SuomiArvostelut

  Arvostelut Superdry

  Muoti muuttuu koko ajan. Voidaan silti sanoa, että siinä missä 2000-luvun alun hittejä olivat naisilla pikkuruiset minihameet sekä epäkäytännöllisen matalavyötäröiset farkut, on 2010-luvun lopulta alkaen aiempaa hyväksyttävämpää ja yleisempää ollut käytännöllisten ja mukavien vaatteiden käyttö. Aiemmin leggingsejä ei pidetty hyväksyttävinä housuina, mutta nykyään moni käyttää niitä myös kuntosalin ulkopuolella.
  Samalla miesten ja naisten vaatteet ovat muuttuneet aiempaa samankaltaisimmaksi. Hupparit, collegehousut ja lenkkarit löytyvät nyt myös muotitietoisten naisten vaatekaapeista. Vaatteiden osto on helpompaa kuin koskaan ennen – onhan moni palveluntarjoaja siirtynyt nettiin. Eräs netissä myydyistä urheilubrändeistä on Superdry. Mutta millainen on sen tuotteiden laatu? Ovatko sen toimitusajat kohtuullisia? Onko myös japanin kieltä osaava tyytyväinen vaatteissa lukeviin teksteihin? Tämän ja vastaukset myös moniin muihin kysymyksiin saat asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Superdry -yrityksestä

  Superdry on vuonna 2003 perustettu englantilainen vaatemerkki. Se valmistaa vaatteita sekä miehille että naisille. Tuotteiden tyyli on sekoitus amerikkalaista vintagea ja japanilaista kirjoitusasua. Tämän selittää se, että ajatus Superdry-tuotemerkistä syntyi yhtiön mukaan Tokion-matkalla sen perustusvuonna.
  Brändi on suosittu etenkin aiempaa avoinmielisempien nuorten sukupolvien keskuudessa, joita miellyttävät sen japanilaiset vaikutteet. Tämä siitäkin huolimatta, että toisinaan kirjoituksista on kerrottu löytyneen kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Merkin tuotteita myydään yli 157 maassa, ja siltä löytyy Suomestakin useita eri jälleenmyyjiä. Maan ensimmäinen Superdry-kivijalkamyymälä avattiin vuonna 2011 Helsingin kauppakeskus Kluuviin.
  Superdry on vain yksi monesta emoyhtiö Supergroup Plc:n omistamasta vaatemerkistä. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 yli 870 miljoonaa englannin puntaa ja sen pääkonttori sijaitsee tuotteen syntypaikassa Cheltenhamissa, Isossa-Britanniassa. Yritys on listautunut Lontoon pörssiin.

  Facebook kansivideo - matkailumainos,verkkokaupat, ALE yms

  Superdry palvelutarjonta

  Superdryn valmistamat vaatteet ovat usein tyyliltään sporttisia, urheiluun ja vapaa-aikaan tarkoitettuja vaatteita. Se tunnetaankin ehkä parhaiten kiristysnyörillisistä logohuppareistaan. Huppareiden ja t-paitojen lisäksi merkin valikoimaan kuuluvat kuitenkin myös esimerkiksi pikeepaidat, shortsit ja mekot.
  Jälleenmyyjien ohella merkin tuotteita voi ostaa sen omasta nettikaupasta.
  Verkkokaupassa eri vaatekategoriat voi löytää kätevästi etusivulta sekä sen vasemmasta yläreunasta avautuvan pudotusvalikon kautta. Siitä löytyvät kaikki yleensäkin vaatteiden verkkokaupoista löytyvät kategoriat lastenvaatteita lukuunottamatta.
  Tuotetta klikattuaan asiakkaalle avautuu näkymä, jossa tämä näkee tuotteen värin, saatavilla olevat koot, tuotekuvat sekä kuvauksen. Kuvien alta löytyvästä ”Tiedot”-kohdasta voi tarkistaa tuotteen materiaalin, sille sopivat pesutavat sekä oman koon löytämisessä auttavat mitat. Tuotteiden toimitus Suomeen on ilmaista ja niiden mukana tulee myös 28 päivän palautusoikeus. Jos tilauksen mukana tullut palautuslomake katoaa, voi uuden ladata netistä.
  Luomalla sivuille tilin käyttäjä voi tallentaa tuotteita suosikkeihin silloin, kun ei ole vielä ostoksestaan varma. Jos ostopäätöksen sittemmin tekee, ovat yrityksen hyväksymiä maksutapoja muun muassa Mastercard, Visa, American Express ja PayPal. Maakohtaiset tiedot kannattaa kuitenkin tarkistaa ostoksen tekemisen yhteydessä.
  Brändin kampanjoista ja muista uutisista pysyy ajan tasalla esimerkiksi sen Facebook-, Twitter-, Pinterest-, Instagram- ja YouTube-tilejä seuraamalla. Halutessaan yhteistyöhön, tuotteisiin ja alennusmyynteihin saa pääsyn myös tilaamalla yrityksen sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Superdryn toimintaan liittyen

  Ostitko uudet vapaa-ajan vaatteesi Superdrylta? Hankitko ne suoraan merkin omasta verkkokaupasta vaiko jälleenmyyjältä? Toisinaan nettikaupasta ostaessa ilmenee yllätyksiä. Istuuko saamasi koko hyvin? Jos ei, oliko tuotteen palauttaminen tai vaihto helppoa? Onnistuneen kokemuksen takaamiseksi verkkokauppojen on pystyttävä varmistamaan, että kokotaulukot ovat todenmukaisia ja palautusten teko onnistuu vaivattomasti.
  Millaisia Superdryn tuotteet ovat muihin urheilubrändeihin verrattuna? Saattaa olla, ettet ehkä ole ostanut useiden eri urheilumerkkien varusteita ennen, mutta arviosi on silti tärkeä. Se vie vain hetken, mutta auttaa muita mahdollisia asiakkaita ennakoimaan, onko kyseisestä nettikaupasta ostaminen kannattavaa.

  Superdry
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  4.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  6
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  4
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  palautus hyvin hankalaa

  Palautus hankalaa/mahdotonta. Maksu oli myös hankala. En suosittele!

  : jouko27-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  4.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Superdry

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Superdry luotettava yritys?

  Superdry on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Superdry tarjoaa?

  Superdry on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Superdry-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.