SuomiArvostelut

  Arvostelut Lomarengas

  Lomarengas on vuonna 1967 perustettu suomalainen loma-asuntojen välittäjä. Heillä on asuntoja joka lähtöön: mökkejä, huviloita sekä huoneistoja. Lomarenkaan kohteet ovat sijoitettu eri puolelle Suomea, ja heidän valikoimasta löytyy erilaisia asuntoja luksusasunnoista eräasuntoihin. Lomarengas haluaa jokaisen heidän kohteensa olevan priimakunnossa, jonka takia jokaiselle asunnolle tehdään kuntotarkastus. He myös tähtiluokittelevat asuntonsa tarkoin kriteerein.

  Tietoa Lomarenkaasta

  Yrityksen visio on selkeä: he haluavat luoda yksinkertaisen ja luotettavan sivuston loma-asuntojen varaamiseen. Lomarengas haluaa myös olla tunnettu luotettavuudestaan sekä laadukkuudestaan.
  Kansainvälisyyttä Lomarenkaalta ei puutu. He tekevät yhteistyötä sveitsiläisen Interhomen kanssa. Interhomella puolestaan on laaja verkosto kumppaneita, joihin kuuluvat esimerkiksi Booking.com ja Casamundo.com. Kotimaisiin kumppaneihin kuuluu Oikotie.fi ja mökit.fi.
  Liikeideana Lomarenkaalla on hyödyttää loma-asuntojen omistajia luomalla palvelun, jonka kautta asuntojen omistajat voivat tuottaa rahaa silloin, kun he eivät itse käytä asuntoja. Lomarengas tehostaa toimintaansa luomalla täyden palvelupaketin, jossa asunnon omistajan työpanos minimoidaan. Vaikka omistajat ovat suuressa roolissa palvelun toimivuuden kannalta, Lomarenkaan ensisijainen asiakaskunta koostuu kuluttajista.

  Lomarenkaan tarjoamat palvelut

  Lomarenkaalla voit valita omanlaisesi loma-asunnon yli 3900 asunnon valikoimasta. Vaihtoehdot vaihtelevat perinteisistä etelän järvenrantamökeistä pohjoisen hiihtomökkeihin. Asuntojen lisäksi Lomarengas tarjoaa asiakkailleen mutkattoman maksuprosessin, avaintenluovutuksen ja loppusiivouksen. Nämä palvelut tekevät Lomarenkaalta varatusta matkasta vaivattoman ja helpon.
  Kun varaat asuntoa, täytyy sinun olla täyttänyt 18 vuotta. Varauksen voit tehdä joko netissä tai Lomarenkaan myyntipisteessä. Varatessa täytyy heti maksaa 20% varausmaksu. Loppulasku lähetetään seuraavana arkipäivänä. Laskun mukana tulee tiedot varatusta kohteesta ja ajo-ohjeet avaintenluovutuspaikkaan.
  Varauksen peruuttamisessa on reilut ehdot. Jos joku läheisesi sairastuu ja joudut peruuttamaan varauksen sen takia, varausmaksun Suomen kohteisiin korvaa Lomarenkaan tarjoama If Perusturvavakuutus. Vakuutus alkaa 28 vuorokautta ennen varauksen alkamista ja päättyy vuokra-ajan päätyttyä. Muissa peruutustapauksissa korvataan koko maksettu summa varausmaksua ja toimitusmaksua lukuun ottamatta.
  Lomarenkaalla on oikeus peruuttaa varaus ”ylivoimaisen esteen” takia. Tällöin asiakas on oikeutettu saamaan koko maksamansa summa takaisin. Jos asiakas ei maksa laskua ajallaan, voi Lomarengas peruuttaa varauksen erikseen ilmoittamatta. Lomarengas saattaa myös keskeyttää varauksen asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia. Tällöin asiakkaalle ei makseta rahoja takaisin.

  Loma-asuntoon pääsee tulopäivänä klo 16:00 ja lähtöpäivänä pitää lähteä klo 12:00 mennessä. Viikonloppuvarauksissa loma-asunnolta täytyy lähteä sunnuntai-iltana klo 18:00 mennessä. Asunnon omistaja voi periä 150€ vakuutusmaksun vahinkojen varalta. Maksu palautetaan asiakkaalle lähtöpäivänä.
  Asunnon hintaan kuuluu sen käyttöoikeuden lisäksi sähkö, kalusteet, keittiö- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt. Myös polttopuut sisältyvät hintaan, ellei toisin mainita. Astianpesuaineet, mausteet sekä wc- ja talouspaperit eivät sisälly hintaan. Muiden erikseen mainituista välineistä, kuten veneestä tai saunan käytöstä voidaan periä erillinen maksu, ellei lomakohteen kuvauksessa toisin ilmoiteta.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Jos teillä ilmenee ongelmia Lomarenkaan kanssa, heidän asiakaspalvelu auttaa teitä mielellään. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä. Sähköposteihin vastataan usein jo samana päivänä, mutta viimeistään muutaman arkipäivän sisällä. Heillä on myös puhelinasiakaspalvelu, joka on auki arkisin klo 8:30-17:00 ja lauantaisin klo 10:00-18:00. Sosiaalisesta mediasta (Facebook, Instagram, Twitter) heidät löytää nimellä Lomarengas.
  Asiakkailla on paljon hyvää sanottavana Lomarenkaasta. Heidän sivuilta löytyy kaksi loistavaa videopätkää heidän asiakkaistaan, toinen lapsiperheestä ja toinen pariskunnasta. Videoilla kerrotaan asiakkaiden kokemuksista käyttäessään Lomarenkaan loma-asuntojen varauspalvelua ja siitä, miksi he käyttävät juuri Lomarengasta. Jos olette käyttäneet Lomarengasta, kirjoita oma arvostelusi tähän ja kerro kokemuksistasi heidän kanssa, jotta voit auttaa muita, kun he valitsevat Lomarenkaan!

  Lomarengas
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue itsenäisiä arvosteluita, asiakaskokemuksia, palautteita ja valituksia täältä! Tutustuu parhaisiin kauppoihin (verkko)ostoksiin! Kaikki yhdessä päätämme, mitkä kaupat ovat hyviä ja mitkä eivät!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lomarengas

  Sinun arvostelu