Alamy

Kaikki arvostelut

Alamy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Finnishart Shop

Finnishart Shop

0 arvostelut

Joskus on hyvä sisustaa asunto hienolla taiteella tai akustisilla ratkaisulla luodakseen erinomaisen äänimaailman. Lisäksi olis...

Logo Depositphotos

Depositphotos

0 arvostelut

Oletko perustanut oman blogin tai tehnyt itsellesi kotisivut ja tarvitset kuvia sivuillesi? Ehkä olet harrastaja tai ammattivalokuvaaja ja sin...

Logo Ifolor

Ifolor

0 arvostelut

Tilanne on tuttu monelle: puhelimen muisti pullistelee valokuvia! Kuvista ei kuitenkaan ole paljon iloa, jos ne asuvat ainoastaan puhelimen uumenis...

Logo Digi Kuva

Digi Kuva

0 arvostelut

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiks...

Alamy

 Tiesitkö, että valokuvia ei saa vain kopioida kuvahausta ja käyttää miten haluaa? Tekijänoikeudet estävät tämän, sillä valokuvat ovat lähes aina jonkun omaisuutta. Jos siis etsit yrityksellesi tai omaan käyttöösi lisensoitavia valokuvia, voi valokuvapankista olla apua. Yksi verkossa toimiva valokuvapankki on Alamy. Alamyn sivuilta voit lisensoida valokuvia sinun käyttöösi tai jos olet valokuvaaja tai omistat valokuvausstudion, voit myös myydä kuviasi Alamyn sivujen kautta. Onko Alamy luotettava? Voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri valokuvien lisensointia tarjoavista yrityksistä. Näin voit verrata, mikä sivusto, olisi luotettava, ja millä yrityksellä olisi sinun tarpeisiisi paras valikoima.
 
Mikä on Alamy?
Alamy on verkossa toimiva kuvapankki
eli yritys myy valokuvia. Se on perustettu vuonna 1999 Isossa-Britanniassa. Yrityksen pääkonttori on Abingdonissa, Isossa-Britanniassa, mutta sillä on toimisto myös Keralassa, Intiassa sekä Yhdysvalloissa New Yorkissa. Yrityksen perustivat James West ja Mike Fischer Isossa-Britanniassa. Alamyn kuvapankkiin lisätään yli 100 000 uutta valokuvaa päivittäin. Valokuvat ovat ottaneet valokuvaajat ja valokuvaustoimistot ympäri maailman. Valokuvia tulee heidän sivuillensa 173 maasta. Alamy palvelee siis sekä yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka haluavat ostaa valokuvia eri tarkoituksiin, mutta myös valokuvaajia ja valokuvaustoimistoja, jotka haluavat myydä valokuviaan.

Alamyn missiona on muuttaa maailmaa valokuva kerrallaan. Yritys ajattelee, että valokuvien avulla he voivat kertoa tarinoita, joita ei ole aiemmin vielä kerrottu. He pyrkivät siihen, että yksikään valokuva ei jää näkemättä. Alamyn periaatteisiin kuuluu myös, että he eivät käsittele valokuvaajien kuvia. Valokuvaajat ja valokuvaustoimistot lähettävät valokuvat sellaisena kuin he itse parhaaksi näkevät.

Mitä Alamyn verkkosivuilta löytää?
Alamy myy valokuvia, vektorikuvia sekä videoita. Valokuvaajat ja kuvaustoimistot lataavat tiedostot Alamyn sivuille, ja sinä voit ostaa niitä halutessasi. Jos ostat valokuvan Alamyn verkkosivuilta, he maksavat myynnistä tietyn prosentin valokuvan ottaneelle kuvaajalle tai valokuvaustoimistolle. Sivuilla on yhteensä yli 280 miljoonaa kuvaa, vektorikuvaa tai videota.
 
Miten Alamyn valokuvia ostetaan?
Valokuvia voi ostaa suoraan Alamyn verkkosivuilta. Valokuvia löytyy 60 eri kategoriasta. Kategorioita ovat esimerkiksi matkustus, villieläimet, kesä, lemmikit, yritystoiminta ja niin edelleen. Voit myös etsiä haluamasi tyylistä valokuvaa hakupalkin avulla. Valokuvat tulee aina ostaa lisenssillä. Tämä tarkoittaa, että sinulle myönnetään kuvan tai videon käyttöoikeus. Etsit sitten valokuvia omaan käyttöön tai yrityksesi käyttöön, sinun täytyy olla tarkkana tekijänoikeuksien kanssa.
 
Kun ostat valokuvan Alamyn sivuilta, maksat lisenssistä ja tällöin voit käyttää valokuvaa siihen ostettuun tarkoitukseen. Kuvien hinnoittelu riippuukin siis siitä, mihin sitä aiot käyttää. Esimerkiksi, valokuvan osto puhtaasti omaa käyttöä varten on kaikkein edullisinta. Jos taas ostat valokuvan yrityskäyttöön esimerkiksi isoa markkinointikampanjaa varten, joudut maksamaan siitä enemmän. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä Alamyn asiakaspalveluun ja kysyä sinun tarpeeseesi personoitua lisenssiä. Maksun voit suorittaa oston yhteydessä.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Alamyn valokuvapankista ja yrityksestä
Oletko ostanut valokuvia Alamyn valokuvapankista? Tai oletko kenties valokuvaaja ja myynyt valokuvia Alamyn kautta? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Onko Alamy luotettava? Sujuiko maksu verkkosivuilla helposti? Jos olet valokuvaaja, saitko heiltä maksun työstäsi? Kerro meille arviosi, mielipiteitäsi, ja ajatuksistasi Alamy yrityksestä. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet.
 
Harkitsetko valokuvien ostamista tai myymistä Alamyn kautta? Lue minkälaisia kokemuksia muilla on ollut yrityksestä! Näin saat tietää, kannattaako heidän kanssaan asiointi.