OnePiece

Kaikki arvostelut

OnePiece

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

OnePiece

Kotona ja mökillä on ihanaa vaihtaa vaatteet rennompaan. Etenkin nykypäivänä vietämme kotona paljon aikaa, jolloin kotivaatteet ja oloasut ovatkin tulleet tärkeämmäksi kuin koskaan aiemmin. Hyvä oloasu onkin hyvistä materiaaleista tehty sekä mukava päällä. Yksi oloasuja suunnitteleva, valmistava ja myyvä yritys on Onepiece. Onko Onepiece luotettava? Onko heiltä helppo ostaa? Tuleeko toimitus nopeasti? Lue Suomiarvostelut -sivulta kokemuksia Onepiece -yrityksestä sekä muista vaatteiden verkkokaupoista. Näin saat lisätietoa siitä, kannattaako kyseisen yrityksen kanssa asioida.
 
Mikä on Onepiece?
Onepiece on norjalainen vaate- ja muotialan yritys. Onepiecen perustivat kolme norjalaista nuorta vuonna 2007. Onepiece on tunnettu heidän yksiosaisestaoloasustaan. Alun perin heidän ideana olikin luoda vaate, jossa olisi mukava viettää huoletonta päivää ja nautiskella elämästä. Vaatteen ensimmäinen malli oli huppari ja olohousut, jotka ommeltiin yhteen. Myöhemmin tästä luotiin Onepiecen tunnetuin malli, jossa on siis housut ja huppari yhdessä ja se avautuu yhdellä vetoketjulla.
 
Onepiecen verkkosivujen mukaan heidän visiona on olla erilainen ja juhlistaa omaa itseään sellaisena kuin on sekä nauttia mukavuudesta. Brändi kertoo ajavansa mukavuutta sekä itsevarmuutta. Heidän tavoitteenaan onkin siis ludoa muotia, joka on mukavaa ja kannustaa itsevarmuuteen, luovuuteen ja yksilöllisyyteen. Yrityksen pääkonttori on Oslossa.
 
Mitä Onepiece myy?
Onepiece on erikoistunut housupukuihin, haalareihin ja yksiosaisiin vaatteisiin. Niitä on sekä naisille, miehille, lapsille kuin myös muun sukupuolisillekin. Vaikka Onepiece on erikoistunut yksiosaisiin vaatteisiin, valikoimasta löytyy kuitenkin myös esimerkiksi huppareita, college -housuja, shortseja sekä asusteita. Asustevalikoimassa on esimerkiksi lippiksiä ja pipoja.
 
Voit selata Onepiecen valikoimaa heidän verkkosivuiltaan kategorioittain. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi housupuvuista, voit löytää erilaiset mallit housupuku -kategorian alta. Sekä miehille ja naisille housupukuja löytyy useassa eri mallissa. Niitä on tiukemman mallisina sekä löysemmän mallisina. Pukuja on myös eri väreissä sekä eri koossa. Housupukujen hinnat vaihtelevat noin 100 eurosta noin 300 euroon, mallistosta ja materiaaleista riippuen.
 
Onepieceltä osto, toimitus ja palautus
Kun olet löytänyt haluamasi tuotteet, voit lisätä ne ostoskoriisi. Jos epäröit koon valinnan kanssa, voit katsoa Onepiecen verkkosivuilta heidän kokotaulukkoa ja verrata omia mittojasi siihen. Näin voit varmistua, että tilaamasi koko on sinulle juuri oikea. Kun pääset kassalle, voit valita maksutavaksi Visa tai Mastercard maksukorti, PayPalin tai Klarna -laskun. Klarna -laskulla voit maksaa tuotteet 14 päivän sisällä ostosta.
 
Onepiece tarjoaa 90 päivän palautusoikeuden kaikkiin tuotteisiin. Tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön ja siinä on oltava laput kiinni. Sen siis tulee olla samassa kunnossa, missä sen sait. Onepiece tarjoaa täyden rahapalautuksen 30 päivän sisällä palautetuista tuotteista. Voit kuitenkin palauttaa myös myöhemmin, mutta tällöin palautus annetaan sinulle lahjakorttina, jonka voit käyttää Onepiecen kauppaan. Palautuksen toimituskustannus vähennetään palautettavasta summasta. Palautuksen voit tehdä Onepiecen verkkosivuilla saamasi tilaustunnuksen ja käyttämäsi sähköpostin avulla.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Onepiecestä
Oletko tilannut Onepieceltä oloasuja, asusteita tai vaatteita? Kerro meille kokemuksesi Onepiecen kanssa asioinnista! Onko Onepiecen valikoima laaja ja löytyykö sieltä tuotteita jokaiselle? Onko osto helppo tehdä ja tuliko paketti ajallaan? Entä onnistuuko Onepiecelle palautus helposti? Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä kesti? Jaa meille kokemuksesi ja vapaa sanasi siitä, millainen yritys Onepiece on ja kannattaako heiltä tilata. Näin muut ostoa pohtivat voivat päättää, kannattaako Onepieceltä tilaaminen.
 
Mietitkö puolestaan Onepieceltä tilaamista? Ennen tilaamista sinun kannattaa lukea muiden kuluttajien kokemuksia oloasujen ja vastaavien tuotteiden tilaamisesta Onepiecen sivuilta. Näin saat lisätietoa Onepiecestä ja saat tietää, kannattaako yritykseen luottaa.