Superdry

Kaikki arvostelut

Superdry

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
jouko
Palautus hankalaa/mahdotonta. Maksu oli myös hankala. En suosittele!Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  palautus hyvin hankalaa

  Palautus hankalaa/mahdotonta. Maksu oli myös hankala. En suosittele!


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Superdry

Muoti muuttuu koko ajan. Voidaan silti sanoa, että siinä missä 2000-luvun alun hittejä olivat naisilla pikkuruiset minihameet sekä epäkäytännöllisen matalavyötäröiset farkut, on 2010-luvun lopulta alkaen aiempaa hyväksyttävämpää ja yleisempää ollut käytännöllisten ja mukavien vaatteiden käyttö. Aiemmin leggingsejä ei pidetty hyväksyttävinä housuina, mutta nykyään moni käyttää niitä myös kuntosalin ulkopuolella. 
Samalla miesten ja naisten vaatteet ovat muuttuneet aiempaa samankaltaisimmaksi. Hupparit, collegehousut ja lenkkarit löytyvät nyt myös muotitietoisten naisten vaatekaapeista. Vaatteiden osto on helpompaa kuin koskaan ennen – onhan moni palveluntarjoaja siirtynyt nettiin. Eräs netissä myydyistä urheilubrändeistä on Superdry. Mutta millainen on sen tuotteiden laatu? Ovatko sen toimitusajat kohtuullisia? Onko myös japanin kieltä osaava tyytyväinen vaatteissa lukeviin teksteihin? Tämän ja vastaukset myös moniin muihin kysymyksiin saat asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla!


Tietoa Superdry -yrityksestä
Superdry on vuonna 2003 perustettu englantilainen vaatemerkki. Se valmistaa vaatteita sekä miehille että naisille. Tuotteiden tyyli on sekoitus amerikkalaista vintagea ja japanilaista kirjoitusasua. Tämän selittää se, että ajatus Superdry-tuotemerkistä syntyi yhtiön mukaan Tokion-matkalla sen perustusvuonna. 
Brändi on suosittu etenkin aiempaa avoinmielisempien nuorten sukupolvien keskuudessa, joita miellyttävät sen japanilaiset vaikutteet. Tämä siitäkin huolimatta, että toisinaan kirjoituksista on kerrottu löytyneen kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Merkin tuotteita myydään yli 157 maassa, ja siltä löytyy Suomestakin useita eri jälleenmyyjiä. Maan ensimmäinen Superdry-kivijalkamyymälä avattiin vuonna 2011 Helsingin kauppakeskus Kluuviin.
Superdry on vain yksi monesta emoyhtiö Supergroup Plc:n omistamasta vaatemerkistä. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 yli 870 miljoonaa englannin puntaa ja sen pääkonttori sijaitsee tuotteen syntypaikassa Cheltenhamissa, Isossa-Britanniassa. Yritys on listautunut Lontoon pörssiin.


Superdry palvelutarjonta
Superdryn valmistamat vaatteet ovat usein tyyliltään sporttisia, urheiluun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja vaatteita. Se tunnetaankin ehkä parhaiten kiristysnyörillisistä logohuppareistaan. Huppareiden ja t-paitojen lisäksi merkin valikoimaan kuuluvat kuitenkin myös esimerkiksi pikeepaidat, shortsit ja mekot.
Jälleenmyyjien ohella merkin tuotteita voi ostaa sen omasta nettikaupasta.
Verkkokaupassa eri vaatekategoriat voi löytää kätevästi etusivulta sekä sen vasemmasta yläreunasta avautuvan pudotusvalikon kautta. Siitä löytyvät kaikki yleensäkin vaatteiden verkkokaupoista löytyvät kategoriat lastenvaatteita lukuunottamatta.
Tuotetta klikattuaan asiakkaalle avautuu näkymä, jossa tämä näkee tuotteen värin, saatavilla olevat koot, tuotekuvat sekä kuvauksen. Kuvien alta löytyvästä ”Tiedot”-kohdasta voi tarkistaa tuotteen materiaalin, sille sopivat pesutavat sekä oman koon löytämisessä auttavat mitat. Tuotteiden toimitus Suomeen on ilmaista ja niiden mukana tulee myös 28 päivän palautusoikeus. Jos tilauksen mukana tullut palautuslomake katoaa, voi uuden ladata netistä.
Luomalla sivuille tilin käyttäjä voi tallentaa tuotteita suosikkeihin silloin, kun ei ole vielä ostoksestaan varma. Jos ostopäätöksen sittemmin tekee, ovat yrityksen hyväksymiä maksutapoja muun muassa Mastercard, Visa, American Express ja PayPal. Maakohtaiset tiedot kannattaa kuitenkin tarkistaa ostoksen tekemisen yhteydessä. 
Brändin kampanjoista ja muista uutisista pysyy ajan tasalla esimerkiksi sen Facebook-, Twitter-, Pinterest-, Instagram- ja YouTube-tilejä seuraamalla. Halutessaan yhteistyöhön, tuotteisiin ja alennusmyynteihin saa pääsyn myös tilaamalla yrityksen sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Superdryn toimintaan liittyen
Ostitko uudet vapaa-ajan vaatteesi Superdrylta? Hankitko ne suoraan merkin omasta verkkokaupasta vaiko jälleenmyyjältä? Toisinaan nettikaupasta ostaessa ilmenee yllätyksiä. Istuuko saamasi koko hyvin? Jos ei, oliko tuotteen palauttaminen tai vaihto helppoa? Onnistuneen kokemuksen takaamiseksi verkkokauppojen on pystyttävä varmistamaan, että kokotaulukot ovat todenmukaisia ja palautusten teko onnistuu vaivattomasti.
Millaisia Superdryn tuotteet ovat muihin urheilubrändeihin verrattuna? Saattaa olla, ettet ehkä ole ostanut useiden eri urheilumerkkien varusteita ennen, mutta arviosi on silti tärkeä. Se vie vain hetken, mutta auttaa muita mahdollisia asiakkaita ennakoimaan, onko kyseisestä nettikaupasta ostaminen kannattavaa.