SuomiArvostelut

  Arvostelut Meritta Bra

  Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alushousuille. Alushousut suojaavat housuja vuodoilta ja muulta. Tarvitseko sinäkin rintaliivejä tai alushousuja? Haluatko mennä uimaan jonnekin ja tarvitset uimista varten jotain? Meritta Bra voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Meritta Brasta
  Meritta Bra on alunperin suomalainen perheyritys, ja kuten nimestä voi päätellä, niin sen tarkoituksena on yhdistää hyvin istuvat rintaliivit ja alusasut sekä asiakkaat yhteen. Meritta Bra palvelee asiakkaitaan verkkokaupassa ja sen myymälöissä. Meritta Bran mottona näyttää olevan hyvin istuvat ja näyttävät alusasut jokaiselle. Meritta Bra syntyi alunperin Loviisasta ja se on perustanut Meritta Viljakainen. Meritta tämän kaiken kivijalkamyymälästä vuonna 2004, kun hän alkoi myymään alussasuja hänen äityislomansa jälkeen. Myöhemmin Meritta Bra on laajentunut verkkokauppabisnekseen ja myös Kotkaan osoitteeseen Keskuskatu 13, 48100. Meritta Bralla on ollut yli 100 000 asiakasta. Meritta Bran asiakaspalvelu toimii sähköpostissa info@merittabra.fi ja puhelinnumerosta 050 5899 550 käsin. Lisäksi asiakaspalveluun pääsee käsiksi myös Facebook-chatin ja tavallisen chatin kautta.

  Meritta Bran tuotteet ja palvelut
  Meritta Bran valikoimista löytyy yli 700 erilaista rintaliivimallia. ​Meritta Bra myös alus- ja uima-asuja. Heidän kokovalikoima ulottuu A:sta O:kuppiin saakka, rintaliivit ympäryksissä 60-120 ja uima-asut koossa 36-60. Heiltä löytyvät myös merkkialusvaatteet ja uima-asut. Kaikilla tilauksilla on aina ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Sen valikoimista löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä: Abecita, Anita, Chantelle, Miss Mary, Marie Jo, Missya, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Swegmark. Itse verkkokauppa on varsin tyypillinen: etusivulta löytyy tarjoukset, mahdolliset alennuskoodit tiettyihin sesonkipromootioihin ja paljon kuvia naisista rintaliiveissä. Verkkokaupassa pystyy selaamaan tuotteita sivuston yläpuolella löytyvin kategorioin, kuten summer sale (vaihtuu sesongin mukaan), rintaliivit, housut, bodyt, uima-asut, olo- ja yöasut, sukkatuotteet, muuta ja merkit. Rintaliivitvalikko jakautuu seuraaviin alakategorioihin, joissa kerrotaan eri rintaliivityypit, kuten: kaarituella, urheilurintaliivit, olkaimettomat, push up rintaliivit, plunge rintaliivit, kaarituettomat, topatut, proteesiliivit, bralette-liivit, T-paitarintaliivit, Balconette, morsiusrintaliivit ja imetysliivit. Alushousutyypeistä edustettuina ovat: hipster housut, shortsi housut, italian housut, korkeat housut, string-housut, urheiluhousut, muokkaavat housut, tai-housut. Meritta Brassa maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) sekä Klarna lasku ja osamaksu.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Meritta Brasta

  Toimiko tämän palvelun alushousut? Tuliko toimitus oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  K-Ruoka -verkkokauppa

  Meritta Bra
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  9
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  8

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Erittäin tyytyväinen

  Olen ostanut Merittabra:sta nyt lähemmäs 10 rintaliivit lähivuosien aikana ja en voisi olla tyytyväisempi. Kun ostaa rintaliivejä netistä niin onhan se haasteellista mutta ohjeet oikean koon selvittämiseksi on hyvät ja toisaalta oma kokemus liivien ostosta liivikaupoista paikan päällä antanut jo kuvan siitä millainen liivimalli itselle paras. Merittabra:ssa parasta se että aina saa sen oman kokonsa mukaiset liivit eikä ole sitä pahoittelut mutta meillä ei löydy oikein sinun kokoasi mutta miten olis tämä ja tämä malli jotka ei sitten ole täydellisesti istuvat. Palvelu on myös kiitettävää ainoa pieni miinus että toimitusajat voi olla vähän pitkät mutta ymmärettävää kun omaa kokoa ei välttämättä ole varastossa. Primadonnan liivit parasta mitä nainen voi saada.

  : Ansku27-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  9
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Meritta Bra

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Meritta Bra luotettava yritys?

  Meritta Bra on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 9/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Meritta Bra tarjoaa?

  Meritta Bra on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Meritta Bra-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.