Laatukoru

Kaikki arvostelut

Laatukoru

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Pimp my Booty

Pimp my Booty

0 arvostelut

Arvostelut PinkmyBootystä Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntym...

Logo Ifolor

Ifolor

0 arvostelut

Tilanne on tuttu monelle: puhelimen muisti pullistelee valokuvia! Kuvista ei kuitenkaan ole paljon iloa, jos ne asuvat ainoastaan puhelimen uumenis...

Logo Cyber Florist

Cyber Florist

0 arvostelut

Useimmat yritykset ovat tänä päivänä siirtäneet myyntiään verkkoon. Tuotteita löytyy laidasta laitaan ...

Logo fernsnpetals

fernsnpetals

0 arvostelut

Kukkien tai lahjojen valitseminen voi olla raskasta puuhaa ja ideat loppuvat helposti kesken. Tänä päivänä on onneksi my&o...

Laatukoru

Laatukoruvalmistaa ja myy koruja kaikille ihmisille elämän tärkeisiin hetkiin. Tunnettujen merkkien lisäksi yrityksellä on oma Silvan niminen tuotemerkkinsä. Tuotemerkin korut ovat timanttikoruja. Silvan korut valmistetaan Suomessa ja niissä on vuonna 2009 myönnetty Avainlippu-tunnus, joka takaa kotimaisuuden. Niissä käytetty kulta on kokonaan kierrätettyä kultaa. Kullankierrättäminen on yritykselle tärkeää toimintaa ja samalla sen ympäristövastuullisuus.  Laatukoru ostaa asiakkailtaan käytettyjä kultakoruja ja esineitä, sulattaa sen ja puhdistaa mekaanisesti, kemiallisesti ja elektrolyyttisesti, erottelee soseaineet ja ottaa hienokullan erilleen uusien korujen valmistusta varten. Timantit Laatukoru ostaa europpalaisista timanttipörsseistä. Yritys vaatii kirjallisen todistuksen timanttien alkuperästä ja niiden eettisyydestä aina niitä ostaessaan eri toimittajilta. Laatukoru korostaa yksilöllisyyttä. Yritys tarjoaa koruja sekä yksityisille että yrityksille esimerkiksi merkkipäivälahjaksi.

Laatukorusta.
Keijo Silvan on Laatukorun perustaja, joka on aloittanut korujen valmistuksen yrityksen alkuvaiheessa omassa kellarissaan vuonna 1972. Korujen valmistus on ollut aina hänen intohimonsa. Laatukoru on hyvinkääläinen perheyritys. Se on nykyisin kolmannessa sukupolvessa saman perheen omistama.  Laatukorun liikevaihto oli vuonna 2020 yhteensä 9,7 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa oli 76 työntekijää. Yritys toimii 13 eri paikkakunnalla. Laatukoru on saanut valtakunnallisen Yrittäjäpalkinnon vuonna 2009. Se nousi AAA-luokkaan vuonna 1991- Luokitus perustuu yrityksen erinomaisiin taloudellisiin tunnuslukuihin, positiivisiin taustatietoihin ja hyvään maksukäyttäytymiseen.

Tuotteet ja palvelut.
Laatukoru edustaa tunnettuja korumerkkejä kuten Kalevala, Moomin, Guess tai Kohinoor. Tuoteryhmävalikoima on laaja sekä naisille että miehille. Kellot, sormukset, rannekorut, riipukset, kaulakorut, helmikorut, rintakorut, kalvosinnapit ja solmioneulat. Lisäksi valikoimasta löytyvät muun muassa erilaiset pöytähopeat, ristiriipukset ja rippiristit, Muumi-korut ja joulukoristeet.  Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on30päivän vaihto- ja palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Myymälästä ostettujen tuotteiden vaihto-oikeus on 14 päivää. Maksutavat verkkokaupassa ovat verkkopankki, luottokortti, lasku tai osamaksu Klarnan välityksellä tai lahjakortti. Laatukorulla on oma kanta-asiakasohjelma, johon liittymällä asiakkaat saavat tarjouksia ja lahjavinkkejä sähköpostiinsa uutiskirjeen välityksellä. Koru-outletistä voi ostaa valikoimasta poistuvia tuotteita pääosin 29-45% alennuksella. Outlet toimii verkossa. Toimitusajat ovat keskimäärin 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Noutotuotteiden toimitusaika on viikon. Toimitus on ilmainen yli 50€ ostoksille. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Silvan- tuotteilla on elinikäinen takuu valmistuvirheiden osalta. Koruille löytyy hoito-ohjeita Laatukorun nettisivuilta, sillä korujen huoltaminen lisää niiden käyttöikää ja pitää ne kauniina. Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla tai puhelimitse. 

Muuta.
Laatukoru tekee koruja tilaustyönä, joihin se käyttää 14 ja 18 karaatin kultaa ja platinaa hopean sijaan. Räätälöidyissä koruissa voidaan käyttää materiaalina myös esimerkiksi vanhoja perinnöksi saatuja koruja. Toimitusaika on keskimäärin 2 viikkoa tilaustöille. Laatukoru ostaa asiakkailta kultaa ja maksaa siitä markkinahinnan. Päivän hinnan voi tarkistaa Laatukorun nettisivuilta tai myymälästä. Hyvityksen voi saada joko rahana tai lahjakorttina. Laatukorun verkkokaupasta voi ostaa lahjakortteja, joita voi käyttää joko verkkokaupassa tai jossakin yrityksen 13 myymälässä. Myymälät sijaitsevat pääosin Etelä-Suomen alueella. Laatukoru on tehnyt hyväntekeväisyyttä pidempään ja tällä hetkellä tukee Lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa. Tämän vuoksi yrityksen tuotevalikoimasta löytyy Lastenklinikoiden Kummit – tuotteita, joiden myynnistä 10% lahjoitetaan kyseiselle säätiölle. Lisäksi Laatukoru on mukana vuosittaisessa RoosaNauha- kampanjassa, jossa kerätään varoja syöpäsäätiölle.

Vinkit, suosittelut, valitukset.
Oletko ostanut Laatukorun tuotteita? Mitä mieltä olet Laatukorun koruvalikoimasta? Entä miten arvioisit asiakaspalvelun? Mitä mieltä olet Laatukorun verkkokaupasta ja tarjolla olevista tuotemerkeistä? Entä hinnoittelusta? Kerro omia kokemuksia ja mielipiteesi SuomiArvostelut -sivuilla ja auta muita asiakkaita tekemään omat ostopäätöksensä kokemuksiisi perustuen. Voit antaa sivuillamme vinkkejä, suosituksia ja myös valituksia. Arvostamme kommenttejasi.