Your Surprise

Kaikki arvostelut

Your Surprise

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

S
Sirpa Kaukinen
Printti kohtuullinen. Tuotteen laatu muuten surkea. Saapui myöhässä. En suosittele muille. Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Pyyhe

  Printti kohtuullinen. Tuotteen laatu muuten surkea. Saapui myöhässä. En suosittele muille.


Muut katsoivat

Logo Offerilla

Offerilla

11 arvostelut

Kukapa ei haluaisi kunnon tarjousta ostoksistaan? Jonkin hankkiminen parempaan kuin myyntihintaan voi tehdä valtavan tyytyväisyysero...

Your Surprise

Arvostelut YourSurprisesta Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntymäpäivät pian? Oletko muuten vain kiinnostunut lahjoista tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa YourSurprise voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Your Surprisesta

YourSurprise on verkkokauppa, joka on ollut verkossa vuodesta 2005 lähtien. YourSurprise pyrkii erottumaan kilpailusta alkuperäisillä lahjoilla, nopealla toimituksella, edullisella hinnalla, käyttäjäystävällisellä verkkosivustolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Vuonna 2016 palkattiin ensimmäinen työntekijä. Vuonna 2008 verkkokaupalla oli jo 100 tuhatta tilausta. Vuonna 2011 yritys siirtyi suurempiin tiloihin Jannewekkeniin. Tällä hetkellä YourSurpriselta löytyy aktiivisia verkkosivustoja Hollannissa, Belgiassa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Espanjassa ja Suomessa. Ne toimittaa lahjoja sekä yksityisille että yritysosoitteille. Vuosina 2009, 2013 ja 2014 YourSurprise.com voitti Home Shopping -palkinnon koskien Alankomaiden parasta verkkokauppaa. Sen asiakaspalvelu toimii numerossa (929) 322-0096 klo 8.30–17.00 (CET) ja asiakaspalvelun email: customersupport@yoursurprise.com Sen tarkka osoite on Gouwepoort 34301 RZ Zierikzee, Netherlands.

 

Your Surprisen tuotteet ja palvelut
Se on verkkokauppa, josta löytyy yli 1000 henkilökohtaista lahjaa. Jokainen lahja toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa ja ilmaisella viestikortilla. Tästä verkkokaupasta voi siis tilata räätälöityä lahjoja rakkaillesi, mitkä varmasti muistetaan omaperäisyydessään, koska niihin voi liittää esimerkiksi oman kuvan, nimen tai vastaavan. Esimerkiksi voi tilata mukeja, pyyhkeitä, avaintelineitä, tyynyjä, lautasia ja jopa ilmapalloja omalla kuvalla tai tekstillä. On myös mahdollista tilata olutta, suklaata ja jopa syötäviä tuotteita omalla kuvalla lahjaksi ja löytyy lukuisia muitakin tuotekategorioita, jotka kaikki ovat käytännössä muokattavissa omalla kuvallaan. Verkkokaupasta pystyy myös tilaamaan vaatetusta, kuten teepaitoja, college-paitoja, huppareita ja vastaavia omalla kuvallaan. Luonnollisesti on mahdollista saada koruihin ja muihin päälle puettaviin koristeisiin oman rakkaan nimi tai mahdollisesti kuvakin. YourSurprisessa voi myös lajitella lahjaideoita syntymäpäivän, hääpäivän, sesongin tai muun vastaavan tapahtumaperusteisen määritelmän mukaisesti. On myös mahdollista etsiä äitienpäivä, lapselle, isovanhemmalle jne, perusteella lahjaideoita, jotka kaikki ovat räätälöitävissä. YourSurprise tekee myös yhteistyötä tiettyjen tuotemerkkien, kuten Toblerone, Mentos, Milka-suklaa, Axe, Dove, Miffy ja Doodles, jotta niiden pakkauksiin saisi esimerkiksi oman rakkaansa kuvan. Palvelu tarjoaa myös uutiskirjeen, jossa esimerkiksi kerrotaan suosituimmista tuotteista, kuten puhelinkuorista tai kaljamukeista ja YourSurprisen tuotteet ja palvelut löytyvät myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa.


Kiitokset, valitukset ja vinkit YourSurprisesta
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko lahjatarpeet tyydytettyä ja samalla sait lahjapyyhkeet ja kännykkäkuoret ostettua ja juhlavieraat iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.