Risicum

Kaikki arvostelut

Risicum

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Risicum

Aurajoki Nordic Oy:n omistama Risicum on Suomen johtava online-rahoitusratkaisujen tarjoaja henkilö- ja vaihtotililuotoille. Jo vuodesta 2005 lähtien yli 400 000 suomalaista on käyttänyt heidän joustavia ja käteviä finanssipalveluita. Yritys kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvellakseen asiakkaitaan sähköisten myyntikanavien kautta.

Tietoa Risicumista
Tällä hetkellä Risicum työllistää noin 50 henkilöä Turussa ja Helsingissä. He palkkaavat vain alan parhaita ammattilaisia €‹€‹ja jatkuva tavoite on olla alan paras työnantaja. Risicum palvelee henkilökohtaisesti jokaista asiakastaan oman asiakaspalvelutiiminsä kautta ja he mittaavat jatkuvasti käyttäjien tyytyväisyyttä tarjoamiinsa palveluihin ja tuotteisiin. He haluavat olla asiakkaille järkevä ja vastuullinen lainanantaja ja myös Suomen paras ja luotettavin kumppani päivittäisissä talousasioissa. Asiakaspalvelun tärkeimmät asiat heille ovat helppous, nopeus, asiantuntemus ja ystävällisyys. Asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että ehdot tai hinnoittelu ovat selviä ja että hakuprosessi ja tuotteet ovat läpinäkyviä ja täsmälleen kuten luvattu.


Risicumin tarjoamat palvelut
Vaikka Risicum ei enää tarjoa uusia joustavia lainoja lainmuutoksen seurauksena syyskuun 2019 jälkeen, palvellaan jatkossakin joustavien lainojen asiakkaita kuten aiemmin. Joustavan lainan käyttöä voit jatkaa normaalisti. Risicumin joustolaina lopetettiin syyskuun 2019 alussa, ja nykyään he tarjoavat kätevän ja edullisen kertaluontoisen lainan uuden lainan harkitseville asiakkaille.
Risicumin joustava laina tuo sinut lähemmäksi toiveitasi. Koska sitä ei tarjota enää, Risicum haluaa tarjota sinulle yksinkertaisen ja luotettavan tavan tutustua uuteen lainatuotteeseen, kertaluonteiseen lainaan. Risicumin kertaluontoinen laina on kulutuslaina 4 000-10 000 euron välillä. Kulutusluotot maksetaan tilille yhdellä kertaa ja lainaa pyydetään turvallisen ja luotettavan online-sovelluksen kautta. Saat ensimmäisen luottopäätöksen heti. Rahat siirretään tilillesi maanantaista perjantaihin klo 7.00-22.00 ja lauantaista sunnuntaihin klo 9.00-21.00. Kulutuslainat sopivat hyvin kertaluonteisiin ostoihin, suuriin tai pieniin. Takaisinmaksuaika jopa 7 vuotta!
Eräpäivä riippuu päivästä, jona hyvityslasku on annettu. Vähimmäisvähennyksen määrä ilmoitetaan laskussa. Jos haluat maksaa enemmän kuin vähimmäismäärä, voit tehdä sen helposti. Käytä sitten samaa viitenumeroa ja maksa haluamasi summa. Ensimmäisen laskun maksuaika on 30 päivää ilman korkoa.
Kulutusluotot ovat loistava rahoitusvaihtoehto, kun suunnittelet ostoa, jonka hinnan tiedät etukäteen. Liput, kesämökin vuokraus tai uusien vapaa-ajan tarvikkeiden ostaminen ovat hyviä esimerkkejä kulutusluottojen käytöstä. Riippumatta käyttötarkoituksestasi, Risicum tarjoaa sinulle yksinkertaisen, nopean ja luotettavan ratkaisun. He tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja, joita voit käyttää kätevästi verkossa ja tien päällä. Yritys haluaa auttaa sinua täyttämään suunnitelmasi ja rahoitustarpeesi niin helposti, vaivattomasti ja ennen kaikkea luotettavasti.
Kuluttajaluoton maksaminen pidetään minimissä, jotta taloudesi pysyvät hallinnassa. Voit myös vähentää kuluttajaluottoa enemmän kerralla tai maksaa kuluttajaluoton välittömästi.
Risicumilta lainan hakeminen on helppoa sekä verkossa että tien päällä. Yllättävät kulut edellyttävät nopeaa, mutta luotettavaa apua. Siksi Risicum pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkailleen. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelu palvelee lähes aina asiakkaita. Risicum on ollut luotettava ja vastuullinen luotonantaja vuodesta 2005. Vastuullisuus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja ennen kaikkea inhimillinen suuntautuminen ovat liiketoiminnan kulmakiviä. Ystävällinen asiakaspalvelutiimi auttaa mielellään lainaa koskevissa kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun! Yritys saa lainahakemuksia ympäri vuorokauden ja alustavan luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos teillä tulee ongelmia Risicumin tarjoamien palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä.
Oletko käyttänyt aiemmin Risicumin tarjoamia palveluita? Suosittelisitko Risicumia muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat jakaa mielipiteesi Risicumista, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät luotettavaa ja toimivaa lainan myöntäjää!