SmashInn kokemuksia - lue arvosteluja & jaa kokemuksesi!

Kaikki arvostelut

SmashInn

0% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

K
Kari
21.5.2022 No niin (lue tarina alhaalta ylös), kuukausi taas kulunut ja päivitysten aika... ei mitään! Eli eivät ole edellisen (alla olevan) vastauksen jälkeen olleet missään yhteydessä. 6.7 tul...Lue lisää
K
Kari
Tilasin shortsit 6.7.2021. Elokuussa tuote ei ollut saapunut, joten lähdin kyselemään suomeksi suomen kielisiltä sivuilta missä viipyy. Vastaus tuli englanniksi. Ensin pahoiteltiin koronan aiheutta...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Adidaksen shortsit

  21.5.2022
  No niin (lue tarina alhaalta ylös),
  kuukausi taas kulunut ja päivitysten aika... ei mitään!
  Eli eivät ole edellisen (alla olevan) vastauksen jälkeen olleet missään yhteydessä.
  6.7 tulee vuosi tilauksesta täyteen ja sitä pitää juhlistaa jollain tavalla.
  Ajattelin laittaa kokemukseni vastaville palautesivustoille vähän isommille markkinoille. Jos vaikka aloittaisi englannista ja sitten kuukauden välein vaikka Saksa ja sitten Espanja. Mitä veikkaatte kannattaisiko firman vain toimittaa tilattu 50€ tuote tai palauttaa rahat, jos toimitus on noin ylivoimainen. Minulle tuo 50€ on jo aivan yhden tekevä, mutta aivan varmaa on, ettei minua ilmaiseksi kuseta kukaan.
  Päivitellään taas kuukauden päästä, tai jos asia ratkeaa fiksusti, kerron tietenkin myös sen.

  19.4.2022
  Tilasin shortsit 6.7.2021
  Tilasin shortsit 6.7.2021. Elokuussa tuote ei ollut saapunut, joten lähdin kyselemään suomeksi suomen kielisiltä sivuilta missä viipyy. Vastaus tuli englanniksi. Ensin pahoiteltiin koronan aiheuttamaa kuljetusten viivästystä. Syyskuussa kyselin taas ja sitten sain 17.9.2021 liitteen johon pyydettiin reklamoimaan kuljetusliikettä (postnl). Palautin liitteen allekirjoitettuna s-postilla 26.9.2021, tästä sähköpostissa todiste lähetetyissä posteissa.
  Mitään ei kuulu, joten aloin kyselemään alkuvuodesta tuotetta tai mahdollisuutta rahojen palauttamiseen. Vastauksena oli, että en ole toimittanut pyydettyä dokumenttia (lähetetty siis 26.9 heille). Olen laittanut heille kuvakaappaukset lähetetystä s-postista, mutta vastaus on aina sama: reklamointiaika on umpeutunut. Kyse on vain reilusta 50€, mutta periaatteesta asia ei jää tähän.

  Edit: päivittelen tähän säännöllisesti uusia kuulumisia Smashinniltä. Otetaan ainakin viidenkympin edestä hauskaa, kun tuotetta ei saanut


  Vastaus yritykseltä Smashinn

  21. huhtik. 2022
  Hei Kari,

  Olemme hyvin pahoillamme siitä, että palvelumme ei vastannut odotuksiasi.

  Siksi olemme tarkastaneet tapauksenne, asiasta vastaavalle kuljetusyhtiölle on jo ilmoitettu, ja he tutkivat asiaa.

  Olemme myös ottaneet huomioon kommenttinne ja toimittaneet ne asianomaiselle osastolle, jotta voimme parantaa ja parantaa palvelumme laatua entisestään.

  Pahoittelemme tätä ja kaikkia siihen liittyviä haittoja.

  Jos tarvitset lisätietoja tai apua, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

  Ystävällisin terveisin

  31.3.2022 ÄLÄ OSTA MITÄÄN
  Shortsit tilattu kesällä 2021. Eivät koskaan saapuneet perille. Claimi tehty elokuussa 2021 ja monta muuta sen jälkeen. Nyt vastauksena, että claimausaika päättynyt???
  Melkoinen putiikki, ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN!

  Vastauksessanne sanotaan, että koska lähetin pyydetyn asiakirjan vasta nyt, niin ei voi tehdä mitään.
  Olen lähettänyt asiakirjan (Declaration of delivery) 26.9.2021. se on edelleen sähköposissani lähetetyissä viesteissä. Voiko tähän vastannut henkilö laittaa s-postiosoitteensa, niin voin välittää tämän viestin myös hänelle


  Vastaus yritykseltä Smashinn

  31. maalisk. 2022
  Rakas Kari,

  Olemme erittäin pahoillamme kuulla, että arvioit palvelumme ei vastannut odotuksiasi.

  Voit olla varma, että asiakkaidemme kokemus on meille erittäin tärkeä, minkä vuoksi olemme tarkistaneet tapauksesi ja tunnistaneet ongelman.

  Otathan huomioon, että pyysimme vaaditun asiakirjan syyskuussa. Koska lähetit meille asiakirjan juuri nyt, valitettavasti kuljetusyrityksen asettama määräaika on ylitetty. Tästä syystä kuljetusyritys hylkää vaatimuksesi.

  Pahoittelemme häiriötä.

  Ystävällisin terveisin,


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Adidaksen shortsit

  Tilasin shortsit 6.7.2021. Elokuussa tuote ei ollut saapunut, joten lähdin kyselemään suomeksi suomen kielisiltä sivuilta missä viipyy. Vastaus tuli englanniksi. Ensin pahoiteltiin koronan aiheuttamaa kuljetusten viivästystä. Syyskuussa kyselin taas ja sitten sain 17.9.2021 liitteen johon pyydettiin reklamoimaan kuljetusliikettä (postnl). Palautin liitteen allekirjoitettuna s-postilla 26.9.2021, tästä sähköpostissa todiste lähetetyissä posteissa.
  Mitään ei kuulu, joten aloin kyselemään alkuvuodesta mahdollisuutta rahojen palauttamiseen. Vastauksena oli, että en ole toimittanut pyydettyä dokumenttia (lähetetty siis 26.9 heille). Olen laittanut heille kuvakaappaukset lähetetystä s-postista, mutta vastaus on aina sama: reklamointiaika on umpeutunut. Kyse on vain reilusta 50€, mutta periaatteesta asia ei jää tähän.


Muut katsoivat

Logo JD Sports

JD Sports

5 arvostelua

Liikunta ja lepo ovat avain terveelliseen, tasapainoiseen elämään. Työelämän muuttuessa aiempaa nopeatahtisemmaksi on...

Logo Halti

Halti

1 arvostelua

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Happy Angler

Happy Angler

1 arvostelua

Kalastus on mahtava harrastus, jossa mieli lepää ja voi saada mahtavia onnistumisia. Kalastusta varten myydään paljon erilaisia...

Logo LEGO

LEGO

1 arvostelua

LEGO Arvostelua: Tutustu huippubrändin arvosteluihinLEGO on yksi maailman suosituimmista leluvalmistajista, joka tarjoaa lapsille ja aikuisill...