Trip

Kaikki arvostelut

Trip

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen... text

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi
Matkapörssi
1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome
Interhome
1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels
Radisson Hotels
1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo
Momondo
0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Trip

Trip.com -konserni on ollut NASDAQissa listattuna vuodesta 2003 (NASDAQ: TCOM). Trip.comilla on yli 45 100 työntekijää ja yli 400 miljoonaa jäsentä, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista online-matkatoimistoista. Valikoimasta löytyy yli 1,4 miljoonaa hotellia 200 maassa ja alueella. Trip.com kertoo, että he ovat rakentaneet laajan hotelliverkoston, joka tarjoaa asiakkaille kattavan majoitusvalikoiman. Laajassa lentoverkostossa on yli 2 miljoonaa yksittäistä lentoreittiä, jotka yhdistävät yli 5 000 kaupunkia ympäri maailmaa. Lisäksi yritys lupaa 24/7 toimivan, englanninkielisen asiakaspalvelun sekä muita matkailutuotteita. Voit räätälöidä matkasi Trip.com -sivuston kautta hotelli- ja lentotarjousten avulla. Matkasuunnitelmaa voit muokata lento- ja hotellihakusuodatusvaihtoehtojen ja Trip.comin matkatyökalujen, kuten lentohintahälytysten, tarjouskalenterin ja muiden tarjousten avulla. Voit myös luoda maksuttoman tilin Trip.com -sivustolle. Yritys kertoo tarjoavansa erikoishintoja sekä tasoetuja ostaessasi matkoja, lentoja, junalippuja ja retkiä heidän kauttansa. Ostamalla yrityksen palveluita, asiakkailla on mahdollisuus hopea-, kulta-, platina- ja timanttitarjouksiin.

Tietoja yrityksestä Trip.com
Trip.com on maailmanlaajuinen online-matkatoimisto, joka auttaa sinua suunnittelemaan sinulle sopivan matkan. Trip.com -sivuston kautta voit varata lomamatkan, työmatkan tai perustaa yritysmatkailutilin. Trip.com -sivustolta löydät lentoja, hotelleja ja junalippuja. Lisäksiyritys lupaa 24/7 toimivan, englanninkielisen asiakaspalvelun sekä muita matkailutuotteita. Voit käyttää yrityksen palveluita nettisivuilla tai lataamalla sovelluksen. Trip.com palvelee 12 eri kielellä kuten englanniksi, mandariiniksi, kantoniksi, japaniksi, koreaksi, saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi. Voit räätälöidä matkasi Trip.com -sivuston kautta hotelli- ja lentotarjousten avulla. Matkasuunnitelmaa voit muokata lento- ja hotellihakusuodatusvaihtoehtojen ja Trip.comin matkatyökalujen, kuten lentohintahälytysten, tarjouskalenterin ja muiden tarjousten avulla. Trip.comin turvallinen maksujärjestelmä vähentää matkustamiseen liittyvää stressiä tarjoamalla maksuvaihtoehtoja, kuten luotto- ja pankkikortit sekä UnionPayn. Asiakkaat ovat etsineet ja varanneet esimerkiksi hotelleja Shanghaissa, Pekingissä, Guangzhoussa, Shenzhenissä, Soulissa, Taipeissa, Singaporessa, Kuala Lumpurissa, Bangkokissa, Da Nangissa ja Da Namissa. Etsittyjä lentokohteita on esimerkiksi Cebu, Jakarta, Hanoi, Chengdu, Phuket, Macao, Shanghai, Peking, Hongkong, Soul, Bangkok, Taipei, Singapore ja Kuala Lumpur. Trip.comin kautta voit ostaa myös muita matkailupalveluita sekä sisäänpääsylippuja kuten Shanghain Disneylandin liput, Kielletyn kaupungin liput, Terrakottasoturien liput, Sichuanin oopperanäytöksen liput, Universal Orlandon liput, Legoland Floridan liput, Antelope Canyonin liput, Empire State Buildingin näköalatasanteen liput, Vapaudenpatsaan risteily ja Kualoa Ranchin päiväretki.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä yritykselle Trip.com
Suunnitteletko sinä lomamatkaa? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Kesä vai talvi? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen elämys Trip.comin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Kuka suositteli sinulle Trip.com -sivustoa? Mitä heidän matkapalvelujaan olet käyttänyt aiemmin? Miten kuvailisit kokemuksiasi? Käyttäisitkö heidän palveluitaan uudelleen, jos sinun pitäisi? Koitko heidän kanssaan asioidessasi jumiutumista? Kannattaako heidän palvelujaan suositella ystävillesi ja kollegoillesi? Palautteesi on erittäin tervetullutta.