SmashInn

Kaikki arvostelut

SmashInn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen... text

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos
Sissos
1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti
Halti
1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste
Matkavaruste
2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Trodo
Trodo
9 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

SmashInn

Arvostelut SmashInnistä
Oletko intohimoinen tenniksen pelaaja ja on aika päivittää tennikseen liittyvää välineistöä? Tarvitsetko vastaavaa urheiluun tai lisäravinteisiin liittyvää tavaraa tai vaatteita? Oletko vain tykästynyt tennikseen ja haluat aloittaa uuden harrastuksen mielestäsi parhaalla mahdollisella tavalla? SmashInn - tenniverkkokauppana tarjoaa näihin kysymyksiin vastauksen. Mutta toimiiko itse verkkokauppa sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti?  Onko itse verkkosivusto selkeä, luotettava ja noudattaako se tietosuojakäytäntöjä ja riittävää salausta? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita SmashInnistä. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko SmashInn sinua varten ja riittävän arvokas tennisharrastustasi ajatellen.
 

SmashInnistä
SmashInn on tennikseen erikoistunut verkkokauppa, joka siis toisin sanoen myy kaikkea tennikseen liittyvää. Se kuuluu TradeInn-konserniin, johon kuuluvat muut “Inn” brändiset, lähinnä urheiluun keskittyneet verkkokaupat, kuten DiveInn, WaveInn, SwimInn, SnowInn, TrekInn, RunnerInn, BikeInn, TrainInn, SmasInn, GoalInn, xtremeInn, MotardInn, OutletInn, DressInn, KidInn, TradeInn ja TechInn. Yhteensä nämä kaikki käsittävät yli 1500 tuotemerkkiä, 15 liikettä, jotka ovat erikoistuneet urheilutarvikkeisiin ja yli 1100000 tuotetta. Konsernin keskimääräinen tuotelähetysvauhti on 10000 tuotetta päivässä 200 eri maahan ja sillä on 200 työntekijää. Konsernilta löytyy oma mobiilisovellus, blogi ja se on edustettuna sosiaalisessa mediassa.

SmashInnin Tuotteet ja palvelut
SmashInn tarjoaa kaikkeen tennikseen liittyvää välineistöä verkkokauppana. Tuotteet ovat kategorisoitu niiden käyttötarkoituksen, tuotemerkin ja hinnan perusteella. SmashInnistä voi shoppaila tennismailoja, tennisvaatteita, tenniskenkiä, tennislaukkuja, tennispalloja, tennispalloja, laseja, lasten tennisvaatteita, lisäravinteita ja monia muita tennistuotteita. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa padel-mailoja ja kenkiä palloineen laukkuineen vaatteineen ja kenkineen. Verkkokaupasta löytyy tennikseen erikoistuneet tuotemerkit, kuten Head, Wilson, Babolat, Adidas, Asics, Nike, Bullpadel, Nox, Dunlop, Lacoste, Joma, K-Swiss, Luxilon, Drop Shot, Prince, Mizuno, Salming, New Balance, Star Vie, Rossignol, Puma, Sportlast, Polar ja Kappa.
Tämän lisäksi SmashInn tarjoaa kumppanuus- eli affiliateohjelman, tuotehintatakuun, tuotepostiseurannan, 30-päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Lisäksi sillä on kaksi kivijalkaliikettä Espanjassa. SmashInnin asiakaskaspalvelu toimii 10 - 17 välillä puhelimitse numerosta +34 94 458 00 52, ja tämän lisäksi palvelu tarjoaa sähköpostin ja chat-mahdollisuuden. Sivustolta löytyy myös UKK eli usein kysytyt kysymykset osio.

Kiitokset, valitukset ja vinkit SmashInnistä
Löysitkö kaiken haluamasi tästä verkkokaupasta? Oliko itse ostokokemus riittävän kelpoinen sinulle? Olivatko tuotteet laadukkaita ja palvelu verkkosivuineen toimi nopeasti ja sujuvasti? Tukiko palvelu mielestäsi haluamisia maksutapahtumia, ja tilaus tuli perille hyvin asiallisesti? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on hyvin tärkeätä ennen kaikkea muille tennistä harrastavia ja pelaajia kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut tenniksen pelaajat löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Saatat säästää muilla tenniksen pelaajilta aikaa sekä vaivaa jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää SmashInnin palveluita.