TT Shop

Kaikki arvostelut

TT Shop

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

TT Shop

Ehkä pelaat pöytätennistä harrastuksena vapaa-ajallasi tai ehkä pelaat sitä ammattilaistasolla. Joka tapauksessa saatat haluta ostaa varusteesi yritykseltä, joka erikoistuu pöytätennikseen ja tarjoamaan kaiken tarvitsemasi pelaamiseen. Yritys, jolta voit pyytää neuvoja kun epäröit. Yritys kuten TT Shop. Mutta miten hyvän valikoiman tuotteita he tarjoavat asiakkailleen? Millaisia mailoja he tarjoavat? Ovatko heidän pöytänsä hyvän laatuisia ja kestäviä? Kuinka pitkään heiltä menee toimittaa kaikki ostamasi tuotteet? Ovatko toimitusajat samat pienemmille ja suuremmille tuotteille? Ovatko heidän tarjoamansa vaatetus tyylikästä ja hyvän laatuista? Sopivatko he päällesi mukavasti? Tarjoavatko he kattavan koko-oppaan sivustollaan? Mitä muuta yritys myy? Voit lukea vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ja enemmän lukemalla arvosteluja, joita TT Shopin asiakkaat ovat kirjoittaneet tälle sivulle.

Tietoa TT Shopista
"Pelaa pöytätennistä paremmin" on TT Shopin motto. Se on yksinomainen verkkokauppa, joka myy kaikenlaisia tuotteita pöytätennikseen liittyen. Voit löytää kaiken täältä. Heillä on valtava valikoima huippulaadukkaita tuotteita kohtuullisin hinnoin. Jokaisella tuotesivulla on yksityiskohtainen kuvaus tuotteen tiedoista, joten sinulle annetaan kaikki tieto tuotteesta ennen kuin ostat sen. He tarjoavat pöytätennispäällysteitä, -puita, lisävarusteita kuten liimaa, mailakasseja, pyyhkeitä, reppuja, urheilulaukkuja ja muita. Heillä on myös pöytätennispalloja, harjoitusrobotteja, verkkoja, kenkiä ja muuta vaatetusta. Yritys tarjoaa myös valmiiksi koottuja ammattilaisille tarkoitettuja pöytätennismailoja. Voit mukauttaa näitä omien tarpeidesi mukaan. Voit löytää myös valikoiman vaatteita pöytätennikseen kuten paidat, verryttelypuvut, shortsit ja muita sekä miehille että naisille. Merkkien valikoimaan heillä kuuluu muun muassa Donic, Tibhar, Joola, Gewo, Yasaka, Viktas, Mizuno, Stiga, Nittaku ja DHS.

TT Shopin palvelut
Voit selata TT Shopin pöytätennisvarusteiden ja lisävarusteiden valikoimaa heidän sivustollaan ja lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriisi voidaksesi ostaa ne. Tämä vie sinut sitten maksuprosessiin, jossa voit maksaa maksutavoilla kuten PayPal, Amazon Pay ja luottokortit, American Express, MasterCard ja VISA. Tilin luominen heidän sivustollaan sallii sinun tallentaa maksutietosi ja seurata tilaustasi kun sitä valmistellaan tai toimitetaan, näiden lisäksi saat myös muita etuja. Jos tilauksesi maksaa yli 50 euroa, tilaukset toimitetaan ilmaiseksi ja 2 - 7 työpäivässä. He tarjoavat myös eri tarjouksia monesta tuotteesta ja myös alennuksen suurista tilauksista. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai haluaisit neuvoja siinä, millaisen tuotteen sinun tulisi ostaa samalla kun saat himean konsultointi siinä, mikä saattaa olla hyväksi sinulle, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse tai sähköpostitse saadaksesi apua. TT Shopin asiakkailla on oikeus palauttaa vastaanottamansa tuotteet, jos he tuntevat, että tuote ei vastaa standardeja tai mistä tahansa syystä. Jos palautat tuotteet, rahasi palautetaan takaisin sinulle käyttäen samaa maksutapaa, jos et ilmoita siitä heille erikseen.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo TT Shopin asiakas, tyytymätön tai tyytyväinen sellainen? Piditkö heidän tarjoamistaan tuotteista vai jäitkö odottamaan jotain enemmän? Löysitkö kaikki etsimäsi heidän sivustoltaan? Pystyitkö navigoimaan heidän sivustollaan helposti löytääksesi haluamasi? Onko sivusto hyvin kategorisoitu? Oliko heillä monia samanlaisia tuotteita, joista valita? Kuinka heidän tuotteensa suoriutuivat kestävyyden ja laadukkuuden kannalta? Kerro meille lisää juuri sinun kokemuksestasi. Voit kirjoittaa arvostelusi yrityksestä tänne, joka auttaa myös muita asiakkaita oppimaan kokemuksestasi. Tarjosivatko he oikeanlaisia vaatteita, joita halusit? Kuinka pitkään toimituksessa meni? Saitko mahdollisuuden vai jouduitko käyttämään heidän asiakaspalveluaan? Kerro meille kaikki arvostelussasi täällä.

Voit myös löytää muita urheiluvarusteiden verkkokauppoja täältä. Olemme keränneet joitakin näitä tuotteita tarjoavia yrityksiä.