Bondora

Kaikki arvostelut

Bondora

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

S
S
Eivät suostu tekemään maksusuunnitelmaa ja vievät asian suoraan oikeuteen. Asiakaspalvelusta ei kukaan vastaa.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Paskaa palvelua

  Eivät suostu tekemään maksusuunnitelmaa ja vievät asian suoraan oikeuteen.
  Asiakaspalvelusta ei kukaan vastaa.


Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Bondora

Jokainen kohtaa ongelmia aika ajoin. Ongelmia, jotka vievät suuren osan rahoistasi. Tämä saa sinut säästämääsi rahaa, jota olisit käyttänyt johonkin muuhun tärkeään. Kukaan ei ole turvassa tällaisilta odottamattomilta ongelmilta. Tämä on tapaus, jossa sinun tulisi harkita ottavasi lainaa. Bondora on yksi lainantarjoaja, jonka avulla voit ottaa lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Mutta kuinka yritys pitää tietosi turvassa? Millaiset heidän korkonsa ovat? Kuinka paljon aikaa he antavat sinulle maksaa lainasi takaisin? Kuinka pitkään joudut odottelemaan rahojasi lainan hyväksymisen jälkeen? Lisäävätkö he joitakin lisämaksuja myöhemmin? Millainen heidän asiakaspalvelunsa on? Ota selvää kaikesta tästä lukemalla arvosteluja asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet Bondoran palveluita oppiaksesi myös lisää tästä yrityksestä.

Tietoa Bondorasta
Bondora AS on suomalainen haara, joka on rekisteröitynyt AVIn jäsen, joka on työskennellyt jatkuvasti tarjoamalla lainoja ihmisille ja auttamalla heitä taloudellisesti vuodesta 2009 lähtien. Tähän mennessä he ovat lainanneet yli 279.1 miljoonaa euroa yli 599 871 ihmisille ympäri Espanjaa ja Suomea. He varmistavat, että lainaaminen on helppoa, kohtuuhintaista ja mukautettuja kaikkiin tarpeisiisi ja että he ottavat vastuun oikean lainan tarjoamisesta juuri sinulle perustuen antamiisi tietoihin. Bondora ei kysy sinulta lainan tarkoitusta ja et tarvitse vakuuksia tai takaajia. He tarjoavat niin alhaisia summia kuin 500 € ja voit hakea jopa 10 000 €:n lainaa heidän sivustoltaan. Voit maksaa lainan takaisin 3 kuukaudesta 5 vuoteen, ja voit valita erilaisista lainoista, mutta tietysti ehdot vaihtelevat riippuen valitsemastasi lainatyypistä. Asiakkaat voivat ottaa eri lainoja riippuen tarpeesta. Bondora tarjoaa pikalainoja, kulutusluottoja, pikaluottoja, pikavippejä ja joustolainoja.

Bondoran palvelut
Voit käyttää Bondoran palveluita 24/7 kolmella helpolla vaiheella heidän sivustollaan. Ensin rekisteröidyt sivustolle syöttämällä tiedot, joita he pyytävät. Voit sitten täyttää ilmaisen lainahakemuksen tiedoilla kuten rahasumma, jota haluaisit hakea ja takaisinmaksuajan. Tämän avulla Bondora voi antaa sinulle oikean tyyppiset lainat, jotka sopivat tarpeisiisi. Voit sitten valita lainasuunnitelman eri lainatarjouksista, joka on mielestäsi kohtuuhintainen ja paras, riippuen tietysti luottohistoriastasi ja lainatarpeistasi. Sinun täytyy sitten vahvistaa henkilöllisyytesi jos päätät valita lainatarjouksen, ja allekirjoitat kaikki tarvittavat asiakirjat suorittaaksesi lainan hakemisen loppuun. Kun laina on hyväksytty, lainan summa siirretään pankkitilillesi automaattisesti 3 - 5 työpäivän sisällä, riippuen pankistasi. Bondora lupaa, että he käsittelevät lainasi nopeammin kuin mikään pankki, ja heidän korkonsa ovat myös alhaisia ja kohtuullisia, he eivät veloita sinulta korkeita sopimusmaksuja tai korkeita korkoja myöhäisistä maksuista. 

Lainasi korko riippuu antamastasi henkilökohtaisista tiedoista. Mutta yritys ei veloita sinua mitään lisämaksuja, jotka saattavat tulla tyhjästä, ja he pysyvät niin rehellisinä kuin mahdollista koko lainaprosessisi ajan. Bondoran asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä verkossa sähköpostitse, jolloin he vastaavat kysymyksiisi tai ongelmiisi niin pian kuin mahdollista yhden työpäivän sisällä. Löydät heidän sivustoltaan myös Usein kysyttyjen kysymysten osion, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Yritys kouluttaa työntekijöitä, jotka voivat vastata sinulle viidellä eri kielellä, englanniksi, suomeksi, viroksi, venäjäksi ja espanjaksi.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko henkilö, joka on jo käyttänyt Bondoran palveluita? Luuletko, että yritys tarjoaa oikeanlaiset lainat juuri siihen tarkoitukseen kuin sitä tarvitset? Mitä ajattelet heidän koroistaan? Tallettivatko he rahasi ajallaan vai menikö siinä liian pitkään? Millaiset heidän takaisinmaksuaikansa ovat? Veloittivatko he jotakin lisää kuin mitä sopimuksessa sovittiin? Onko heillä tehokas ja avulias asiakaspalvelu, joka teki parhaansa vastatakseen kysymykseesi tai selvittämään ongelmasi? Kerro meille lisää kirjoittamalla arvostelu ja kerro kokemuksestasi Bondoran kanssa ja auta muita ihmisiä ymmärtämään, miten yritys toimii.