vaan he näkevät ainoastaan kootut tiedot kaikista panelisteilta kerätyistä tiedoista.

  Verkkosivuilla on saatavilla apua

  palvelunumeron kautta numerosta 0800 771 611. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-20. Lisäksi voi lähettää sähköpostia osoitteeseen panelisti@nielseniq.com, jos kysymyksiin ei löydy vastausta verkkosivuilta tai puhelimesta ei saa vastausta. Verkkosivuilta löytyy kattava kuvaus yrityksen tietosuojaselosteesta. Tässä kerrotaan mihin paneelin jäsenenä sitoudut, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään. Tietosuojaselosteessa on myös kerrottu omat oikeudet sekä muut esimerkiksi perheen jäsenien tietojen keräämiseen liittyvät tiedot. Lisäksi selosteesta löytyy tietoturvan selite, miten sinun tietosi suojataan ja miten kauan niitä säilytetään.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Nielsen Homescan

  Kuulutko Nielsen Homescan kuluttajapaneeliin? Kuulusimme mielellämme kokemuksistasi. Miten pisteiden tienaaminen onnistuu? Saako pisteillä todella hankittua lahjakortteja? Miten kauan siinä kestää? Onko palvelun käyttö ollut turvallista? Anna Suomiarvostelut sivuilla oma arviosi Nielsen Homescanin palvelusta. Sinun palautteen avulla voivat muut käyttäjät tehdä päätöksen, haluavatko he liittyä panelistiksi. Voit myös samalla itse lukea muiden kokemuksia ja selvittää onko ne olleet vastaavia omiesi kanssa.

  Nielsen Homescan
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nielsen Homescan

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nielsen Homescan luotettava yritys?

  Nielsen Homescan on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nielsen Homescan tarjoaa?

  Nielsen Homescan on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Online-kyselyt ja Paneelit, Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Nielsen Homescan-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.