SuomiArvostelut

  Arvostelut Lainamarkkina

  Onko sinulla ollut esimerkiksi autolaina tai muu keskisuuri laina samassa pankissa koko ajan? Monet eivät tule ajatelleeksi, että lainoja kannattaa kilpailuttaa. Kun laina on saatu, sitä aletaan maksamaan ja pysytään kimpassa saman rahoituslaitoksen kanssa koko lainan maksun ajan. Kilpailuttaminen on tutumpaa ehkä sähkön puolella mutta sama periaate toimii kaikissa tuotteissa oli kyse lainasta tai muusta hankinnasta. LAinojen kilpailutuspalveluita on tullut saataville verkkoon todella monia viime vuosien aikana. Mitä palvelua sitten kannattaisi käyttää? Siitä voi jokaine tehdä oman johtopäätöksen mutta tällä sivulla käymme läpi yhden palveluntarjoajan toimintaa. Yritys, joka tarjoaa kyseistä lainan kilpailutuspalvelua on nimeltään Lainamarkkina. Millainen yritys on Lainamarkkina? Miten kilpailuttaminen toimii? Mitä teen, kun minulle tulee kysyttävää? Tutustumme yritykseen ja sen verkkopalveluun ja voit myös lukea tällä sivulla muiden kokemuksia ja arvioita kyseisestä palveluntarjoajasta.

  Tietoa yrityksestä Lainamarkkina

  Lainamarkkina verkkopalvelu on OEM NORDIC verkkosivusto, joka kuuluu yritykseen MK-Controls Oy. Lainamarkkina verkkopalvelussa voi kilpailuttaa eri rahoituslaitoksia edullisemman lainan saamiseksi. Yrityksen kotipaikka on Tampere ja sen liikevaihto oli vuonna 2020, 278 000 euroa.

  Lainamarkkina tuotteet ja palvelut
  Verkkopalvelussa voi täyttää lainahakemuksen, jonka avulla voi saada paremman lainatarjouksen yli 20 pankilta tai rahoittajalta.

  Palvelussa voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen maksimissaan 60000 euroon asti. Laina-ajaksi voi valita 1-15 vuotta ja lainaa voi hakea joko yksin tai yhteishakijan kanssa. Yhteishakija parantaa mahdollisuutta saada lainaa ja se myös vaikuttaa korkotasoon. Yli 40 000 euron lainoissa on erittäin paljon hyötyä yhteishakijasta. Hakemuksen alkuvaiheessa voi laskurilla vertailla lainan määrää ja miten se vaikuttaa eri laina-ajoilla arvioituun kuukausierään.

  Lainan hakeminen tehdään

  täyttämällä lainahakemus, jossa lisätään pyydetyt omat ja mahdollisen yhteishakijan tiedot. Hakijan tulee olla vähintää 20 vuotta täyttänyt, säännölliset palkka- tai eläketulot ja hyvät luottotiedot. Hakemuksen täyttämisen jälkeen palvelu kilpailuttaa pankit ja rahoittajat haetulla lainalla. Hakija saa pankeilta ja rahoittajilta, jotka ovat hyväksyneet hakemuksen, lainatarjoukset itselleen nähtäväksi. Hakija voi tämän jälkeen vertailla saamiaan tarjouksia ja valita niistä itselleen parhaimman. Tämän jälkeen siirrytään lainaa tarjoavan pankin tai rahoittajan omille sivuille, jossa voi vahvistaa tarjouksen ja nostaa lainan omalle tilille. Allekirjoitukset hoidetaan sähköisen allekirjoituspalvelun avulla. Palvelussa voi myös yritykset hakea lainaa samalla prosessilla eri pankeilta ja rahoittajilta. Lainan hakemisprosessi ei sido hakijaa mihinkään ja saadut lainatarjoukset ovat voimassa 1 kuukauden niiden vastaanottamisesta.

  Lainamarkkinat asiakaspalveluun

  voi olla yhteydessä chat palvelun kautta, sähköpostilla osoitteeseen info@lainamarkkina.fi tai puhelimitse numerossa 03 410 920 00. Chat palvelu on avoinna arkisin klo 9-17. Verkkosivujen usein kysyttyä osiosta löytyy vastauksia lainanhaku prosessiin, mitä eri lainat tarkoittavat, lainan koron määrityksiin ja muihin lainan hakuun liittyviiin kysymyksiin.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Lainamarkkinat
  Lainojen kilpailuttaminen kannattaa

  ja sillä voi säästää paljon lainan kokonaiskuluissa. Oletko sinä aikonut kilpailuttaa oman lainasi? Ehkä olet jo käyttänyt Lainamarkkina palvelua lainojen kilpailutukseen? Jos olet, niit kerro siitä meille Suomiarvostelut sivuilla. Arvostamme rehellistä palautetta palveluntarjoajan toiminnasta. Saitko palvelun kautta lainatarjouksen? Saitko yhteyden asiakaspalveluun? Kaikista ongelmista kannattaa aina olla yhteydessä palvelua tarjoavan puolen asiakaspalveluun. Huomasimme, että sivuilla oleva chat ei tunnut toimivan, onko sinulla samoja kokemuksia? Kaikki palautteet ja kommentit auttavat myös muita käyttäjiä, jotka ovat ajatelleet käyttää Lainamarkkina kilapilutuspalvelua. Älä siis jätä kertomatta tärkeää tietoa, josta myös muut voivat hyötyä. Voit myös itse lukea muiden kommentit ja päättää, lähdetkö kilpailuttamaan omat lainasi Lainamarkkinat palvelun avulla.

  Lainamarkkina
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lainamarkkina

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lainamarkkina luotettava yritys?

  Lainamarkkina on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lainamarkkina tarjoaa?

  Lainamarkkina on enimmäkseen aktiivinen Luotot & Lainat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lainamarkkina-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.