SuomiArvostelut

  Arvostelut Tokoi Tech

  Elektroniikkajäte

  on yksi ilmastonmuutoksen kannalta hankalimmista ongelmista. Laitteet kehittyvät koko ajan, ja kuluttajien vaihtaessa puhelimiaan aina vain uudempiin malleihin aiheutuu ympäristölle helposti sellaista rasitetta, joka olisi ehkäistävissä.
  Oletkin saattanut huomata, että kaveripiirissäsi usealla puhelimen näyttö on rikki tai vaikeasti naarmuuntunut. Syyksi uuden älylaitteen hankinnalle myös usein annetaan se, että edellisen akku on heikentynyt jo lähes käyttökelvottomaksi.
  Näihin ongelmiin pyrkii Suomessa vastaamaan muun muassa Tokoi Tech. Sen verkkokauppaa hyödyntämällä puhelimesta tai tabletista voi vaihtaa juurikin heikentyneet osat – ilman tarvetta edes korjaamokäynnille.
  Miten puhelimen korjaus Tokoi Techin avustuksella sitten oikein onnistuu? Onko osien vaihto kotikonstein hankalaa? Sisältyykö sivustolta tilaamiseen joitakin yllättäviä lisäkuluja? Vastauksia näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat asiakkaiden itsensä kirjoittamista arvosteluista.

  Tietoa Tokoi Tech -yrityksestä

  Tokoi Tech on suomalainen älylaitteiden varaosia ja asennusohjeita yksityishenkilöille tarjoava nettikauppa. Ideana on, että suurimassa osassa tuotteista tilaja tekee varaosan asennuksen itse verkkokaupan ohjeita ja lisävälineitä hyödyntäen.
  Verkkokaupan kaikki suunnittelu, toiminta ja omistus ovat Suomessa. Tokoi Tech on osa Tokoi eCommerce Oy:tä, joka vaikuttaisi olevan nimetty yrityksen toimitusjohtaja Vladimir "Vladi" Tokoin mukaan. Yritys on perustettu vuonna 2015, ja sen kotipaikaksi on merkitty Helsinki.
  Vuonna 2019 osakeyhtiön liikevaihto oli noin 2,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti 130% kasvua edellisvuoteen verrattuna. Tilikauden tulokseksi jäi 241 tuhatta euroa. Samaisena vuonna yritys työllisti 4 henkilöä, mikä oli kolme enemmän, kuin edeltävällä tilikaudella. Liikevoittoprosentti oli tällöin 10,3 prosenttia.

  Tokoi Tech palvelutarjonta

  Vaikka verkkokauppa toimiikin erityisesti ulkomailla valmistettujen puhelintarvikkeiden maahantuojana, sisältyy sen kautta ostamiseen joitakin etuja, joita esimerkiksi Kiinasta tilaamalla kuluttaja ei saa. Yksi näistä on varmuus siitä, että valittu tuote todella toimitetaan perille parissa päivässä – laadun testausta unohtamatta.
  Tokoi Techin toiminnassa korostuu kolme peruspilaria: edullisuus, korkea laatu ja helppokäyttöisyys. Koska joissakin puhelinmalleissa esimerkiksi näytön asentaminen itse on vaikeaa tai jopa mahdotonta, ei näitä ole välttämättä sisällytetty sivuston valikoimaan.
  Applen tuotteita hyödyntävän on hyvä tietää, että esimerkiksi iPhonen etulasit myydään lasin ja näytön valmiina yhdistelminä. Tämä johtuu siitä, että kyseisissä puhelimissa lasi on liimattu suoraan näyttöön, ja sen vaihto kotikonstein olisi muutoin vaikeaa.
  Yrityksen valikoimaan kuulevat myös monet muut tunnetut teknologia-alan brändit, kuten Huawei, Samsung, Nokia sekä OnePlus. Sivustolta löytyvien varaosien kirjo on laaja, ja se kattaa myös pienet osat, kuten ruuvit, kamerat, mikrofonit sekä yksittäiset painikkeet.
  Varaosien lisäksi verkkokaupasta voi ostaa muun muassa kuoria, näytönsuojia, kuulokkeita, puhdistustarvikkeita sekä erilaisia asennuksessa tarvittavia työkaluja. Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla sivustolla vierailevalle avautuu näkymä, jossa on tarkempi suomenkielinen kuvaus sen käyttökohteisiin ja ominaisuuksiin liittyen.

  Ilmaisen toimituksen

  verkkokaupasta saa yli 20 euron tilauksille – muutoin se maksaa alkaen 1,99 euroa. Arkisin kello 15 mennessä tehdyt tilaukset lähtevät postitukseen saman päivän aikana. Tuotteet voi maksaa laskulla, luottokortilla tai verkkopankissa. Kotimaisuuden etuna on, että hyväksyttyjä ovat melkeinpä kaikki Suomessa yleiset maksuvälineet.
  Sivusto vaikuttaisi pyrkivän myös luotettavuuteen ja avoimuuteen. AAA-luottoluokituksen sekä avainlippumerkin lisäksi asiakkaan nähtävissä on yrityksen työntekijöiden lista – tehtävillä ja kuvilla varustettuina. Näin voit esimerkiksi tietää, kuka asiakaspalvelun henkilö sinua on neuvomassa.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Tokoi Techin toimintaan liittyen

  Oletko itse tilannut tablettiasi varten varaosia Tokoi Techiltä? Ehkäpä puhelimesi entinen suojakalvo kaipasi vaihtoa ja sait tämän sivuston kautta? Tilasitko tuotteet kauas vai yrityksen Turun keskusvaraston lähistöltä? Kerro omasta kokemuksestasi arvostelun keinoin – siitä on muille kaltaisillesi suomalaisille suuri apu!

  Rakennetaan verkkokauppa Neve -teeman avulla

  Tokoi Tech
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Tokoitech

  Aina nopea toimitus, alhaiset hinnat ja hyvä laatu.
  Suosittelen.

  : Jukka R09-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Tokoi Tech

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Tokoi Tech luotettava yritys?

  Tokoi Tech on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Tokoi Tech tarjoaa?

  Tokoi Tech on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Tokoi Tech-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.