MiniInTheBox

Kaikki arvostelut

MiniInTheBox

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

MiniInTheBox

Verkossa olevien verkkokauppojen määrä kasvaa koko ajan. Voit ostaa mitä vain ja kaikenlaisia uusia keksintöjä myydään halvalla. Saatavilla on muotia, elektroniikkaa, kalusteita, astioita ja vaikka mitä muuta. Monet kaupat kilpailevat asiakkaistaan halpojen hintojen kautta ja monissa kaupoissa tehdään drop shipping kaupankäyntiä. Onko tällaiset kaupat turvallisia? Monilla on tämä kysymys mielessä kun täytyisi ostaa ulkomaisesta verkkokaupasta tuotteita. Helpoiten se selviää kun luet, mikä on toisen käyttäjän kokemus kaupasta. Muiden arvostelu on helppo tapa saada selville onko kauppa luotettava ja kannattaako sieltä ostaa tuotteita. Voit myös lukea näiltä sivuilta lisätietoa erilaisista kaupoista. Tällä sivulla tutustumme MiniInTheBox verkkokauppaan. Millainen verkkokauppa on MiniInTheBox? Miten sieltä voi ostaa tuotteita ja mitä se maksaa? Voit lukemasi jälkeen tehdä itse päätöksen haluatko tilata tuotteita kyseisestä kaupasta.

Tietoa MiniInTheBox
MiniInTheBox on perustettu vuonna 2007 ja se on siitä asti kasvanut maailmanlaajuiseksi korkealuokkaisten kuluttajatavaroiden johtavaksi verkkokaupaksi. Yritys haluaa tarjota mahdollisimman hyvän hinnan kuluttajille tai tukkumyyjille tai jälleenmyyjille. Tuotteita ostetaan kiinasta tukkujen verkostosta, jonka avulla tuotteiden hinnat pyritään pitämään mahdollisimman alhaalla. Yrityksellä on asiakkaita yli 200 maassa. MiniInTheBox on osa LightInTheBox yritystä, joaon listautuneena New Yorkin pörssissä ja on maailmanlaajuinen kauppa. 

Tuotteet ja palvelut MiniInTheBox
Voit ostaa MiniInTheBox verkkokaupan laajasta valikoimasta erilaisia tuotteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa matkapuhelinten kuoret ja kannet, matkapuhelinten lisätarvikkeet ja tietokoneiden ja tablettien lisälaitteita ja tarvikkeita. Kaupasta löytyy myös autoelektroniikkaa, autojen lisävarusteita, koristeita ja tarvikkeita sekä moottoripyörien ja mönkijöiden lisävarusteita ja elektroniikkaa. Näiden lisäksi verkkokaupassa on saataville myös muuta elektroniikkaa ja esimerkiksi Led- ja muuta valaistustarvikkeita. 

MiniInTheBox verkkokaupassa on myös laaja valikoima muotia. Voit ostaa miesten vaatteita, naisten muotia ja vaatteita lapsille ja vauvoille. Naisille on saatavilla paljon erilaista vaatteita ja muotia kuten mekot, yläosat, kengät ja laukut, uima-asut ja bikinit, päällysvaatteet sekä hää- ja juhlavaatteet. Vaatteiden kategoriasta voi myös ostaa  myös perheiden vaatesettejä sekä jouluteemaisia asusteita. Vaatteiden lisäksi varkkokaupan valikoimassa on erilaiset urheiluvälineet ja varusteet kuten pyöräilylaukut ja pullotelineet, urheilukamerat ja pidikkeet sekä tuotteita muihin harrastuksiin. Näitä ovat muun muassa retkeily, kalastu, matkailu ja vaikka kynsituotteet. Muita tuotteita löytyy myös kodin sisustukseen ja muihin tarpeisiin kuten keittiön tarvikkeet, astiat ja välineet.

Valikoima on siis todella laaja ja tuotteiden tilaaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tapaan, johon voi halutessaan luoda oman käyttäjätilin. Verkkokaupassa on maksutapoina luotto- ja pankkikortit, PayPal, Western Union ja tilisiirrot. Toimitustapoja on kolmea erilaista postitoimitus, pikatoimitus ja express toimitus. Postitoimitus kestää keskimäärin 10-20 työpäivää, pikatoimitus 5-8 työpäivää ja express 3-5 työpäivää. Lähetyskustannuksista lasketaan aina tilauksen perusteella toimituskustannukset, jotka näkyy valitun toimitustavan mukaisesti. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä lähettämällä viestin oman tilin kuatta, kun on luonut sen verkkokauppaan. Lisäksi ohjekeskuksesta voi hakea tietoa tilauksiin, toimituksiin ja muihin verkkokauppaan liittyviin asioihin.

Suositukset, valitukset ja vinkit MiniInTheBox
Oletko tehnyt ostoksia MiniInTheBox verkkokaupasta? Saitko haluamasi tuotteet ja olivatko laadultaa luvatut? Olisitko niin hyvä ja kertoisit meille kokemuksistasi. Me SuomiArvostelut sivuilla arvostamme todella sinun palautettasi ja toivomme, että jätät kommentit vaikka pienetkin sivuillemme. Kerro meille kannattaako kyseisestä verkkokaupasta tilata tuotteita tai kannattaako sitä välttää. Kannattaa myös lukea toisten käyttäjien kommentteja, koska niistä voit saada tärkeää tietoa verkkokaupasta ja mitä pitää ottaa huomioon kun tilaat sieltä tuotteita. Kannataa myös tutkia itse verkkokaupan sivuilta, onko kysessä luotettava toimittaja ja löytyykö heiltä kaikki perinteiset toimitustavat, maksutavat ja tuotevakuutukset.