SuomiArvostelut

  Arvostelut Seksitori

  Arvostelut Seksitorista

  Onko tarvetta seksileluille ja muuhun seksiin sekä seksiasusteisiin liittyvässä. Haluatko ostaa esimerkiksi suonikkaan dildon tai fleslightin? Haluatko uudet asusteet, jotka ovat hyvin eroottisia? Kiinnostaako sinua muutenkin seksi ja eroottisuus. Seksitori -verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Seksitorista
  Seksitori on ennen kaikkea Suomessa ja Baltiassa vaikuttava aikuisten seksiverkkokauppa. Yrityksen nimi on OÜ Relika, joka on perustettu 27 vuotta sitten AA-luottoluokituksella. Sen yritystunnus on: 2952436-9 ja itse yritys sijaitsee Virossa osoitteessa: Vana-Narva maantee 20b, Maardu, 74114 Harju maakond, Estonia Seksitori mainostaa palvelunsa eroavan muista edukseen siinä, että sillä on täydellinen Marc Dorcelin seksifilmien ja lelujen valikoima. Seksitorin yli 9000 tuotteen valikoiman mahdollistaa fyysinen 2000m2 varasto ja lajittelukeskus, josta lähetetään toimituksia Baltiaan, Suomeen ja myös Venäjälle. Yrityksellä on AA luottoluokitus, ja yritys on saannut Gaselli tunnustuksen Viron kauppalehdeltä. Seksitorin yhteistyökumppaneita ovat Paytrial OY, DHL, Omniva, DSV ja Smartposti. Palveluun saa yhteyden muun muassa sähköpostilla ja puhelimella: +372 6616988 (Ma-Pe 10-12) ja info@seksitori.fi

  Seksitorin tuotteet ja palvelut

  Seksitori siis tarjoaa kaikkea seksiin ja eroottisiin asusteisiin ja erotiikkaan liittyviä tuotteita yli 9000:sta tuotteesta. Helpottaakseen sopivan lelun tai tuotteen löytämistä löytyy kuusi pääkategoriaa: seksikauppa, alusvaatteet ja asut naisille, seksiapteekki, naisten kengät, saappaat ja korkokengät, uudet tuotteet ja outlet. Seksikauppakategoriassa löytyy mm. alakategoriat tuotteineen, kuten seksilelut ja seksivälineet fleslightistä dildoihin, anaalitapit ja anaalikuulat, BDSM & Sadomaso seksilelut, liukuvoiteet ja hierontaöljyt, parfyymit, käsilaukut, käsineet, päähineet ja muut, alusasut ja asut miehille, silikonirinnat , rintaproteesit , rintojen, suurentaminen, kondomit, alusvaatteet ja asut, seksifilmit ja seksi DVDt, seksilehdet, lahjakortit ja kalenterit 2020, 50 Fifty Shades of grey seksilelut, seksilelut lahjaksi miehille, seksilelut lahjaksi naisille ja FlashSale. Naisten asuissa voi selata muun muassa: naisten vaatteet isot ja plus koot, rintaliivit, naisten alushousut, stringit ja tangat, alusasut ja setit, sukkanauhaliivit, naisten sukat, avonaiset sukkahousut ja sukkahousut, babydollit, catsuitit ja bodit, hameet ja minihameet, mekot ja bilevaatteet, juhlalliset ja yökerhoasut, puvut ja rooliasut, korsetit, legginsit, muodikkaat naisten farkut, paidat ja topit, minihameen ja rintaliivien yhdistelmät ja uima-asut sekä ranta-asut. Seksiapteekista, voi tilata kaikkeen erektioon ja kosteutukseen liittyvää ja myös haluja lisääviä aineita, kuten Espanjan kärpänen, jonka pitäisi parantaa haluja ja muita lisäravinteita. Kun asioi seksitori.fi -sivustolla, niin asiakas saa tilauksen yhteydessä oman asiakastilin, josta voi myöhemmin tarkastella esimerkiksi tilaushistoriaa. Asiakastilin tietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmansille osapuolille. Seksitori tarjoaa toimituksen yhteydessä mahdollisuuden huomaamattomuuteen, sillä tilaukset paketoidaan harmaisiin turvapusseihin,joita ei voi avata huomaamatta, paketit toimitetaan niin, ettei niiden sisällöstä tai lähettäjästä näe mainintoja. Pääkaupunkiseudelle paketit tulevat noin 2 arkipäivässä . Muualle 3-5 arkipäivässä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Seksitorista
  Tuliko tilaamasi dildo kotiovelle huomaamattomasti? Saitko kaikkeen seksiin liittyvän nälän tyydytettyä. Olitko tyytyväinen verkkokaupan toiminnasta? Sopiko tilatut eroottiset asusteet, kuten nakutettu ja sait partnerisi iloiseksi? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  Seuraajat päättää OSTETAANKO VAI EI? // Verkkokauppa

  Seksitori
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  3
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4
  Palvelu
  rating
  4
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  tilasin 10.05.2021 (tilausnumero 1700015188) varastontyhjennystuotteen valkoinen babydoll. Ei ole vielä kuulunut mitään lähetyksestä.

  Ei ole kuulunut mitään lähetyksestä. epäilen jo, etten saa koskaan tilaamaani tuotetta, rahat meni mutta tuotetta ei tule.

  : Juhani Sulku18-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Seksitori

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Seksitori luotettava yritys?

  Seksitori on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Seksitori tarjoaa?

  Seksitori on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Erotiikkaliikkeet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Seksitori-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.