Tieteen Kuvalehti

Kaikki arvostelut

Tieteen Kuvalehti

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Tieteen Kuvalehti

Haluatko parantaa omaa yleissivistystäsi ja ymmärrystäsi meitä ympäröivästä maailmasta? Etsitkö lukemista, joka kertoo tieteen ajankohtaisista aiheista yleistajuisella tavalla? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, Tieteen Kuvalehti saattaa olla juuri sinulle sopiva lukuelämys. Nykyään meistä monet käyttävät paljon aikaa somessa ja lyhyiden kuvatekstien vastapainoksi tekee toisinaan mieli lukea pidempää ja syvällisempää sisältöä. Voisiko Tieteen Kuvalehti olla tähän mielitekoon sopiva lehti? Tutustu lehteen paremmin lukemalla tämä Tieteen Kuvalehdestä kokoamamme tietopaketti. Lisäksi muiden käyttäjien arviot ja kokemukset auttavat sinua muodostamaan oman mielipiteesi lehdestä. 

Esittelyssä Tieteen Kuvalehti
Tieteen Kuvalehti on suomalainen aikakauslehti, jonka sisällöt käsittelevät kansainvälistä populaaritiedettä. Lehdestä löytyy eri tieteenaloja käsitteleviä artikkeleja sekä tietoa tieteen tuoreimmista saavutuksista ja teknologian uusimmista läpimurroista. Tieteen Kuvalehti perustettiin vuonna 1984. Lehden tarkoituksena on alusta asti ollut käsitellä monitasoisia ja monimutkaisiakin kokonaisuuksia niin, että ne pitävät lukijan mielenkiinnon yllä. Tieteen Kuvalehteä julkaisee Bonnier, joka on ruotsalainen mediakonserni. Bonnier on myös Pohjoismaiden toiseksi suurin viestintäyhtiö. Tieteen Kuvalehden levikki Suomessa on 36 269. Lehteä julkaistaan Suomen lisäksi myös useassa muussa maassa, esimerkiksi kaikissa Pohjoismaissa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Lehden tyypillinen lukija on yli 20-vuotias koulutettu mies, joka asuu kaupungissa. Tieteen Kuvalehden lukijoista arviolta 63% on miehiä ja 37% on naisia. 

Lehden sisältö
Tieteen Kuvalehti julkaisee artikkeleja, jotka käsittelevät tiedettä monialaisesti. Nimensä mukaisesti lehdessä korostuu tekstin ja kuvan toisiaan täydentävä käyttö. Artikkeleissa käsitellään muun muassa luontoa, kulttuuria, lääketiedettä ja tekniikkaa. Sisällöissä pyritään kirjoittamaan tieteestä kiinnostavalla ja ymmärrettävällä tavalla, pitäen samalla huolta totuudenmukaisuudesta ja faktoista. Artikkelit voivat käsitellä esimerkiksi antiikin Kreikan historiaa, koronapandemian tilannetta, ilmastomuutoksen uusimpia vaiheita ja niin edelleen. Artikkeleja täydentävät korkealaajuiset ja näyttävät kuvat sekä havainnollistavat kartat ja grafiikat. Lehdelle on tyypillistä, että sen artikkelit luetaan huolella ja lehden lukemiselle omistetaan paljon aikaa. Kaikki artikkelit sisältävät aina aiheeseen liittyvien ilmiöiden ja asioiden tieteelliset selitykset. Tieteen Kuvalehdestä ilmestyy vuosittain 18 numeroa.

Verkkosisällöt
Perinteisten 18 kertaa vuodessa ilmestyvien aikakauslehtien lisäksi Tieteen Kuvalehti tarjoaa myös paljon verkkosisältöä. Lehden tilaajat saavat käyttöönsä myös kaiken lehden verkkosivuilta ja Tieteen Kuvalehti -sovelluksesta löytyvän sisällön. Digisisältöihin kirjaudutaan sisään samalla sähköpostiosoitteella, jolla lehden tilaus on tehty. 

Tieteen Kuvalehden tilaaminen
Tieteen Kuvalehden voi tilata muun muassa lehden verkkosivujen kautta. Tarjolla on useita eri tilausvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon, esimerkiksi määräaikaisen tai jatkuvan kestotilauksen. Usein tilauksen mukana saa myös jonkin tilaajalahjan. Tarjolla on myös digitaalinen tilaus, johon sisältyy täydet Tieteen Kuvalehti -sivuston ja sovelluksen käyttöoikeudet ilman perinteistä printtilehteä. Lehdestä on myös mahdollista tehdä lahjatilaus. Kaikilla lehden tilauksilla on 14 päivän peruuttamisoikeus. Voit lopettaa lehden tilauksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muista tutustua tilausehtoihin ennen tilauksen tekemistä. 

Asiakaspalvelu
Tieteen Kuvalehti on osa Bonnier-mediakonsernia, joten myös lehden asiakaspalvelu tapahtuu Bonnierin kautta. Bonnierin asiakaspalveluun saa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Lisäksi Bonnierin sivuilta löytyy laajaa Usein kysyttyä -osio, josta löytyy vastaus moneen pulmaan. Lisäksi lehden tilaajat voivat hyödyntää verkkosivuilta löytyvää itsepalvelua, jossa voi sisäänkirjautumisen jälkeen esimerkiksi muokata omia tietoja ja maksaa laskuja. 

Tieteen Kuvalehti - Arvostelut, palaute ja vinkit
Oletko Tieteen Kuvalehden pitkäaikainen tilaaja? Ehkä olet ostanut lehden satunnaisia irtonumeroita? Olitpa sitten lehden pitkäaikainen fani tai upouusi tilaaja, mielipiteesi kiinnostaa meitä. Aidot arviot ja kokemukset suoraan lehden lukijoilta auttavat muita saamaan tarkemman kuvan Tieteen Kuvalehden sisällöstä ja tilauspalveluista. Jätä oma arviosi ja kerro muille mielipiteesi Tieteen Kuvalehdestä!