Stetson

Kaikki arvostelut

Stetson

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Stetson

Arvostelut Stetsonista
Oletko vailla päähinettä? Pidätkö lippalakeista, hatuista, stetsoneista eli leveälierisestä hatusta, huiveista, bandanasta tai ylipäätänsä kaikkeen hattuihin liittyvästä? Haluatko löytää sen täydellisen yläosan itsellesi, mikä sopii sekä tyyliisi että persoonallisuuteesi? Vai onko sinulla vain hirveä hiuspäivä ja pitää löytää jokin päähine peittämään hiukset. Tai onko tiedossa matka Panamaan ja pitää sen kunniaksi hankkia aito Panamahattu. Näihin kysymyksiin löytyy vastaus Stetson - verkkokaupasta, joka on erikoistunut myymään kaikenlaisia päähineitä ja muita oheistuotteita. Tosin varsinainen kysymys kuuluu, kuinka hyvin tämä kyseinen verkkokauppa toimii. Tukeeko Stetson monia eri maksutapoja, kuten PayPal, Visa, MasterCard, verkkopankkimaksamista, kryptovaluutoita ja vastaavia. Onko sekä valikoima että laatu erinomaista vai tulevatko tuotteet halvalla Kiinasta? Kuinka nopeasti itse verkkosivusto toimii vai kestääkö sen latautumisessa epätavallisen kauan. Onko asiakaspalvelu erinomaista vai kestääkö vastauksen saamisessa vuorokausitolkulla?  Onko itse verkkosivusto selkeä, mistä löytyy tarvittava lyhyen selaamisen jälkeen vai pitääkö vierittää ja tutkia vartteja?
 

Stetsonista
Stetson on verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään päähineitä maan ja taivaan väliltä. Kaupan nimi tulee stesonista, joka on leveälierinen hattu. Stetson tunnetaan erityisesti amerikkalaisten cowboyiden suosimana lännenhattuna, mutta se on osa amerikkalaista kulttuuria. Nimensä mukaisesti stetsoneita löytyy kyseisestä verkkokaupasta. Stetson - verkkokauppa on erikoistunut tuomaan “villin lännen” Eurooppaan päähineistä muuhun liittyvään. Itse verkkokauppa toimii yksinoikeuslisenssi Stetson USA:n alaisuudessa. Stetson on John B. Stetson Company -yhtiön valmistama villin lännen hattu. Vuonna 1865 perustettu John B. Stetson Company aloitti, kun John B. Stetson suuntasi villiin länteen ja loi kaikkien tunteman Amerikan lännen alkuperäisen hatun, "Plains Boss". Siitä lähtien yritys on laajentunut, ja tämän yrityksen lisenssin alaisuudessa toimii kyseinen verkkokauppa.

Stetsonin tuotteet ja palvelut
Stetson tarjoaa valtavan määrän erilaisia hattuja, jotka voidaan luokitella tyylin, käyttötarkoituksen tai materiaalin perusteella itse verkkosivustolla. Käyttötarkoituksen perusteella hatut voivat olla VitaFelt- aurinko- sade- ulkoilu- tai retkeilyhattuja. Materiaaliltaan hatut voivat olla nahkaisia, puuvillaisia, panamaisia, oljesta tehtyjä ja vastaavista materiaaleista tehtyjä. Itse tyyliltään verkkokaupassa myytävät hatut voivat olla Cowboy-tyylisistä hatuista fedoreihin, beretteihin, silinterihattuihin ja lippalakkeihin. Kaiken kaikkiaan löytyy 14 erilaista hattutyyliä, 5 hattumateriaalia ja 6 erilaista hattukäyttötarkoitusta Stetsonilta. Nämä hatut voidaan lajitella hinnan, värin, koon ja sukupuolen mukaan kuvineen siitä, miltä hattu näyttää.
Hattujen ohella Stetson tarjoaa myös lippalakkeja jaeteltuna vastaavasti myös materiaalin ja käyttötarkoituksen mukaan. Materiaaleja löytyy 8 erilaista lähtien silkistä puuvillaan ja nahkaan. Lippalakkien tyylejä löytyy 6 erilaista armeijan lippalakeista baseball-lippalakkeihin ja rekkakuskien vastaaviin. Lippalakkien määrä lasketaan sadoissa, kun taas hattujen määrä verkkokaupan valikoimassa ylittää yli tuhannen. Vastaavasti myös lippalakit voidaan lajitella kaupassa löytyvien suodattamien mukaan hinnan, sukupuolen, tyylin, koon ja materiaalin mukaan.
Lisätarvikkeissa Stetson tarjoaa bandanoita, nahkahanskoja, huiveja sekä miehille että naisille, ja ne voidaan lajitella värin, hinnan ja materiaalin mukaan. Stetsonin valikoimasta löytyy myös erilliset kategoriat alennustuotteille, bestsellereille ja verkkokauppaan tuleville uutuuksille. Verkkokauppa tarjoaa myös mahdollisuuden oman tunnuksen luomiselle, toivomuslistalle. Lisäksi itse verkkokauppa on edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Youtubessa, Twitterissä, Facebookissa ja Pinterestissä. Itse palvelu toimii Euroopassa englannin kielellä, ja verkkosivusto on jaoteltu eri kategorioihin ja koristeltu teemaan kuuluvilla kuvilla. Sivusto tarjoaa yleisimmät maksuvaihtoehdot, asiakastuen, usein kysytyt kysymykset sekä käyttöehdot.
 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Stetsonista
Miten hyvin villin lännen valloitus on sujunut sinun osaltasi? Oletko löytänyt unelmiesi päähineen tai vastaavaan täydentämään asukokonaisuuttasi? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vailla mitään ongelmia. Oliko tilaamasi tuote korkealaatuinen ja tekikö se sinut tyytyväiseksi? Löysitkö haluamasi tuotteet helposti ja pystyit tallettamaan ne ostoskoriin sekä maksamaan käden käänteessä? Me Suomiarvostelut.fi haluaisimme tietää sinun oman arviosi tästä verkkopalvelusta. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät varmuutta ja saattavat jopa innostuneena ja kiitollisena avusta löytää unelmiensa hatun nopeammin kuin yksin tutkimalla. Saatat säästää muilla palvelun käyttäjillä lukuisia tunteja ja harmaita hiuksia jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää Stetsonin palveluita.