SuomiArvostelut

  Arvostelut MyTrendyPhone

  Arvostelut MyTrendyPhonesta
  Onko tarpeen ostaa uusi matkapuhelin tai tabletti? Vai ostitko jo uuden älypuhelimen, mutta haluat varustaa sen esimerkiksi suojakuorella tai panssarilasilla? Mistä löytyisi juuri sinun puhelinmallille sen oikean kuoren riittävän kattavasta valikoimasta? Vai menikö puhelimesi rikki ja on tarvetta ostaa nyt kokonaan uusi puhelin tai haluat korjauttaa vanhan? Yksi näihin kysymyksiin vastauksia tarjoavista yrityksistä on MyTrendyPhone, joka on verkossa toimiva verkkokauppa, jossa voi ostaa eri mobiili- ja tietotekniikkaan liittyviä tuotteita. Mutta, miten hyvin tämä palvelu toimii? Löydätkö tarvitsemasi asiat helposti ja vaivattomasti? Toimiiko itse verkkokauppa sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti? Onko itse portaali selkeä, luotettava ja noudattaako se tietosuojakäytäntöjä ja riittävää salausta? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita MyTrendyPhonesta. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko MyTrendyPhone todellakin sinua varten ja riittävän luotettava sekä kelpoinen käyttötarkoituksiisi.

  MyTrendyPhonesta
  MyTrendyPhone perustettiin jo vuonna 2003 ja siitä on tullut merkittävä toimija mobiilimarkkinoilla. MyTrendyPhonella löytyy tuotevarastot seuraavissa maissa: Tanska, Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Alankomaat, Espanja, Italia, Ranska, Iso-Britannia, Itävalta, Puola ja Portugali. MyTrendyPhonella on 13 verkkokauppaa eri maissa ja yli 300 työntekijää.

  MyTrendyPhonen Tuotteet ja palvelut
  MyTrendyPhone on - kuten nimestä pystyy päättelemään - erikoistunut puhelimiin ja kaikkeen mobiiliin liittyvään, kuten älypuhelimiin, tabletteihin, mutta myös tietotekniikkaan, huoltoon ja etätöihin. Heillä on yli 100 000 tarviketta. Mobiilitarvikkeet koostuvat itse puhelimista niiden suojaamiseen, kuten esimerkiksi suojakuorilla, suojakoteloilla, panssarilaseilla tai niiden varustamiseen esimerkiksi nopeammalla laturilla, Bluetooth-kuulokkeilla, kaiuttimilla tai erillisillä pidikkeillä. Jokaiselle puhelinmallille, tabletille tai merkille löytyy oma kategoriassa kyseiseltä sivustolta, kuten esimerkiksi Huaweille, Appelle ja Samsungille. Tämän johdosta kaikkeen mobiiliin ja tietotekniikkaan liittyviä tuotteita löytyy kyseisestä verkkokaupasta useita tuhansia, kuten esimerkiksi työpöytä- ja autopidikkeet puhelimille, varavirtalähteet eli virtapankit tai erilliset kuulokkeet niille.
  Yhtensä sivuston erikoispalveluna on oman suojakuoren teettäminen omalla kuvioinnilla. Muina erikoispalveluksina on kaikkeen tietotekniikkaan ja mobiiliin liittyvä huolto ja korjaus: kuten tuotteen arviointi, (vesivahingon)korjaus, erilaiset varaosat. Myös vanhan laitteen myyminen onnistuu palvelussa, ja on mahdollista siten ostaa verkkokaupan tehdashuollettu puhelin. MyTrendyPhone tarjoaa myös hinta- ja tyytyväisyystakuun asioidessa verkkokaupassa. Jos löytää saman tuotteen halvemmalla 30 päivän sisällä ostohetkestä, verkkokauppa hyvittää tämän erotuksen Toimituksella kestää 2-3 päivää ja MyTrendyPhone tarjoaa kahden vuoden takuun. Palvelu tarjoaa asiakaspalvelua sähköpostitse: Asiakastuki@mytrendyphone.fi ja puhelimitse(+358)841541368) Myös chat-mahdollisuus ja palautekaavake löytyvät sivustolta.
  MyTrendyPhone on laajentunut myös käsittämään tietotekniikan ja gadgetit, eli löytyy esimerkiksi etätyöskentelijälle työvälineet ja varusteet - itse asiassa sille löytyy oma kategoriassa sivuston yläosassa. Gadgetit käsittävät periaatteessa kaikkia vempaimia, härpäkkeitä ja härpäkkeitä maan ja taivaan väliltä lähtien lämmittävistä USB-talvihanskoista, lautapeleihin, aktiiviisuusrannekkeihin, videokameroihin, selfie-keppeihin, valaisimiin, taskulamppuihin, projektoreihin ja peliohjaimiin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit MyTrendyPhonesta
  Löysitkö etsimästi MyTrendyPhonesta. Oliko valikoima riittävän kattava sinua varten vai jäikö jotain uupumaan? Toimiko asiakaspalvelu moitteettomasti ja nopeasti? Tuliko tilaamasi paketti perille nopeasti? Entäs maksutavat, olivatko ne riittävän kattavia ja luotettavia? Löysitkö kaiken tarvitsemasi ja sivustolla navigointi oli helppoa ja vaivatonta? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä markkinapaikasta, koska se on hyvin tärkeätä ennen kaikkea muille, ketkä haluavat tilata joitakin tuotteita, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät varmuutta ja saattavat jopa innostuneena ja kiitollisena avusta saada tarvitsevansa nopeammin kuin yksin. Saatat säästää muilla palvelun käyttäjillä lukuisia harmeja ja harmaita hiuksia jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää MyTrendyPhonen palveluita.

  Armor-X Waterproof iPhone 6/6S Case - Hands On Video - MyTrendyPhone

  MyTrendyPhone
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  3.8
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  5.4
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  4
  Toimitus
  rating
  4

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  huono

  neg,toimitusajat aivan metsäs

  : Johan Vainio26-02-2021
  rhxsbbchtn20-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Ala-arvoinen palautusprosessi

  Tuotteiden laatu järestään ns. kiinakamaa ja hinnoittelussa näkyy yrityksen reilu kate kun vertaa alkuperäisiin kaukoidän hintoihin. Tämä olisi vielä hyväksyttävää jos yritys maahantuojana vastaisi tuotteiden laatuongelmista kuten lainsäädäntö vaatii.
  Ostamani tuote hajosi normaalissa käytössä ja palautusprosessissa, lähetettyäni kuvat ja selosteen, pyydettiin palauttamaan tuote. Palautettuani tuotteen sain ilmoituksen että tuotteen vahingot on itseaiheutettuja eikä takuu korvaa. Tuota hajosi normaalissa käytössä eikä mikään siinä viittaa että se olisi pudotettu tms.
  En suosittele kenellekään!

  : Mikko18-01-2021
  mikccvusyk20-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  5.5
  rating

  Harhaanjohtava tuotekuvaus

  Yrityksessä MyTrendyPhone tuotekuvaukset eivät vastaa myytävää tuotetta. Hinnat eri mallien välillä saattavat vaihdella todella paljon, vaikka laadussa ei ole mitään eroa kalliimman ja halvemman välillä. Näytönsuojat eivät peitä koko näyttöä, vaikka kuvauksessa luvataan! Kun palautat tuotteen, et saa rahoja takaisin! Asiakaspalvelua saa vain englanniksi, ei suomeksi.

  : Neiti m01-01-2021
  fdjxidlqdc20-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa MyTrendyPhone

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko MyTrendyPhone luotettava yritys?

  MyTrendyPhone on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.8/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja MyTrendyPhone tarjoaa?

  MyTrendyPhone on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på MyTrendyPhone's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!