Pilateskauppa

Kaikki arvostelut

Pilateskauppa

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Pilateskauppa

Arvostelut Pilateskaupasta Kiinnostaako sinua pilates? Tarvitsetko enemmän meditaatioon vai joogaan liittyviä lahjaideoita tai ihan vain tuoteideoita? Oletko muuten vain kiinnostunut aloittamaan monipuolisen joogaharrastuksen tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Pilateskauppa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Pilateskaupasta
Pilateskauppa on Suomen Urheilu- ja Fitnesskauppa omistama verkkokauppa, joka myy nimensä mukaisesti kaikkea pilatekseen liittyvää verkkokaupassaan. Sen yritystunnus on 2342989-7. Suomen Urheilu- ja Fitnesskauppa Oy on perustettu vuonna 2010 ja se on osakeyhtiö, jonka kotipaikkakuntana on Helsinki. Yhtiön toimitusjohtaja on Satu Susanna Paajanen. Euroopan johtava liiketoimintainformaation tuottaja Bisnode on myöntänyt vuonna 2019 kyseiselle yritykselle korkeimman AAA -luottoluokituksen. Sen asiakaspalvelun sähköposti toimii osoitteessa asiakaspalvelu@pilateskauppa.fi ja sen puhelinnumero on 046 9201584 (ark. 9 - 16).

 

Pilateskaupan tuotteet ja palvelut
Pilateskauppa myy verkkokaupassaan kaikkea pilates- ja joogatarvikkeisiin sekä -vaatteisiin liittyvää. Pilateskaupan tuotekategoriat voidaan löytää kaupan vasemmasta laidasta, josta löytyy muun muassa seuraavat tuotekategoriat valikkoineen: uusimmat tuotteet, pilates, jooga, meditaatio, barre, casall natural cork -tuotesarja, pilates- ja joogavaatteet, miesten joogavaatteet, ToeSox-varvassukkia, Shashi, -pilates/joogasukat kaikki, Tavi Noir -pilates/joogasukat, Tucketss-sukat, lasten sukkakoot, meditaatio - terapius, ergonomia, istuintyynyt, juomapullot, muut kuntoiluvälineet, DVD, lahjakortti, pakettitarjoukset, Yogitee ja outlet. Pilatakseen liittyvää voi tilata muun muassa pilatesmattoja, pilatespalloja, pilatesrenkaita, foam rullereita, pilatesrullia, tukia, vastuskuminauhoja, pilatessettejä, pilateskaareja, pilateskeppejä ja Pilatakseen liittyviä DVD-ohjelmia. Toisin sanoen verkkokauppa edustaa kaikkea pilatekseen ja joogaa liittyvää, mutta siinä on myös painotus /pilatesjoogasukkia ajatellen. Kaupasta löytyy myös 16 erilaista teelaatua, josta valita. Pilateskaupasta löytyy yli 40 tuotemerkkiä. Pilateskaupasta tilattaessa toimituskulut ovat noin 3,90€ – 5,90€ ja lähellä-paketti (Matkahuolto): alkaen 5,90€, nouto postista -paketti (Itella): alkaen 6,90€ ja nouto Porin matkahuollosta olisi: 2.00€ (kaikenkokoiset lähetykset) Lisäksi 100 € tilauksissa on ilmainen toimitus 0€. Pilateskaupassa pystyy ostamaan eri pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla eli yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Itse maksutapahtumat toimivat Checkout -palvelun kautta. Klarna-lasku ja osalaskutus toimii tämän verkkokaupan kanssa. Pilateskaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, lukuun ottamatta (avatut pakkaukset) alusvaatteet, sukkatuotteet, kosmetiikka ja superfoodit

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Pilateskaupasta
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko jooga- ja pilatestarpeet tyydytettyä ja samalla sait pilatestuotteet ostettua ja juhlavieraat iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.