SuomiArvostelut

  Arvostelut Staypro

  Etsitkö koskaan tiettyjä työkaluja harrastuksiisi tai johonkin projektiin, mutta et tiennyt mistä löytää niitä? Tai ehkä olet juossut kaupasta toiseen koettaen löytää etsimääsi. Tässä tapauksessa sinun kannattaisi harkita työkalujesi ostamista verkkokaupasta. Yksi verkkokauppias, josta sinun tulisi ostaa työkaluja, on Staypro. Luotettavien ja laadukkaiden työkalujen omaaminen on välttämätöntä. Mutta täyttävätkö Staypron tuotteen kaikki laatuvaatimukset? Miten hyvin työkalut kestävät käyttöä? Kuinka helposti voit löytää kaikki etsimäsi tuotteet heidän sivustoltaan? Onko heidän sivustonsa helppo käyttää? Toimittavatko he tuotteensa riittävän nopeasti? Tarjoavatko he asiakastukea niille, jotka kohtaavat ongelmia käyttäessään palvelua? Opi lisää tästä yrityksestä ihmisiltä, jotka ovat jo ostaneet tuotteita Stayprolta lukemalla heidän arvostelujaan, jotka voivat auttaa sinua päättämään, tulisiko sinun käyttää juuri tämän yrityksen palveluita hankkiaksesi tarvitsemasi työkalut.

  Tietoa Stayprosta

  Staypro on mittauslaitteiden ja työkalujen verkkokauppa. Vuodesta 2007 lähtien toiminut yritys on tarjonnut Ruotsissa sijaisevasta keskusvarastostaan laajan valikoiman työkaluja erittäin kohtuullisilla hinnoilla Skandinavian asiakkaille. Tämän yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan löytämään helpompia ratkaisuja ja tekemään työstään vaivatonta oikeilla työkaluilla. He tarjoavat tuotteita kuten otsa- ja taskulamppuja, työvalaisimia, lasertyökaluja kuten etäisyysmittareita, putkilasereita, laserkiikareita, mittatyökaluja kuten kosteusmittarit, lämpötilamittarit, paksuusmittarit ja alkometrit. Koneista & Työkaluista löydät akkukäyttöisiä työkaluja, polttoainekäyttöisiä työkaluja, paineilmatyökaluja ja siivouskoneita, koneiden tarvikkeista & käyttöosista porat ja meisselit, akut ja laturit, paineilma, kaasu ja hionta. Löydät myös tuotteita puutarhan hoitoon, kuten lehtipuhaltimet, moottorisahat, oksasakset ja ruohonleikkurit. Staypro tarjoaa myös suojavarusteita kuten hengitys- ja kuulosuojaimia, työkenkiä ja -vaatteita. Löydät myös kaiken kylpyhuoneesi rakentamiseen: kylpyammeet, pesualtaat, pyyhelämmittimet, suihkut, wc-istuimet ja suihkujen lisätarvikkeet. Myös Staypron ostoprosessi on tehty yksinkertaiseksi sen monella maksutavalla. Näihin sisältyy: Klarna, Aktia, Danske Bank, Nordea, S-pankki, VISA, MasterCard ja American Express.

  Haluaisitko rakentaa oman terassisi? Katso tämä video oppiaksesi, miten voit rakentaa sen itse!

  Staypron palvelut

  Voit käyttää Staypron palveluita heidän sivustonsa kautta. Heidän laaja tuotteidensa valikoima voidaan löytää eri kategorioissa, kuten Lasertyökalut, mittatyökalut, koneet & työkalut, koneiden tarvikkeet & käyttöosat, sähkö & valaistus, LVI & sisäilma, puutarha & vapaa-aika ja muita ihmisille ja ammattilaisille. He tarjoavat myös valikoiman suojavarusteita ja -vaatteita, jotta voit pysyä aina turvassa tehdessäsi DIY-töitä. Heidän tarjoamansa merkit ovat hyvin tunnettuja ja luotettuja, kuten Peltor, Bushnell, DeFelsko, Kimo, Protimeter, Bosch, Flir, HiKoko, Leica ja monia muita. Heidän sivustonsa tarjoaa myös helpon selaamisen suodattimilla. Voit suodattaa hinnan, merkin, tyypin, teknisten tietojen, antureiden ja muiden mukaan. Staypron asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostiviestillä, jossa voit lähettää kysymyksesi tai kertoa ongelmastasi ja sinulle vastataan mahdollisimman nopeasti. Voit myös pyytää heiltä apua jos löydät itsesi tilanteessa, jossa et ole varma, mitä työkaluja sinun tulisi ostaa työtarkoitukseesi.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko joku, joka on jo tehnyt ostoksia Stayprolla? Jos olet, kerro meille, mitä ajattelet yrityksestä ja sen palveluista. Jätä tähän rehellinen ja puolueeton arvostelu koko kokemuksestasi ostaessasi heiltä ajatuksillasi ja kommenteillasi. Oliko heillä hyvä tuotteiden valikoima, josta valita? Tarjosivatko he juuri sitä merkkiä, jota olit etsimässä? Ajatteletko, että heidän tuotteensa ovat rahan arvoisia? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan tuotettasi sen jälkeen kun asetit tilauksen? Oliko sinulla positiivinen vai negatiivinen kokemus heidän asiakaspalvelunsa kanssa? Auttoivatko he sinua kun kohtasit ongelmia palvelun käyttämisen kanssa? Juuri sinun arvostelusi voivat auttaa muita ostosten tekijöitä päättämään, tulisiko heidän vierailla Stayprolla vai jättää se välistä.

  Staypro
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  7
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  8
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  6

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Hyvä kauppa

  Edullinen hinta laatutuotteesta, kohtuullinen toimitusaika ja -seuranta, tuote kotiovelle ehjänä. Erittäin hyvä suoritus!

  : Tapio Kukkonen21-04-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Ei lisäosia saatavilla

  Ostin Staypron kautta ilmanpuhdistimen, joka kyllä toimitettiin ihan asiallisesti Suomeen, mutta jälkeenpäin ilmeni, että siihen ei ole saatavana Suomeen siinä tarvittavia ja vaihdettavia filttereitä. Miksi myydä Suomeen tavaraa, johon ei kuitenkaan käytön kannalta välttämättömiä lisäosia saa.

  : Eija Ronkainen16-04-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Staypro

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Staypro luotettava yritys?

  Staypro on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 7/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Staypro tarjoaa?

  Staypro on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Staypro's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""