SuomiArvostelut

  Arvostelut Stormberg

  Jos olet hyvin aktiivinen henkilö ja pidät ulkoilutoiminnasta, kuten vaeltamisesta, pyöräilystä tai jopa juoksemisesta, sitten luultavasti tiedät urheiluvaatetuksen tärkeyden ja mukavuuden kun suoritat näitä aktiviteetteja. Mutta mistä voit löytää parhaan laatuiset urheilu- ja ulkoiluvaatetukset kaikkiin tarpeisiisi? Suuntaa Stormbergille. Kauppa, joka myy huippulaadukkaita urheilu- ja ulkoiluvaatteita edullisin hinnoin. Mutta kuinka kestäviä heidän vaatteensa ovat? Tarjoavatko he vaatetusta kaikenlaisiin aktiviteetteihin? Opi lisää Stormbergistä lukemalla aikaisempien asiakkaiden jättämiä arvosteluja, jossa he kertovat omasta kokemuksestaan yrityksen palveluiden kanssa.

  Tietoa Stormbergistä

  Stormberg on vuonna 1998 perustettu ulkoilu- ja urheiluvaatteiden online-jälleenmyyjä. He pyrkivät tarjoamaan vaatetusta alhaisimmilla mahdollisilla hinnoilla samalla ylläpitäen laatua. He tekevät monen tehtaan kanssa yhteistyötä Kiinassa ja Bangladeshissä, mutta he varmistavat, että työntekijöillä on hyvät työskentelyolosuhteet ja heille ei makseta liian vähän. Stormberg keskittyy myös antamaan työpaikkoja niille, joilla on vaikeuksia työllistyä. Heidän kattava toimintasuunnitelma on asettanut tavoitteen, että 25% sen työntekijöistä on oltava ihmisiä, joilla on ollut ongelmia työllistyä.

  Heille on annettu työturvallisuusluokitus 3, joka tarkoittaa, että heillä on alhaisin työttömyyden riski. He ovat myös hankkineet tittelin Norjan ensimmäisenä urheilu- ja tekstiilimerkkinä ja heidät tunnistettiin osana norjalaista eettistä kaupan järjestöä vuonna 2002 ja hyväksyttiin myös osaksi YK:n Global Compact -aloitetta. Sitoumus, joka osoittaa, että yritys kunnioittaa ihmisoikeuksia, työntekijöiden oikeuksiaja myös ympäristöä. Jos ostat tuotteen Stormbergiltä, edistät ja tuet humanitaarisia projekteja. He lahjoittavat 1% tuloista hyväntekeväisyyteen ja humanitaarisiin projekteihin, ja he ovat lahjoittaneet yhteensä noin 4 miljoonaa euroa.

  Etkö ole vielä oppinut, kuinka tehdä nuotion? Ei hätää, Stormberg auttaa sinua oppimaan!

  Stormbergin palvelut

  Stormberg tarjoaa kaikenlaista urheiluun ja ulkoiluun liittyvää vaatetusta sivustollaan. Heillä on kategoriat miehille, naisille ja lapsille. Lasten kategoriassa on myös ikäryhmät, joista voit valita. Lasten ikäkategoriat ovat 1-7, 8-14 pojat ja 8-14 tytöt. Sivustolla on tuotteita kuten takkeja, housuja, kerrastoja, haalareita, t-paitoja, vedenkestäviä vaatteita, shortseja ja alusvaatteita. Stormbergillä on myös asusteita kuten pelikortteja, hansikkaita, villahansikkaita, villasekoitesukkia, heijastintuubihuiveja ja muita. Voit myös odottaa, että tilauksesi lähetetään nopeasti, sillä he lupaavat toimittaa tilaukset 3-6 päivässä ja saat jopa ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksiin.

  Stormbergin

  sivustolla on omistettu sivu, jossa he selittävät yksityiskohtaisesti, kuinka sinun tulisi mitata itsesi, jotta löydät juuri sen täydellisen tuotteen ja koon, joka on juuri sopiva sinulle. Kaikilla myytävillä tuotteilla on 2 vuoden takuu, jotka takaavat kaikki valmistusviat, kuten teippaukset, saumat, vetoketjut ja niin edelleen. He varmistavat myös, että he eivät anna sinulle korjattua tuotetta, vaan täysin upouuden. Kaikilla ostetuilla tuotteilla on myös 100 päivän palautusoikeus ostopäivästä lähtien, edellyttäen sen, että tuotteita ei ole käytetty tai peukaloitu. Heillä on myös oma asiakaspalvelunsa, joka on auki arkisin. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse, chatin tai Facebookin kautta tai jopa puhelimitse siinä tapauksessa, että sinulla on kysyttävää tai ongelmia heidän tuotteidensa tai palvelunsa kanssa.


  Kiitokset, vinkit ja valitukset

  Oletko koskaan käyttänyt Stormbergin tuotteita urheillessa tai retkeillessä? Sopivatko ne sinulle täydellisesti ja mukavasti niin kuin niiden pitäisi? Oliko kangas hyvän laatuista? Kuinka pitkään meni, että pääsit käsiksi uuteen vaatteeseesi tilauksen tekemisen jälkeen? Kuinka mukavia heidän paitansa ovat päällä? Oliko sinun käytettävä heidän asiakaspalveluaan? Tekivätkö he parhaansa selvittääkseen ongelmasi tai vastaamaan kysymykseesi? Kerro meille kaikki, mitä ajattelit Stormbergin palvelusta ja tuotteista. Kirjoita oma arvostelusi tähän ja kerro heidän palvelustaan ja tuotteistaan auttaaksesi muita päättämään, kannattaisiko heidän ostaa seuraavat urheiluvaatteensa Stormbergiltä.

  Stormberg
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Stormberg

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Stormberg luotettava yritys?

  Stormberg on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Stormberg tarjoaa?

  Stormberg on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Stormberg-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.