Aviasales

Kaikki arvostelut

Aviasales

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

Aviasales

Matkustatko usein lentäen? Etsitkö verkkokauppaa, josta voit ostaa halvimmat lennot? Onko sinusta lentohintojen vertailu helppoa vai viekö se sinusta kauan aikaa? Aviasales on verkkoalusta, jonka avulla voit etsiä ja löytää halvimmat lennot. Aviasales antaa asiakkaille mahdollisuuden valita halvimmat lennot ilman välityspalkkioita ja lisämaksuja, jolloin asiakkaat voivat säästää. Lue rehelliset asiakasarviot Aviasalesista tältä sivustolta.

Tietoja yrityksestä AviaSales
Aviasales on yksi suurimmista online-hakukoneista lennoille ympäri maailmaa. Yritys auttaa tuhansia ihmisiä vertailemaan lentoyhtiöiden hintoja, jäljittämään lentoyhtiöiden erikoistarjouksia ja varata halvimmat saatavilla olevat liput. Nopein matkahakukone verkossa auttaa käyttäjiä löytämään lentoja kaikkiin kohteisiin kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä. Perustamisestaan lähtien Aviasales on kasvanut maailman suurimmaksi matkojen metahakukoneeksi. Aviasalesin avulla asiakkaat voivat löytää halvimmat lennot ja hotellit kaikkialta maasta ja maailmasta. Sähköisen lippujärjestelmänsä lanseeraamisen jälkeen Aviasalesin asiakkaat säästävät aikaa, joka kuluu lentolippujen ja tarjousten etsimiseen. Aviasales on tehnyt yhteistyötä kolmenkymmenen hotelli-OTA:n kanssa varmistaakseen, että asiakkaat voivat löytää halpoja ja mukavia huoneita matkoillaan eri puolilla maailmaa. Aviasales tunnetaan englannin- ja saksankielisissä maissa nimellä JetRadar.

Aviasalesin tarjoamat palvelut
Asiakkaat voivat varata lentoja ja hotelleja kaikkialta maailmasta Aviasales verkkoalustan kautta. AviaSalesin verkkosivusto antaa asiakkaille mahdollisuuden valita suunnan ja päivämäärät, jolloin lennot ovat halvimmat. Asiakkaat voivat myös seurata tarjouskalenteria. AviaSalesin verkkoalustalla on kilpailuja ja yhteistyökumppaneiden yksinoikeudella myöntämiä alennuksia. Aviasalesin kautta saa ostettua lentoliput 220 maahan. Yritys etsii lippuja matkatoimistoilta ja 728 lentoyhtiöltä. Sivustolla voi käyttää hakuvalikkoa tai syöttää toivotun maan nimen tai IATA-koodin. Suosittuja kohteita ovat Yhdysvallat, Brasilia, Intia, Meksiko, Italia, Thaimaa ja Japani. Sivuston kautta löytyy myös halpalentoyhtiöiden liput. Sivustolla voi etsiä myös lentoja kanta-asiakasjärjestelmien mukaan. Yritys kertoo, että asiakkaat ovat etsineet esimerkiksi seuraavien lentoyhtiöiden lentoja: Finnair, American Airlines, Lufthansa, Turkish Airlines, JetBlue Airways, TAM Linhas Aereas ja Air France. Sivustolta löytyy kohde- ja lentoyhtiölistauksen lisäksi kaikki kaupungit, joihin asiakas voi etsiä lentolippuja Aviasalesin nettisivuilta. Hakukone sallii myös kohteiden suodattamisen viisumivaatimusten ja/tai erikoistarjousten perusteella. Suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Los Angeles, New York, Bangkok, Pariisi, Miami, Las Vegas ja Tukholma. Löytyykö tältä listalta seuraava matkakohteesi? Oletko kokeillut yrityksen sivustoa? Löysitkö sopivan matkan? Jaa kokemuksesi sivustosta muille käyttäjille nyt, niin autat myös muita ostopäätöksen tekemisessä.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä yritykselle Aviasales
Suunnitteletko sinä lomamatkaa? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Kesä vai talvi? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen elämys Aviasalen valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Kuka suositteli sinulle Aviasales -sivustoa? Mitä heidän matkapalvelujaan olet käyttänyt aiemmin? Miten kuvailisit kokemuksiasi? Käyttäisitkö heidän palveluitaan uudelleen, jos sinun pitäisi? Koitko heidän kanssaan asioidessasi