Macpiste

Kaikki arvostelut

Macpiste

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Macpiste

Jos sinulla on Applen jokin laite, olipa se uusi matkapuhelin tai tabletti, niin olisi hyvä idea hankkia sitä varten suojavarusteita, kuten panssarilaseja tai vastaavaa. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, missä moisen voisi sitten myydä tai huoltaa, jos tulee tarvetta. Eli, mistä voisi hankkia panssarilasin sitten? Macpiste voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.
 

Macpisteestä
Macpiste, kuten nimestä voi jo päätellä, on erilaisten Applen tuotteita koskeva verkkokauppa. Macpiste on vuoden 2005 perustetun, yrittäjävetoisen nTec Finland Oy:n Apple yhteensopivien eri tarvikkeiden verkkopaikka. nTec Finland Oy taasen on vuonna 2005 perustettu eri verkkokauppoihin erikoistunut yritys, joka ylläpitää omia verkkokauppojaan. Macpisteen iPhone, iPad ja Macbook huolto on tehty yhteistyössä Digishopin kanssa, mikä myös mahdollistaa Digishopin käytön mm. tavaroiden noutamisessa.  nTec ylläpitää noin 7 eri verkkokauppaa Macpisteen ohella, kuten Customsounds, Digishop, Akkukauppa, Kledjut, Hiusverkko, Portteja, Automaattiovet, ja Uima-Altaita.  Tämän lisäksi Macpiste on edustettuna sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa, jolloin esimerkiksi promotoidaan Macpisteen palveluita Facebookissa. Macpisteellä on 5 eri myymälää Helsingin Arabiassa, Herttoniemessä, Leppävaarassa, Tuusulassa ja Tampereen Hervannassa. Macpisteen asiakaspalvelu ja huolto toimivat seuraavista numeroista käsin: asiakaspalvelu: 0207 55 90 69, huolto: 0207 55 90 62.


Macpisteen tuotteet ja palvelut
Macpisteen verkkokauppa on varsin pelkistetyn oloinen ja toimii yhteistyössä muiden saman yrityksen verkkokauppojen kanssa. Se siis myy kaikkea Appleen liittyviä tuotteita, joista saa kokonaiskäsityksen tutustumalla vasemmassa laidassa näkyvään valikkoon, jossa on ryhmitelty Apple-tuotteet. Sieltä löytyvät iPhone tarvikkeet, kuten suojakotelot, panssarilasit, telineet, kaapelit ja vastaavat. Lisäksi Applen tabletille eli iPadille löytyvät vastaavat tuotekategoriat. Mac-tarvikkeet sisältävät kaiken Mac-tietokoneisiin liittyvät kantolaukuista akkuihin ja latureihin. Akut lähtevät 50 - 100 euron hinnalla eli aktiivisessa työkäytössä Mac saisi seuraavat 3-5 vuotta lisää käyttöikää akun päivittämällä. Lisäksi löytyy Apple Watch-tarvikkeita panssarilaseista eri rannekkeisiin. Huolto- ja varaosat valikosta löytyy työkalut, varaosat ja muut oheistarvikkeet Apple-laitteiden huoltamiseksi, ellei halua käydä paikanpäällä tai postittaa viallisen Apple tuotteen liikkeen kivijalkamyymälään. Macpisteessä maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit, kuten Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki ja eri osamaksupalvelut.
 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Macpisteestä

Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Onnistui Applen huolto? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.