Stanley

Kaikki arvostelut

Stanley

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Stanley

Kun lähdet ulkoilmaan, kuten piknikille, tarvitset keittoastioita, joissa voit säilyttää ruokaa ja juomia siihen asti, kunnes on aterian ja juomien tarjoilun aika. Yksi yritys, joka saattaa tarjota sinulle tällaisia tuotteita, on Stanley, mutta ovatko heidän tuotteensa kestäviä? Ovatko ne kohtuuhintaisia? Stanleyn perusti vuonna 1913 William Stanley Jr. Yritys on erikoistunut tuottamaan tyhjiöpulloa, jota voi käyttää minkä tahansa ulkoilun aikana. Stanley pyrkii varmistamaan, että sen asiakkailla on vettä, kahvia ja muita juomia vierellään, kun he ovat ulkoilmaseikkailussa. Tarjoaako heidän asiakaspalvelunsa hoitovinkkejä tuotteiden huoltoon? Ovatko heidän tuotteensa tarpeeksi kannettavia, jotta niitä voi kuljettaa helposti mukana? Oletko aikoinaan ostanut tuotteita Stanleyltä? Oletko saanut rahoillesi täyden vastineen? Onko heillä luotettava palautusoikeus? Voitko suositella yritystä perheellesi ja ystävillesi? Onko sinulla vinkkejä, joiden avulla yritys voi parantaa tuotteitaan ja palveluitaan parantaakseen asiakaskokemustaan? Palautteesi on yritykselle arvokasta. Emme pysty parhaiten vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin. Lue Stanleyn arvostelut täältä nähdäksesi, mitä heidän todelliset asiakkaansa ovat jättäneet heille. 

Stanleyn tuotteet ja palvelut
Stanley-brändillä on yli 100-vuotinen historia. Keksijä William Stanley Jr. muutti ikuisesti kuumien juomien kulutustavan. Vuonna 1913 hän yhdisti tyhjiöeristyksen ja teräksen lujuuden yhteen kannettavaan pulloon ja keksi kokonaan teräksisen tyhjiöpullon, jonka tunnemme ja rakastamme nykyään. Sadan vuoden aikana hänen tyhjiöpullonsa on kehittynyt konseptista ikoniksi, ja siitä on tullut olennainen osa työpäiviä, automatkoja ja ulkoilmaseikkailuja. Stanley-brändi on ollut osa lukemattomia seikkailuja ja vielä enemmän yhteisiä muistoja. Stanley tarjoaa erityyppisiä tuotteita, kuten tyhjiöpulloja, retkikeittimiä, kylmälaukkuja, mukeja, kuppeja, ruokapurkkeja, growlereita ja pulloja. Yritys tarjoaa myös ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 49 dollarin tilauksiin. Yritys kertoo, että laadukas, keittiökäyttöön soveltuva ruostumaton teräs on tärkein käytetty materiaali. Ruostumaton teräs ei ole ainoastaan erittäin kestävä, vaan se on myös yksi kierrätettävimmistä materiaaleista. Käyttämällä tuotteita asiakas voi yrityksen mukaan edistää kertakäyttöisten tavaroiden, kuten paperimukien, muovipullojen ja pillien, poistamista. Näitä esineitä ei useinkaan kierrätetä, ja ne voivat päätyä vesistöihin, mikä vaikuttaa eläinten elämään ja ekosysteemeihin. Ulkoilun ystävinä ja tämän planeetan hoitajina Stanleyn ohjenuorana on luoda parempi maailma. Maapallosta huolehtiminen on avainasemassa, kun haluamme varmistaa, että rakas ulkoilmamme säilyy voimavarana, jota me kaikki voimme arvostaa, yritys kuvailee. Siksi he kertovat tukevansa myös ryhmiä, jotka taistelevat planeettamme terveyden puolesta ja ilmastonmuutosta vastaan. Esimerkkejä tästä ovat: Outdoor Industry Associationin Climate Action Corps, Plastic Impact Alliance ja European Outdoor Conservation Association.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet Stanleysta
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Stanleyn kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Stanley -sivustosta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi Stanleyn tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi telttoja, retkeilyvaatteita tai maastokenkiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Stanleyn verkkokaupan valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja jaa kokemuksesi yrityksestä nyt.