SmashInn

Kaikki arvostelut

SmashInn

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

K
Kari
21.5.2022 No niin (lue tarina alhaalta ylös), kuukausi taas kulunut ja päivitysten aika... ei mitään! Eli eivät ole edellisen (alla olevan) vastauksen jälkeen olleet missään yhteydessä. 6.7 tul...Lue lisää
K
Kari
Tilasin shortsit 6.7.2021. Elokuussa tuote ei ollut saapunut, joten lähdin kyselemään suomeksi suomen kielisiltä sivuilta missä viipyy. Vastaus tuli englanniksi. Ensin pahoiteltiin koronan aiheutta...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Adidaksen shortsit

  21.5.2022
  No niin (lue tarina alhaalta ylös),
  kuukausi taas kulunut ja päivitysten aika... ei mitään!
  Eli eivät ole edellisen (alla olevan) vastauksen jälkeen olleet missään yhteydessä.
  6.7 tulee vuosi tilauksesta täyteen ja sitä pitää juhlistaa jollain tavalla.
  Ajattelin laittaa kokemukseni vastaville palautesivustoille vähän isommille markkinoille. Jos vaikka aloittaisi englannista ja sitten kuukauden välein vaikka Saksa ja sitten Espanja. Mitä veikkaatte kannattaisiko firman vain toimittaa tilattu 50€ tuote tai palauttaa rahat, jos toimitus on noin ylivoimainen. Minulle tuo 50€ on jo aivan yhden tekevä, mutta aivan varmaa on, ettei minua ilmaiseksi kuseta kukaan.
  Päivitellään taas kuukauden päästä, tai jos asia ratkeaa fiksusti, kerron tietenkin myös sen.

  19.4.2022
  Tilasin shortsit 6.7.2021
  Tilasin shortsit 6.7.2021. Elokuussa tuote ei ollut saapunut, joten lähdin kyselemään suomeksi suomen kielisiltä sivuilta missä viipyy. Vastaus tuli englanniksi. Ensin pahoiteltiin koronan aiheuttamaa kuljetusten viivästystä. Syyskuussa kyselin taas ja sitten sain 17.9.2021 liitteen johon pyydettiin reklamoimaan kuljetusliikettä (postnl). Palautin liitteen allekirjoitettuna s-postilla 26.9.2021, tästä sähköpostissa todiste lähetetyissä posteissa.
  Mitään ei kuulu, joten aloin kyselemään alkuvuodesta tuotetta tai mahdollisuutta rahojen palauttamiseen. Vastauksena oli, että en ole toimittanut pyydettyä dokumenttia (lähetetty siis 26.9 heille). Olen laittanut heille kuvakaappaukset lähetetystä s-postista, mutta vastaus on aina sama: reklamointiaika on umpeutunut. Kyse on vain reilusta 50€, mutta periaatteesta asia ei jää tähän.

  Edit: päivittelen tähän säännöllisesti uusia kuulumisia Smashinniltä. Otetaan ainakin viidenkympin edestä hauskaa, kun tuotetta ei saanut


  Vastaus yritykseltä Smashinn

  21. huhtik. 2022
  Hei Kari,

  Olemme hyvin pahoillamme siitä, että palvelumme ei vastannut odotuksiasi.

  Siksi olemme tarkastaneet tapauksenne, asiasta vastaavalle kuljetusyhtiölle on jo ilmoitettu, ja he tutkivat asiaa.

  Olemme myös ottaneet huomioon kommenttinne ja toimittaneet ne asianomaiselle osastolle, jotta voimme parantaa ja parantaa palvelumme laatua entisestään.

  Pahoittelemme tätä ja kaikkia siihen liittyviä haittoja.

  Jos tarvitset lisätietoja tai apua, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

  Ystävällisin terveisin

  31.3.2022 ÄLÄ OSTA MITÄÄN
  Shortsit tilattu kesällä 2021. Eivät koskaan saapuneet perille. Claimi tehty elokuussa 2021 ja monta muuta sen jälkeen. Nyt vastauksena, että claimausaika päättynyt???
  Melkoinen putiikki, ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN!

  Vastauksessanne sanotaan, että koska lähetin pyydetyn asiakirjan vasta nyt, niin ei voi tehdä mitään.
  Olen lähettänyt asiakirjan (Declaration of delivery) 26.9.2021. se on edelleen sähköposissani lähetetyissä viesteissä. Voiko tähän vastannut henkilö laittaa s-postiosoitteensa, niin voin välittää tämän viestin myös hänelle


  Vastaus yritykseltä Smashinn

  31. maalisk. 2022
  Rakas Kari,

  Olemme erittäin pahoillamme kuulla, että arvioit palvelumme ei vastannut odotuksiasi.

  Voit olla varma, että asiakkaidemme kokemus on meille erittäin tärkeä, minkä vuoksi olemme tarkistaneet tapauksesi ja tunnistaneet ongelman.

  Otathan huomioon, että pyysimme vaaditun asiakirjan syyskuussa. Koska lähetit meille asiakirjan juuri nyt, valitettavasti kuljetusyrityksen asettama määräaika on ylitetty. Tästä syystä kuljetusyritys hylkää vaatimuksesi.

  Pahoittelemme häiriötä.

  Ystävällisin terveisin,


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Adidaksen shortsit

  Tilasin shortsit 6.7.2021. Elokuussa tuote ei ollut saapunut, joten lähdin kyselemään suomeksi suomen kielisiltä sivuilta missä viipyy. Vastaus tuli englanniksi. Ensin pahoiteltiin koronan aiheuttamaa kuljetusten viivästystä. Syyskuussa kyselin taas ja sitten sain 17.9.2021 liitteen johon pyydettiin reklamoimaan kuljetusliikettä (postnl). Palautin liitteen allekirjoitettuna s-postilla 26.9.2021, tästä sähköpostissa todiste lähetetyissä posteissa.
  Mitään ei kuulu, joten aloin kyselemään alkuvuodesta mahdollisuutta rahojen palauttamiseen. Vastauksena oli, että en ole toimittanut pyydettyä dokumenttia (lähetetty siis 26.9 heille). Olen laittanut heille kuvakaappaukset lähetetystä s-postista, mutta vastaus on aina sama: reklamointiaika on umpeutunut. Kyse on vain reilusta 50€, mutta periaatteesta asia ei jää tähän.


Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

SmashInn

Arvostelut SmashInnistä
Oletko intohimoinen tenniksen pelaaja ja on aika päivittää tennikseen liittyvää välineistöä? Tarvitsetko vastaavaa urheiluun tai lisäravinteisiin liittyvää tavaraa tai vaatteita? Oletko vain tykästynyt tennikseen ja haluat aloittaa uuden harrastuksen mielestäsi parhaalla mahdollisella tavalla? SmashInn - tenniverkkokauppana tarjoaa näihin kysymyksiin vastauksen. Mutta toimiiko itse verkkokauppa sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti?  Onko itse verkkosivusto selkeä, luotettava ja noudattaako se tietosuojakäytäntöjä ja riittävää salausta? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita SmashInnistä. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko SmashInn sinua varten ja riittävän arvokas tennisharrastustasi ajatellen.
 

SmashInnistä
SmashInn on tennikseen erikoistunut verkkokauppa, joka siis toisin sanoen myy kaikkea tennikseen liittyvää. Se kuuluu TradeInn-konserniin, johon kuuluvat muut “Inn” brändiset, lähinnä urheiluun keskittyneet verkkokaupat, kuten DiveInn, WaveInn, SwimInn, SnowInn, TrekInn, RunnerInn, BikeInn, TrainInn, SmasInn, GoalInn, xtremeInn, MotardInn, OutletInn, DressInn, KidInn, TradeInn ja TechInn. Yhteensä nämä kaikki käsittävät yli 1500 tuotemerkkiä, 15 liikettä, jotka ovat erikoistuneet urheilutarvikkeisiin ja yli 1100000 tuotetta. Konsernin keskimääräinen tuotelähetysvauhti on 10000 tuotetta päivässä 200 eri maahan ja sillä on 200 työntekijää. Konsernilta löytyy oma mobiilisovellus, blogi ja se on edustettuna sosiaalisessa mediassa.

SmashInnin Tuotteet ja palvelut
SmashInn tarjoaa kaikkeen tennikseen liittyvää välineistöä verkkokauppana. Tuotteet ovat kategorisoitu niiden käyttötarkoituksen, tuotemerkin ja hinnan perusteella. SmashInnistä voi shoppaila tennismailoja, tennisvaatteita, tenniskenkiä, tennislaukkuja, tennispalloja, tennispalloja, laseja, lasten tennisvaatteita, lisäravinteita ja monia muita tennistuotteita. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa padel-mailoja ja kenkiä palloineen laukkuineen vaatteineen ja kenkineen. Verkkokaupasta löytyy tennikseen erikoistuneet tuotemerkit, kuten Head, Wilson, Babolat, Adidas, Asics, Nike, Bullpadel, Nox, Dunlop, Lacoste, Joma, K-Swiss, Luxilon, Drop Shot, Prince, Mizuno, Salming, New Balance, Star Vie, Rossignol, Puma, Sportlast, Polar ja Kappa.
Tämän lisäksi SmashInn tarjoaa kumppanuus- eli affiliateohjelman, tuotehintatakuun, tuotepostiseurannan, 30-päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Lisäksi sillä on kaksi kivijalkaliikettä Espanjassa. SmashInnin asiakaskaspalvelu toimii 10 - 17 välillä puhelimitse numerosta +34 94 458 00 52, ja tämän lisäksi palvelu tarjoaa sähköpostin ja chat-mahdollisuuden. Sivustolta löytyy myös UKK eli usein kysytyt kysymykset osio.

Kiitokset, valitukset ja vinkit SmashInnistä
Löysitkö kaiken haluamasi tästä verkkokaupasta? Oliko itse ostokokemus riittävän kelpoinen sinulle? Olivatko tuotteet laadukkaita ja palvelu verkkosivuineen toimi nopeasti ja sujuvasti? Tukiko palvelu mielestäsi haluamisia maksutapahtumia, ja tilaus tuli perille hyvin asiallisesti? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on hyvin tärkeätä ennen kaikkea muille tennistä harrastavia ja pelaajia kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut tenniksen pelaajat löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Saatat säästää muilla tenniksen pelaajilta aikaa sekä vaivaa jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää SmashInnin palveluita.