Vallila

Kaikki arvostelut

Vallila

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Vallila

Kodintekstiilit ovat hyvä ja helppo tapa piristää kodin ilmettä, olipa kyseessä sitten kodin valmistelu vuodenaikojen vaihtumiseen tai radikaalimpi sisustuksen päivitys. Vaihtamalla verhoja, tyynyjä, pyyhkeitä, liinavaatteita ja muita kodintekstiilejä on mahdollista muuttaa koko huoneen ilme. Yhä useampi meistä haluaa kotiinsa nimenomaan kotimaista designia. Suomalaiset yritykset nauttivatkin nykyään aivan uudenlaista arvostusta. Voi kuitenkin olla vaikeaa valita juuri se itselle sopiva suomalainen brändi kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Siksi olemme koonneet tälle sivulle tietoa yhdestä vaihtoehdoista - Vallilasta. Muiden käyttäjien jättämät arvostelut ja vinkit auttavat sinua päättämään, onko Vallila sinulle sopivin sisustusratkaisu. 

Tietoa yrityksestä
Vallila on vuonna 1939 perustettu suomalainen designyritys. Tämä perheyritys on toiminut samoissa tiloissa Helsingin Vallilassa perustamisestaan lähtien. Aiemmin yritys keskittyi pääasiassa julkisten tilojen sisustamiseen ja maahantuontiin, mutta tänä päivänä Vallila on täyden palvelun sisustustalo. Vallila on tunnettu erityisesti printtikankaistaan ja muista tekstiilituotteistaan, mutta lisäksi yritys suunnittelee esimerkiksi tapetteja ja astioita. Vallilalla työskentelee täysiaikaisesti kuusi tekstiilisuunnittelijaa sekä vaihtuva joukko vierailevia suunnittelijoita. Vallilalle on myönnetty Design from Finland -tunnus, joka myönnetään yrityksille, joiden tuotteet suunnitellaan Suomessa. 

Vallilan printit ja sisustustuotteet
Vallilan erikoisalaa ovat voimakkaat printit ja tunnistettavat kodintekstiilit. Tunnettuja klassikkokuoseja ovat esimerkiksi Aronia, Peippo ja Luontopolku. Vallilalla on myös useita suomalaisten kaupunkien innoittamia printtejä kuten Helsinki, Aurajoki, Bulevardi ja Katajanokka. Vallilan printtejä käytetään läpi brändin tuotevalikoiman, petivaatteista verhoihin ja tapeteista vaatteisiin ja asusteisiin. 

Sisustusprojektit
Tämä suomalainen designyritys tarjoaa kattavat palvelut ja monipuoliset työkalut erilaisiin sisustusprojekteihin. Vallilan tiimi auttaa kaluste- ja materiaalivalinnoissa, ompelussa ja asennuksessa. Vallilan suunnittelutiimi auttaa kaiken kokoisissa projekteissa, olipa kyseessä yksityinen koti, julkinen tila tai vaikkapa toimisto. 

Verkkokauppa
Vallilan sisutustuotteita voi tilata yrityksen verkkokaupasta, josta löydät kaikki Vallilan suosituimmat tuotteet. Verkkosivuilla tuotteita voi selata huoneittain, eli löydät omat osastot esimerkiksi eteisen, keittiön, makuuhuoneen ja olohuoneen sisustustuotteille. Jos etsit tiettyä tuotetta, verkkokaupasta löytyy myös omat osastot verhoille, matoille, tapeteille ja niin edelleen. Klikkaa haluamaasi tuotetta nähdäksesi lisätietoja ja lisää se halutessasi ostoskoriin. Seuraavaksi voit siirtyä kassalle, jossa voit syöttää yhteystietosi ja sen jälkeen maksaa tilauksesi. Vallilan verkkokaupasta löytyy myös outlet-osasto, josta voi tehdä löytöjä alehinnoin.

Maksutavat ja toimitus
Verkkokauppa tarjoaa useita maksutapoja yhteisyössä Klarnan ja Paytrailin kanssa. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus mobiilimaksuihin. Jos sinulla on kysymyksiä tilaukseen tai tuotteeseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Vallilan asiakaspalveluun sähköpostilla tai puhelimitse. Vallila on aktiivinen myös sosiaalisen media eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä ja LinkedInissä. Tuotteiden toimitusaika on noin 2 - 5 arkipäivää. Tilaukset toimitetaan joko Postin tai Matkahuollon välityksellä. Lisäksi tilaus on mahdollista noutaa Vallilan omasta logistiikkakeskuksesta, joka sijaitsee Tuusulassa. Verkkokaupasta ostetuille tuotteille luvataan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Vastuullisuus
Vallila panostaa vastuullisuuteen. Yritykselle myönnetty Design from Finland -tunnus takaa, että yrityksen tuotteet on suunniteltu Suomessa. Myös yrityksen päämajan on merkin kriteerien mukaan sijaittava Suomessa. Vallila panostaa tavoitteellisesti henkilöstön hyvinvointiin sekä tuotteiden valmistuksesta aiheutuvien ympäristöhaittojen minimoimiseen. Yritys on sitoutunut parantamaan puuvillatuontantoa yhdessä Better Cotton Initiativen kanssa.

Vallila - Kiitokset, valitukset ja vinkit
Vallilan tuotteita löytyy monesta suomalaisesta kodista. Myös sinulla voi hyvinkin olla omakohtaista kokemusta yrityksen tuotteista. Pidätkö Vallilan suunnittelemista printeistä? Ovatko ostamasi tuotteet olleet laadukkaita? Oletko ostanut tuotteet Vallilan verkkokaupasta vai kivijalkaliikkeestä? Miten kuvailisit asiakaskokemustasi? Jaa kokemuksesi muiden kanssa! Kaikki arvostelut ja kokemukset auttavat muita käyttäjiä tekemään hyviä valintoja shoppailleessaan seuraavan kerran suomalaista designia.