Pierre Robert

Kaikki arvostelut

Pierre Robert

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Pierre Robert

Mistä kannattaa ostaa vaatteita verkon kautta? Tämä on usein kysymys kun selailee internetin hakupalveluiden kautta eri vaateverkkokauppojen sivustoja. Tarjontaa riittää paljon ja saatavilla on niin kotimaista kuin ulkomaalaista sivustoa. Mistä tietää, että verkkokaupasta on turvallista tilata tuotteita? Asiaa voi tietenkin tutkia netistä tai vaihtoehtoisesti voi lukea toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen käyttäjän arvostelu verkkokaupasta voi antaa tärkeää tietoa, miten palvelu toimii ja samalla voit selvittää, millainen kokemus koko tilausprosessi on ollut. Voit myös lukea sivuiltamme tietoa eri toimittajista. Tällä sivulla tutustumme Pierre Robert verkkokauppaan. Mitä tuotteita se myy ja miten sieltä voi tilata tuotteita? Miten toimitukset toimitetaan ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos tulee kysyttävää. Lue alapuolelta lisätietoja Pierre Robert verkkokaupan toiminnasta ja päätä sen jälkeen itse haluatko tilata sieltä tuotteita.

Tietoa Pierre Robert
Pierre Robert on osa Norjalaista Pierre Robert Groupia ja Orkla-konsernia. Yritys valmistaa vaatteita, jotka sopivat koko perheen monipuoliseen käyttöön. Tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja.Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan Oslossa, jossa sijaitsee myös yrityksen pääkonttori. Yritys työllistää 100-250 työntekijää ja se on perustettu vuonna 1956.

Pierre Robert tuotteet ja palvelut 
Verkkokaupassa on laaja valikoima vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Kaikille on tarjolla erityisiä merinovilla vaatteita. Samoin valikoimasta löytyy urheiluvaatteita, alusvaatteita, paitoja, rintaliivejä, sukkahousuja, mekkoja sekä boksereita ja sukkia. Verkkokaupasta voi selata uutuuksia ja saatavilla olevia tarjouksia. Pääasiallinen tuotevalikoima keskittyy kaikkien osalta laadukkaisiin alusvaatteisiin, jotka toimivat pohjoismaisessa ympäristössä. 

Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu ostoskorin kautta joko rekisteröitymällä asiakkaaksi tai ilman rekisteröitymistä. Liittymällä jäseneksi on oikeutettu 10% alennukseen kaikista ensimmäisen tilauksen normaalihintaisista tuotteista. Tuotteiden maksaminen tehdään verkkokaupassa kaikkien tilausten osalta Klarnan maksutapojen avulla. Klarnan kauta on käytössä pankki/luottokortti (Visa ja MasterCard), suoramaksu, klarna Lasku sekä Klarna Tili, jossa maksat kiinteän summan per kuukausi. Tämän lisäksi maksat kiinteän kuukausittaisen lisäkustannuksen.

Tilaukset toimitetaan Ålandspostenin avulla perustoimituksina. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta ja toimitusmaksu on alle 60 euron tilauksiin 5,90. tIlaukset toimitetaan lähimpään postiin, josta ne on noudettavissa. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteiden palauttamiseen löytyy tarkat ohjee Pierre Robert verkkosivuilta ja palautus tehdään aina toimittajan omalla pussilla tai laatikolla. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja lisäksi palautuksiin liittyy muita ehtoja. Parhaiten tästä saa lisätietoa asiakaspalvelusta.

Asiakaspalvelu on käytössä sähköpostilla tai vastauksia kysymyksiin voi etsiä myös usein kysyttyjen kysymysten osiosta. Sähköpostiin tulee täyttää kaikki tarvittavat tilauksen tiedot, jos kyseessä on tilaukseen liittyvä asia. Muussa tapauksessa voi sähköpostia lähettää normaaliin tapaan. Usein kysytyistä kysymyksistä löytyy paljon tietoa ja ohjeita maksamiseen, tilaamiseen, toimitukseen sekä muihin asioihin liittyen. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Pierre Robert
Millaisia kokemuksia sinulla on ollut kun olet tilannut Pierre Robert verkkokaupasta vaatteita? Arvotamme todella paljon palautettasi. SuomiArvostelut sivuilla voit kertoa omat suositukset, vallitukset ja vinkit rehellisesti ja anonyymisti. Meille on tärkeää, että kerrot meille pienetkin asiat, mitä olet kokenut tilatessasi verkkokaupasta. Nämä palautteet auttavat toimittajaa parantamaan palveluitaan. Lisäksi myös muut käyttäjät saavat niistä apua. Jos sinä et ole koskaan tilannut kyseisestä verkkokaupasta, voit hyödyntää sivujamme ja löytää tietoa siitä, mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin tilaan Pierre Robert verkkokaupasta. Lukemalla arvosteluja myös sinun on helpompi tehdä päätös haluatko käyttää tämän verkkokaupan palveluita. Ole hyvä ja jätä siis oma kommenttisi sivuilemme tai hyödynnä toisten kokemuksia. Yhdessä teemme nettiostoksista turvallisempia kaikille.