OK Money

Kaikki arvostelut

OK Money

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

OK Money

Elämänmuutos, pitkittynyt työttömyys, yllätyshankinta – syitä kasvaneelle rahan tarpeelle on monia. Jatkuvasti muuttuvien kansantalouksien ja rahamarkkinoiden maailmassa tästä ei kannata olla häpeissään. Apua on saatavilla, ja sitä hyödyntää nyt yhä useampi aina vain kevyempien syiden innoittamana.
Enää lainanotto ei edellytä pankkivierailua ja useita takaajia, vaan luottoa voi ottaa myös pienempiä hankintoja varten, toisinaan ihan vain omien palkkatulojen jatkeeksi. Tiukemman sääntelyn ja valvonnan myötä markkinoilla erottuvat nyt aiempaa selvemmin luotettavat ja näin myös laajaa suosiota nauttivat toimijat, kuten turkulainen OK Money.
Miten hyvin lainanotto sivulta sitten käytännössä oikein toimii? Onko OK Moneyn asiakaspalvelu tavoitettavissa yhtä helposti, kuin sen nettisivuilla luvataan? Entäpä miten onnistuu esimerkiksi takaisinmaksuerien sopiminen? Tutustu lainapalveluun tarkemmin sitä hyödyntäneiden asiakkaiden arvosteluja lukemalla!

Tietoa OK Money -sivustosta
OK Money on yksi suomalaisen Aurajoki Nordic Oy:n pyörittämistä, kuluttajaluottojen tarjontaan keskittyvistä sivustoista. Yrityksellä on ollut toimintaa jo vuodesta 2005. Nykyisin osakeyhtiön liiketoimia ohjaa Turusta käsin toimitusjohtaja Bruce Rayner, ja sen pääasiallisiksi toimialoiksi on merkitty pikalainat sekä pikaluotto. 
Aurajoki Nordic Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 noin 23,9 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 4,1 miljoonaa. Vaikka liikevaihto laski edelliseen tilikauteen verrattuna noin 8 prosentilla, kykeni yritys lähes tuplaamaan liikevoittonsa samaisella aikavälillä. 
Konsernin omistukseen kuuluu OK Moneyn lisäksi myös Suomessa johtavat lainasivustot Laina.fi sekä Jousto.com. Panttitoimintaa se harjoittaa Helsingissä sekä Ruotsissa. Yrityksen kerrotaan työllistävän yhteensä noin 40 henkilöä.

OK Money -palvelutarjonta
Sivuston toiminta rakentuu yhden, varsin kattavan lainatyypin, OK Lainan ympärille. Lainasumman voi valita 4 000 ja 10 000 euron väliltä jopa 60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainahakemuksen asiakas täyttää verkossa, minkä tehtyään tälle annetaan alustava lainapäätös välittömästi. 
Vaikka itse hakemuksen voi täyttää milloin tahansa, tulee se palvelun henkilökunnan käsiteltäväksi vasta asiakaspalvelun aukioloaikana, eli arkipäivisin kello 9 ja 17 välillä. Siispä hakemuksen täytön ajankohdasta riippuen asiakas voi joutua odottamaan lopullista lainapäätöstään parikin päivää. Sopimuksen tultua voimaan koko lainasumma maksetaan lainaa ottaneen tilille kerralla.
Hakemuksen täyttö alkaa heti OK Moneyn etusivujen yläreunaan sijoitetusta hakulaatikosta, jossa asiakas voi säätää lainan suuruutta ja maksuaikaa saadakseen alustavan esimerkin kuukausierästä. Todellinen vuosikorko OK Moneyn lainoissa vaihtelee 24 ja 28 prosentin välillä, ja tähän sisältyy esimerkiksi 11 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu.
Mikäli lainaa hakee ensimmäistä kertaa, kannattaa varautua siihen, että hakemuksessa kysytään monia henkilökohtaisiakin tietoja. Näitä ovat esimerkiksi siviilisääty, koulutustausta, henkilötunnus, asumismuoto sekä kotikaupunki. Kaikella tällä pyritään kuitenkin vain kattavaan maksukykyisyyden määrittämiseen, eli utelu on myös asiakkaan itsensä eduksi.
OK Lainaa voi saada 20 ikävuotta täyttänyt, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka tulotaso ja kulutustottumukset mahdollistavat luotettavan takaisinmaksun. Yleisimpiä hakemusten hylkäämissyitä ovat annettujen tulotietojen puutteellisuus, jo ennestään otetut lainat jossakin muussa Aurajoki Nordic Oy:n palvelussa, maksuhäiriömerkintä sekä yleisten edellytysten täyttämättä jäänti.
Tarkempaa tietoa palveluun liittyen saa sen nettisivuille listatuista usein kysytyistä kysymyksistä. Mikäli vastausta ei löydä täältäkään, voi asiakaspalvelun tavoittaa arkipäivisin puhelimitse kello 9 ja 17 välillä. Sähköpostitse neuvoa voi pyytää minä tahansa vuorokauden aikana, ja näihinkin yhteydenottoihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. 

Valitukset, kiitokset ja vinkit OK Moneyn toimintaan liittyen
Oletko itse hakenut lainaa OK Moneylta? Miten nopeasti sait lainapäätöksen? Oliko se myönteinen vaiko kielteinen? Moni lainapalvelu jättää kertomatta syyt kielteiseen lainapäätökseen – saitko itse tietää, mikä hakemuksessasi oli vialla?
Mikäli sait sivustolta lainaa, kerro toki myös se, paljonko lainaa otit ja miten olet kokenut takaisinmaksun sujuvan. OK Moneyn neljän tuhannen alaraja on montaa muuta toimijaa korkeampi, ja tämänkin sopivuuden arvioinnista olisi taatusti hyötyä muille lainaa hakeville. Kirjoita siis oma arvostelusi jo tänään!