Mulletoi

Kaikki arvostelut

Mulletoi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Mulletoi

Kiinnostaako kivat vekottimet? Kiinnostaako sinua myös erilaiset gadgetit ja erikoistuotteet? Haluatko jotain piristämään bileitä tai työpaikan ilmapiiriä? Mulletoi voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten. 

 

Mulletoista

Mulletoi.com on vuonna 2004 perustettu mielenkiintoisiin ja kekseliäisiin lahjatavaroihin omistautunut verkkokauppa. Tuotteet on suunnattu niille, joiden tekee mieli värittää omien ja ystäviensä elämää. “Mulle toi” on yrityksen moton ydin eli pyrkimyksenä on löytää mahdollisimman monipuolisia tuotteita, joita ei välttämättä tarvitse, mutta yrityksen mukaan sitten “jää monet hymyt kokematta.” Mulletoin yritysnumero on 1911902-8, ja se sai alkunsa, kun kaveriporukka oli viettämässä iltaa ja joku otti esille jännittävän takatukkaperuukin. Tämä sai kaverit huutamaan miltein yhteen ääneen: “Mäkin haluan” ja “mullekin toi.”, jolloin syntyi yrityksen nimi. Mulletoi.com on osa Band Company -konsernia, joka on vuonna 2004 perustettu suomalainen verkkokauppayhtiö. Se myy erilaisia tuotteita itsetekemistä laatutuotemerkkeihin. Mulletoin asiakaspalvelu toimii numerossa 075 328 5103 tai apua@mulletoi.com. Lisäksi sen noutopiste sijaitsee osoitteessa: Itälahdenkatu 20 A, 4.krs, 00210 ja tilausnoudon voi hakea arkisin klo 11.00-16.00.

Mulletoin tuotteet ja palvelut

Mulletoin verkkokaupasta pystyy tilaamaan tuotteita seuraavista tuotekategorioista, jotka löytyvät sivun vasemmassa laidassa. Nämä tuotekategoriat ovat: kodin sisustaminen, jolloin saa esimerkiksi keittiöön, kodin valaistukseen, keksintöjä kotiin, hauskoja sisustustuotteita, makuuhuoneen sisustamiseen, kylppäriin ja vessaan sekä erikoisia kelloja. Tekniikkaan ja tuunaamiskategoriaan kuuluvat audio ja video, tietokone ja puhelin, tiedetuotteet, menopelin tuunaus, työkalut ja tarvikkeet, taskulamput ja linkkarit ja terveystestit sekä mittarit. Bileisiin saa esimerkiksi juomatarvikkeita, bilebuustereita, kasvit ja puutarha, rakennussarjat ja naamiaissasuja. Ajanviettoon kotona saisi esimerkiksi rakennusarjoja, saunaan ja muita romanttisia lahjoja. Lisäksi löytyy pulmapelejä, lautapelejä, piristystä työpäivään, radio-ohjattavia, treenivälineitä, vesileluja ja matkailuun sekä mökkeilyyn. Mulletoissa maksutapoina toimivat tutut ja turvalliset luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay tietysti ja eri osamaksupalvelut. Kaikki maksutapahtumat ovat SSL suojattuja ja tapahtuvat suoraan kotimaisten pankkien omissa järjestelmissä. Kaikista Mulletoin verkkokaupasta tilaamilla avaamattomilla ja/tai käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Mulletoista

Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.