Sexshop.fi

Kaikki arvostelut

Sexshop.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Shy to Buy

Shy to Buy

0 arvostelut

Arvostelut Shy To Buysta Onko tarvetta intiimiasioihin liittyvissä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko penispumpun isompaa ...

Logo Kumiukko

Kumiukko

0 arvostelut

Seksuaaliterveys ja muu seksiin liittyvä on varsin ajankohtainen kysymys, joka saattaa jäädä varsin vähälle huomiolle...

Logo Seksilelut

Seksilelut

0 arvostelut

Kuluneen vuosikymmenen aikana entistä yleisemmäksi yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi on noussut seksi. Mitä pidemmälle ol...

Logo Wish

Wish

0 arvostelut

Nykypäivänä netin kautta voi ostaa melkein mitä vain. Muotia, työkaluja, leluja ja elektroniikkaa on saatavilla hurjat val...

Sexshop.fi

Joskus on tarve piristää yhteistä rakkauselämään tai olisi mukava ostaa kumppanille jokin intiimi lahja. Toisille riittää kun kumppanille ostaa seksikkäät alusvaatteet ja taas toiset tahtovat jotain uutta ja jännittävää. Mistä voi lähteä etsimään tarvittavia välineitä tai lahjoja? Monille ensimmäinen paikka on tietenkin internet ja sieltä löytyvät googlen hakukone, johon hakusanan lisäämällä löytyy kasapäin vaihtoehtoja. Käymme tällä Suomiarvostelut sivulla sivulla läpi Sexshop verkkokauppaa ja sen valikoimaa. Minkälainen kauppa on kyseessä? Miten voit tilata tuotteita kyseisestä kaupasta? Miten asiakaspalveluun saa yhteyden tarvittaessa? Miten voit maksaa tilauksen ja paljon muuta? Lue myös sivuillamme muiden käyttäjien arvosteluja ja kommentteja Sexshop verkkokaupasta. Näiden avulla voit helpottaa omaa päätöstäsi siitä, lähdetkö tilaamaan tuotteita kyseisestä kaupasta.

Tietoa Sexshop
Sexshop Finland Oy on täysin suomalainen yritys, joka on ollut toiminnassa pitkään. Verkkokaupassa mainostetaan toiminnan alkaneen jo vuodesta 1972 lähtien. Yrityksen kotipaikka on ollut vuodesta 2019 alkaen Vantaa ja myymälä löytyy samasta osoitteesta Porttisuontie 7, 01200 Vantaa. Ennen Vantaalle siirtymistä yritys on toiminut Helsingin Kalliossa. Yrityksen liikevaihto on pysynyt vakaana ja tulos on ollut positiivista. Vuoden 2020 liikevaihto oli 871 000€ ja liikevoitto 51 000€. Yritys työllistää rekisteritietojen mukaan 4 henkilöä.
 

Sexshop tuotteet ja palvelut
Sexshop.fi on suomalainen erotiikkaan erikoistunut verkkokauppa, joka myy seksivälineitä, seksiasuja, intiimituotteita ja videoita. Laajasta valikoimasta löytyy seksileluja muun muassa dildot ja hieromasauvat, fleshlightit, kuulat, kiihottimet, jatkot, pidentimet, pumput, seksinuket, hupivälineet ja paljon muuta. Jos haluat pukeutua seksikkäästi tai harrastaa roolileikkejä Sexshop tarjoaa paljon asusteita näihin tarpeisiin.

Tarjolla on alusasusettejä, babydoll, mekkoja, hameita, korseyyeja, toppeja, miesten asuja, roolileikkeihin asusteita ja myös plus koon asuja on hyvä valikoima saatavilla. Verkkokaupasta löytyy myös mainetta saaneet satisfyerit naisille, miehille ja pariskunnille myös yhteiset. Asujen ja lelujen lisäksi apuvälineitä löytyy niin liuku- ja hierontaöljyjä, voiteita kiihottamaan ja tehostamaan sekä potenssituotteita. Rajumpiin leikkeihin löytyy BDSM ja bondage tuotteita kuten electrosex sähkölelut, ruoskat, piiskat, pallot, naamiot, huput, kaulapannat, käsiraudat, erilaisia painoja ja SM asuja miehille sekä naisille. Naisille on myös laaja valikoima kenkiä, joista löytyvät reisi- ja polvisaappaat, avokkaat, sandaalit, sandaletit ja platform kengät. Videovalikoimassa ei tällä hetkellä ole kuin yksi tuote, josta valita.

Sexshop verkkokaupasta tilaaminen onnistuu perinteisen ostoskorin kautta, jonka jälkeen tuotteet voi tilata suoraan rekisteröitymättä tai verkkokauppaa voi luoda oman asiakastilin. Rekisteröityessäsi kanta-asiakkaaksi saa tietoa kampanjoista ja tarjouksista sekä omilta sivuilta voi seurata omaa tilaushistoriaa ja tilausten etenemistä. Tilaukset toimitetaan matkahuollon tai postin pakettipalveluiden avulla tai vaihtoehtoisesti tuotteet voi noutaa Vantaan myymälästä. Toimitusaika on yleisesti varastotuotteilla 1-4 arkipäivää ja tilaustuotteilla noin 14-30 arkipäivää. Tuotteet voi maksaa kahden maksupalvelutarjoajan kautta, jotka ovat klarna checkout ja paytrail. Niistä löytyvät eri pankkien verkkopankkimaksutavat sekä klarnalla lasku ja tilipalvelu.

Sexshop verkkokaupan asiakaspalvelu toimii puhelimella numerosta 09 719 702 ja sähköpostin välityksellä osoitteessa info@sexshop.fi sekä myymälässä sen aukioloaikojen puitteissa. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Palautusten ja tuotevaihtojen osalta tulee aina olla ensin yhteydessä asiakaspalveluun. Palautuksissa ja vaihdoissa noudatetaan kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita. Tuotteiden on oltava avaamattomia ja omissa pakkauksissaan verkkokaupan ja asiakaspalvelun ohjeiden mukaisesti, jotta niiden palauttaminen tai vaihtaminen on mahdollista. Asiakaspalvelusta saa tiedon ja ohjeet miten toimitaan eri tilanteissa palautus, vaihto tai reklamaatio asioissa.

Suositukset,valitukset ja vinkit Sexshop verkkokaupasta
Oletko sinä tilannut tuotteita Sexshop verkkokaupasta? Jos olet niin kerro siitä meille Suomiarvostelut sivuilla. Saitko tuotteet tilattua? Tuliko kysymyksiä, joihin tarvitsit asiakaspalvelun apua? Kävitkö myymälässä ostoksilla? Kaikki kommentit ja arviot ovat tärkeitä ja niistä on hyötyä kaikille käyttäjille ostopäätöksen tekemisessä. Jätä siis omat kommenttisi tai lue muiden arviot.