Smart Buy Glasses

Kaikki arvostelut

Smart Buy Glasses

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Smart Buy Glasses

Elämä on paljon hauskempaa, kun näkee hyvin. Monille meistä hyvin näkeminen ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys eivätkä silmälasit ole valinta. Toki myös ihmiset, jotka näkevät moitteettomasti ilman lasejakin, käyttävät toisinaan silmälaseja tyylisyistä: emmehän halua vain nähdä hyvin vaan myös näyttää hyvältä. Hyvin näkemiseen tarvitaan sopivat linssit, kun taas hyvältä näyttämisen kannalta olennaista on valita omille kasvoille sopivat kehykset. Näihin kahteen tarpeeseen pyrkivät vastaamaan Smart Buy Glasses ja muut sen kaltaiset verkkokaupat. Emme voi päättää puolestasi, mikä on omiin tarpeisiisi paras silmälasikauppa netissä. Voimme kuitenkin antaa sinulle tietoa, jotta voit tehdä itse informoidun päätöksen. Tässä lyhyessä artikkelissa esittelemme yrityksen Smart Buy Glasses. Halutessasi voit myös lukea ohesta löytyviä asiakasarvosteluja. Mikäli puolestaan etsit jotakin muuta muotialan yritystä, löydät lisää vastaavia yhteenvetoja ja arvostelupalstoja sivustomme Muoti-kategoriasta.

Tietoa yrityksestä Smart Buy Glasses
Smart Buy Glasses on kansainvälinen yritys, joka myy silmälaseja sekä piilolinssejä. Sillä on toimipiste viidessä eri kaupungissa, neljällä mantereella. Smart Buy Glassesin Euroopan toimipiste sijaistee Torinossa, Italiassa. Yrityksen tuotevalikoimassa on nykyisin useampi tuhat erilaista kehystä, jotka edustavat vajaata kahtasataa eri suunnittelijaa. Smart Buy Glasses toimittaa sen verkkokaupasta ostettuja tuotteita moniin maihin, Suomi mukaan lukien. Verkkokaupassa ei kuitenkaan voi asioida suomeksi, vaan se on hoidettava joko espanjaksi tai englanniksi. Smart Buy Glassesilla on myös asiakaspalvelu, johon voi olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivuilta löytyvän livechat-toiminnon avulla. Asiantuntemusta vaativia kysymyksiä varten yrityksellä on erillinen "kysy optikolta" -asiakaspalvelu, jonka kautta asiakas pääsee juttelemaan optometristin kanssa.

Smart Buy Glasses tuotteet ja palvelut
Smart Buy Glassesin tuotevalikoima koostuu silmälasien kehyksistä sekä niihin totta kai tarvittavista linsseistä. Linssien suhteen on hyvä huomata, että yksilöimättömät peruslinssit kuuluvat jo kehyksien hintaan. Asiakas voi selata sankoja sivustolla kategorioittain esimerkiksi kehyksen muodon perusteella. Valikoimaan kuuluu muun muassa läpinäkyviä kehyksiä, suorakulmiomallin kehyksiä sekä lentäjämallin kehyksiä. Laseja voi toki selata myös sen perusteella, onko kehysdesign tehty miehiä, naisia vai lapsia silmällä pitäen. Brändin perusteella selaaminen on sekin mahdollista: Smart Buy Glasses on silmälasien jälleenmyyjä, eli se ostaa kehyksiä niiden valmistajilta ja myy ne edelleen loppukäyttäjälle verkkokauppansa välityksellä. Kun sopivat kehykset löytyvät, voi niihin valita asiaankuuluvat linssit. Tarjolla on niin yksi- kuin kaksiteholasejakin. Lukulasit kuuluvat Smart Buy Glasses -tuotevalikoimaan, kuten myös aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman. Jos omien lasien tiedot ovat vuosien varrella päässeet hukkumaan, voi niiden tehot tarkistaa yrityksen tarjoamalla vahvuuksien mittaamisen tarkoitetulla työkalulla. Jos ongelma sen sijaan piilee siinä, että ei ole varma kehysdesignin soveltuvuudesta omille kasvoille, voit käyttää Smart Buy Glassesin tarjoamaa silmälasien virtuaalista sovittamista. Työkalun avulla voit sijoittaa mitkä tahansa kehykset kuvaan itsestäsi ja siten saada käsityksen siitä, miltä lasit näyttäisivät päälläsi.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä yrityksen Smart Buy Glasses asiakkailta
Onko Smart Buy Glasses hyvä silmälasikauppa netissä? Voit tehdä asiasta oman, hyvin informoidun johtopäätöksen lukemalla ohesta muiden kuluttajien kokemuksia yrityksestä. Mikäli olet jo kerennyt asioimaan Smart Buy Glassesin kanssa, voit jättää viereiseen palkkiin myös oman arvostelusi. Näin tekemällä teet palveluksen muille lukijoillemme, jotka saapuvat sivustolle itsesi jälkeen. He lukisivat varmasti mielellään sekä yleisiä kokemuksia että käytännön vinkkejä yrityksen kanssa asioimiseen. Voit kertoa vaikkapa siitä, miten hyvin yrityksen verkkotyökalut toimivat ja olivatko lasit mieleiset ja laadukkaat. Niin risut kuin ruusutkin auttavat varmasti muita päättämään, onko Smart Buy Glasses heille sopiva verkkokauppa silmälasien ostamiseen.