SuomiArvostelut

  Arvostelut Pilateskauppa

  Arvostelut Pilateskaupasta Kiinnostaako sinua pilates? Tarvitsetko enemmän meditaatioon vai joogaan liittyviä lahjaideoita tai ihan vain tuoteideoita? Oletko muuten vain kiinnostunut aloittamaan monipuolisen joogaharrastuksen tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Pilateskauppa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Pilateskaupasta
  Pilateskauppa on Suomen Urheilu- ja Fitnesskauppa omistama verkkokauppa, joka myy nimensä mukaisesti kaikkea pilatekseen liittyvää verkkokaupassaan. Sen yritystunnus on 2342989-7. Suomen Urheilu- ja Fitnesskauppa Oy on perustettu vuonna 2010 ja se on osakeyhtiö, jonka kotipaikkakuntana on Helsinki. Yhtiön toimitusjohtaja on Satu Susanna Paajanen. Euroopan johtava liiketoimintainformaation tuottaja Bisnode on myöntänyt vuonna 2019 kyseiselle yritykselle korkeimman AAA -luottoluokituksen. Sen asiakaspalvelun sähköposti toimii osoitteessa asiakaspalvelu@pilateskauppa.fi ja sen puhelinnumero on 046 9201584 (ark. 9 - 16).

  Pilateskaupan tuotteet ja palvelut
  Pilateskauppa myy verkkokaupassaan kaikkea pilates- ja joogatarvikkeisiin sekä -vaatteisiin liittyvää. Pilateskaupan tuotekategoriat voidaan löytää kaupan vasemmasta laidasta, josta löytyy muun muassa seuraavat tuotekategoriat valikkoineen: uusimmat tuotteet, pilates, jooga, meditaatio, barre, casall natural cork -tuotesarja, pilates- ja joogavaatteet, miesten joogavaatteet, ToeSox-varvassukkia, Shashi, -pilates/joogasukat kaikki, Tavi Noir -pilates/joogasukat, Tucketss-sukat, lasten sukkakoot, meditaatio - terapius, ergonomia, istuintyynyt, juomapullot, muut kuntoiluvälineet, DVD, lahjakortti, pakettitarjoukset, Yogitee ja outlet. Pilatakseen liittyvää voi tilata muun muassa pilatesmattoja, pilatespalloja, pilatesrenkaita, foam rullereita, pilatesrullia, tukia, vastuskuminauhoja, pilatessettejä, pilateskaareja, pilateskeppejä ja Pilatakseen liittyviä DVD-ohjelmia. Toisin sanoen verkkokauppa edustaa kaikkea pilatekseen ja joogaa liittyvää, mutta siinä on myös painotus /pilatesjoogasukkia ajatellen. Kaupasta löytyy myös 16 erilaista teelaatua, josta valita. Pilateskaupasta löytyy yli 40 tuotemerkkiä. Pilateskaupasta tilattaessa toimituskulut ovat noin 3,90€ – 5,90€ ja lähellä-paketti (Matkahuolto): alkaen 5,90€, nouto postista -paketti (Itella): alkaen 6,90€ ja nouto Porin matkahuollosta olisi: 2.00€ (kaikenkokoiset lähetykset) Lisäksi 100 € tilauksissa on ilmainen toimitus 0€. Pilateskaupassa pystyy ostamaan eri pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla eli yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Itse maksutapahtumat toimivat Checkout -palvelun kautta. Klarna-lasku ja osalaskutus toimii tämän verkkokaupan kanssa. Pilateskaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, lukuun ottamatta (avatut pakkaukset) alusvaatteet, sukkatuotteet, kosmetiikka ja superfoodit

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Pilateskaupasta
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko jooga- ja pilatestarpeet tyydytettyä ja samalla sait pilatestuotteet ostettua ja juhlavieraat iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Verkkokaupan perustaminen: 5 vinkkiä

  Pilateskauppa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Pilateskauppa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Pilateskauppa luotettava yritys?

  Pilateskauppa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Pilateskauppa tarjoaa?

  Pilateskauppa on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Pilateskauppa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.