Lainojen Yhdistaminen

Kaikki arvostelut

Lainojen Yhdistaminen

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Lainojen Yhdistaminen

Monesti tulee tarve tehdä suurempia hankintoja kun pitää hankkia uusia auto tai korvata rikkoutunut kodinkone uudella. Näitä hankintoja varten ei välttämättä ole riittävästi rahaa tallessa ja pitää kääntyä jonkin rahoituslaitoksen puoleen. Toisaalta voi olla, että omat lainat ovat olleet samassa pankissa jos vuosikausia samalla korolla ja samoilla ehdoilla. Silloin voi olla järkevää lähteä kilpailuttamaan nykyiset lainat, jotta voisi säästää kuukausikuluissa. Onko sinulla tarvetta lainalle tai sen kilpailuttamiselle? Jos on, niin siinä tapauksessa voi olla järkevä etsiä palvelu joka tekee kilpailuttamisen puolestasi. Tutustumme tarkemmin palveluun ja sivustoon nimeltä Lainojen Yhdistaminen. Voit myös selvittää, millaisia kokemuksia toisilla käyttäjillä on Lainojen Yhdistaminen palvelusta. Toisen antama arvostelu ja palvelusta saatu kokemus auttavat myös sinua tekemään päätöksen haluatko lähteä käyttämään kyseistä palvelua. Lue lisää alapuolelta millainen palvelu Lainojen Yhdistäminen on ja tee sen jälkeen oma päätöksesi sen käytöstä.

Tietoa Lainojen Yhdistäminen
Lainojen Yhdistäminen sivusto on osa oem nordic sivutoiminimeä, joka kuuluu MK-Controls Oy yritykseen. Sen päätoimipaikka on Tampereella ja se on perustettu vuonna 1992. Yrityksen päätoimiala on sähkötarvikekauppa ja se työllistää 1-4 henkilöä. Lainojen Yhdistäminen on kotimainen palvelu, jonka avulla löydät edullisimman rahoituksen moneen eri tarpeeseen. Tarve voi olla  yhdistelylaina, autolaina tai uusi edullisempi kulutusluotto. Palvelun avulla voi säästää kuukausittaisissa kuluissa ja sen käyttö on ilmaista eikä sido käyttäjää mihinkään.

Tuotteet ja palvelut Lainojen Yhdistäminen
Kuten todettu palvelu tarjoaa lainojen vertailu tai kilpailutuspalvelua, jonka avulla voi löytää edullisimman mahdollisen vaihtoehdon useiden rahoittajien joukosta. Palvelussa täytetään yksi lainahakemus, jonka avulla palvelu kilpailuttaa yli 25 pankkia ja rahoitusyritystä. Palvelun käytön aloittaminen onnistuu helposti sivustoilla, jossa valitaan ensin haluttu lainamäärä. Lainamäärän voi valita 1000 ja 60 000 euron väliltä ja samalla voi määrittää haluamansa lainan takaisinmaksu ajan vuosissa. Valittavan on joko yksi vuosi tai 15 vuotta. Valintojen avulla käyttäjä näkee arvioidun kuukausierän lainalleen, jonka todellinen kuukausierä määräytyy tietenkin hakemuksen jälkeen määrittyy lainan rahoittajan puolelta. Yhdistelylainalla voi kuitenkin säästää kuukausierissä. Jotta lainahakemuksen voi aloitta on lisäksi lisättävä oma sähköposti, puhelin numero sekä hyväksyttävä ehdot, jotta hakemus voidaan lähettää eteenpäin.  

Lainahakemuksen seuraavassa vaiheessa täydennetään tarkentavat henkilökohtaiset tiedot, joiden avulla kilpailutus pankkien ja rahoitusyritysten välillä voidaan tehdä. Kilpailutus tapahtuu palvelussa ja käyttäjä saa hakemuksen tekemisen jälkeen tarjouksia pankeilta, jotka ovat alustavasti hyväksyneet hakemuksen. Käyttäjä voi näistä hakemuksista valita itselleen sopivimman ja siirtyä eteenpäin prosessissa. Lopullinen lainasopimus tehdään pankin tai rahoitusyrityksen kanssa ja tämän jälkeen hyväksytty laina maksetaan käyttäjän tilille. Palvelussa hakemuksen tekeminen lainatarjouksen saamiseen kestää muutaman minuutin.

Kysymysten osalta Lainojen Yhdistäminen sivustoilla on käytössä suomen kielinen asiakaspalvelu, johon voi olla yhteydessä joko chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9-15 ja chat on myös avoinna arkisin klo 9-17. Muina aikoina kysymyksiä voi lähettää sähköpostin välityksellä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Lainojen Yhdistäminen
Netissä on tarjolla monia palveluita ja mistä tietää mikä niistä toimii? Paras tapa on lukea toisten käyttäjien arvosteluja. SuomiArvostelut sivuilla pystyt lukemaan muiden käyttäjien suositukset, valitukset ja vinkit Lainojen Yhdistäminen palvelusta. Näiden arvostelujen avulla voit selvittää itse onko kyseinen palvelu toimiva, turvallinen ja juuri sinulle sopiva. Jos sinulla on kokemusta Lainojen Yhdistäminen palvelun käytöstä, haluaisimme kuulla sinun kokemuksista. Saitko palvelun kautta lainaa? Oliko sen käyttö helppoa? Auttoiko asiakaspalvelu tarvittaessa? Juuri tällaisten palautteiden avulla voimme yhdessä kehittää toimittajien palveluita ja auttaa toisia käyttäjiä tekemään oikean päätöksen.