Milanoo

Kaikki arvostelut

Milanoo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Milanoo

Verkkokauppa on nykypäivän suurimpia trendejä ja verkkokaupoista saa ostettua mitä tahansa ja sen voi tilata helposti kotisohvalta kotiin asti. Verkkokauppojen kasvu on kovaa ja monta kauppa tulee markkinoille päivittäin. Ulkomaiset verkkokaupat ovat myös tulleet Suomen markkinoille ja monet tilaavat tuotteet ulkomaisilta toimittajilta. Tilaatko sinä tuotteesi ulkomaisista verkkokaupoista? Monilla voi olla kysymysmerkki tilata ulkomaisista verkkokaupoista. Onko ne turvallisia ja tulevatko tuotteet varmasti perille? Näihin kysymyksiin voi saada vastauksia lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Arvostelu on hyvä tapa saada vastauksia itseään askarruttaviin kysymyksiin, joita ei välttämättä löydy toimittajan sivuilta. Voit myös tutustua sivuillamme olevaan tietoon eri yrityksistä. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa, jotta myös sinä voit tehdä oikeat valinnat. Tällä sivulla kerromme sinulle yrityksestä ja verkkokaupasta nimeltä Milanoo. Mitä tuotteita Milanoo myy ja miten voit ostaa niitä? Käymme myös läpi, miten voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää.

Tietoa Milanoo
Verkkokauppa milanoo.com on perustettu vuonna 2008 ja se on yks johtava kiinalainen verkkokauppa, joka erikoistuu naisten ja miesten vaatteiden myyntiin. Verkkokauppa toimittaa tuotteita joka puolelle maailmaa ja sen pääpaikka sijaitsee Chengdun kaupungissa. Verkkokauppa mainostaa sivuillaan tarjoavansa asiakkailleen laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotteet ja palvelut Milanoo
Milanoo verkkokaupan valikoimassa on miesten ja naistenvaatteita, asuja häihin ja erityisiin tilaisuuksiin, kenkiä ja suuri valikoima muita tuotteita kuten retrovaatteita ja latexvaatteita. Vaatevalikoimasta löytyvät yläosat, alaosat, mekot ja juhlavaatteet, ulkovaatteet, puvut, verryttelyasut, plus koon vaatteet sekä alusvaatteet ja uima-asut. Tuotteita voi helposti selata erilaisten valikkojen avulla ja rajata valikoimaa tai halutessaan tuotteita voi hakea hakutoiminnon avulla.

Kun halutut vaatteet ovat löytyneet, voi ne lisätä omaan ostoskoriin, jonka jälkeen voi edetä kassalle tilauksen viimeistelyyn. Halutessasi voi luoda Milanoo verkkokauppaan käyttäjätilin, joka onnistuu helposti mutta tilaaminen onnistuu myös ilman tilin luomista. Käyttäjätilin omaavat asiakkaat kuuluvat asiakasohjelmaan, jossa voi kerätä pisteitä. Pisteiden avulla määritellään asiakkaalle taso, joka antaa lisäalennuksia uusiin ostoksiin. Kassalla lisätään toimitukselle toimitusosoite. Tämän jälkeen voidaan valita toimitustapa kolmesta eri vaihtoehdosta nopeutettu, tavallinen ja Milanoo toimitus. Milanoo toimituksen avulla voi säästää rahaa mutta se ei ole kovin nopea. Toimitusaika lasketaan jokaiselle tilaukselle erikseen ja se riippuu toimitustavasta. Tämän lisäksi tulee huomioida käsittely aika, joka lisätään toimitusajan päälle. 

Verkkokaupan hyväksytyt maksutavat ovat pankki- ja luottokortit, PayPal ja pankkisiirto. Maksun yhteydessä kannattaa huomioida maksun käsittelyaika. Joillakin pankeilla menee maksun käsittelyyn useampi päivä, ja tilaus näkyy omalla tilillä maksettuna vasta sen jälkeen kun kauppa on vastaanottanut rahat. Tarvittaessa kysymyksissä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimella tai verkkolomakkeen avulla. Puhelinpalvelu on avoinna sunnuntaista perjantaihin kello 21:30 - 06:00 paikallista aikaa.

Suositukset, vallitukset ja vinkit Milanoo
Millaisia kokemuksia sinulla on ulkomaisista verkkokaupoista? Oletko ehkä ostanut tuotteita Milanoo verkkokaupasta? Haluaisimme SuomiArvostelut sivustolla kuulla sinun palautteesi kyseisestä verkkokaupasta. Kaikki palaute on tärkeää ja myös toiset käyttäjät voivat hyötyä siitä kun tekevät ensimmäistä ostopäätöstä. Myös sinä voit lukea toisten käyttäjien kommentteja ja saada niistä hyötyä. Voit myös vertailla erilaisia verkkokauppoja sivuillamme. Tällä tavalla voit löytää itsellesi parhaimmat verkkokaupat ja parhaimmat tarjoukset. Suosittelemme, että käyt lisäksi tutustumassa toimittajan verkkokauppaan ja lukemassa kaupan toimitus- ja käyttöehdot. Tällä tavalla varmistat, että sinulle ei tule yllätyksiä tilausta tehdessäsi. Jätä siis kommenttisi sivuillemme tai luet toisten käyttäjien palautteet.