SuomiArvostelut

  Arvostelut Vauraus

  Etsitkö joukkorahoitettua yrityslainaa? Haluatko tietää lisää Vauraudesta? Jos haluat tietää vastaukset näihin kysymyksiin, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan tiedon Vauraudesta.

  Tietoa Vauraudesta

  Vauraus on nykyaikainen rahoitusyritys. He yhdistävät kiinnostavia paikkoja etsivän sijoittajan ja tehokkaita rahoitusratkaisuja etsivän yrityksen. Yritys perustuu tarpeeseen parantaa suomalaisten pk-yritysten rahoitusta ja kasvua tarjoamalla samalla sijoittajille avoimen ja tasaisesti tuottavan pörssisijoitusmuodon. Vauraus on tarjonnut joukkorahoitettuja yrityslainoja Suomessa vuodesta 2013. Yritys on alan suurin toimija ja he ovat rahoittaneet yli 1000 yritystä yhteensä 150 miljoonalla eurolla. Heille on tärkeää olla mukana tukemassa talouskasvua ja yrittäjyyttä pienistä suuriin yrityksiin. Yhtiön toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

  Videolla kerrotaan Vaurauden tarjoamista palveluista.

  Vaurauden tarjoamat palvelut

  Etsitkö rahoitusta? Vauraudelta saat nopean, joustavan ja varman lainan, jota tarvitset yrityksellesi. Palvelun avulla voit lainata esimerkiksi yksityisiltä sijoittajilta rahaa kasvun edistämiseksi, yritysostojen tekemiseksi tai käyttöpääoman lisäämiseksi. Lainan määrät vaihtelevat 30 000 ja 10 000 000 euron välillä. Lainapääomaa markkinoilla heidän kautta on myönnetty jo yli 140 miljoonaa euroa. Yritys hallitsee kasvurahoitustasi luotettavasti ja vaivattomasti. Lainan takaisinmaksuajan voit päättää itse.
  Tarvittaessa voit saada vakuudettoman lainan osana suurempaa rahoituspakettia. Vauraudelta saat nopean ja turvallisen rahoitusratkaisun pankkilainan korvaamiseksi tai täydentämiseksi.
  Lainanottajat ovat usein suomalaisia €‹€‹yrityksiä, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintaansa. Jokaisen yritystä edustavan lainanottajan henkilöllisyys tarkistetaan. Liiketoimintariskipisteitä tarkastaa Suomen Asiakastieto Oy. Osakelainan hakemiseksi hakijaa pyydetään toimittamaan hallituksen kokouksen pöytäkirja, joka sisältää päätöksen hakea lainaa. Lisäksi tarkistetaan, että lainanottajalla on oikeus allekirjoittaa kauppa.
  Lainan hakeminen on helppoa ja turvallista. Hakijalla on oltava oikeus allekirjoittaa yritys, jolle haet lainaa. Hakemusprosessin alussa sinun täytyy täyttää hakemasi lainan tiedot: hakijan yhteystiedot, lainan määrä ja laina-aika. Lopullinen korko määritetään sen jälkeen, kun olemme tarkistaneet yrityksesi luottokelpoisuuden ja todenneet projektin luottokelpoisuuden. Tämän jälkeen saat yhteenvedon lainahakemuksesta sähköpostitse. Saat myös sähköpostiosoitteen ja ohjeet kirjautuaksesi palveluun.
  Vauraus tarvitsee erittäin tarkan kuvauksen rahoitusprojektistasi ja luottokelpoisuudestasi lainanottajana. Mitä tarkempia ja yksityiskohtaisempia tietoja vastaanotetaan, sitä nopeammin pyyntösi voidaan käsitellä. He tarvitsevat kaikki pyydetyt liitteet päätöksenteon perustana. Tämän luottoprosessin lisäksi tarkistamme lainanottajan henkilöllisyyden ja Suomen Asiakastieto Oy:n toimittamat luottotiedot. Hyväksytyn luottoprosessin jälkeen lainahakemuksesi julkaistaan €‹€‹Prosperity Marketplacessa. Lainahakemuksesi on voimassa 60 päivää. Tänä aikana lainanantajat voivat luoda lainasi. Kun kirjaudut varallisuuspalveluun, näet lainasi sijoitustilan. Kun laina on saatu päätökseen, sinuun otetaan yhteyttä.
  Voit nostaa lainan, jos vähintään 25% vaadituista varoista on löydetty lainahakemuksesta 60 päivän kuluessa. Sinulla on seitsemän päivää aikaa hyväksyä sinulle tarjottu laina ja vahvistaa lainasopimus pankkikorteillasi sähköisellä allekirjoituksella. Kun laina on hyväksytty, saat rahoitussumman (vähennettynä avausmaksulla) määrittelemällesi pankkitilille kahden arkipäivän kuluessa. Lainan vahvistamatta jättäminen tai hylkääminen seitsemän päivän kuluessa mitätöi lainahakemuksen.
  Jos olet sijoittaja, on Vauraus sinulle hyvä vaihtoehto tuottaa korkotuloja. Yrityslaina tarjoaa sijoittajille markkinattoman tuoton ja korkomallin, joka maksaa korkoa alkuperäiselle lainapääomalle lainan voimassaoloaikana. Erityisesti takaisinmaksettavissa lainoissa korkomalli lisää lainan tuottoa huomattavasti. Yritysluotot voivat sisältää myös vakuuksia, jotka parhaimmillaan rajoittavat riskiä sijoittajalle. Yrityslainojen korko on korkeampi kuin katettujen lainojen korkeamman riskin vuoksi.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Jos teillä tulee ongelmia Vaurauden palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään! Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
  Oletteko käyttäneet Vaurautta aiemmin? Suosittelisitteko palvelua muille? Jos osaatte vastata näihin kysymyksiin tai haluatte jakaa mielipiteenne palvelusta, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät joukkorahoitettua yrityslainaa!

  Vauraus
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Vauraus

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Vauraus luotettava yritys?

  Vauraus on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Vauraus tarjoaa?

  Vauraus on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Vauraus-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.