Metro Brazil

Kaikki arvostelut

Metro Brazil

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Metro Brazil

Brasilialaiset tuotteet ovat tehneet itselleen markkinaraon maailmanmarkkinoilla, ja monet ihmiset, erityisesti naiset, ovat rakastuneet maan hiuksiin ja hiustenhoitotuotteisiin. Metro Brazil vakuuttaa tuovansa brasilialaisten tuotteiden maistiaisia asiakkailleen ilman, että he välttämättä vierailevat maassa. Kannattaa käyttää aikaa lukeaksesi läpi Metro Brazilin aiempien asiakkaiden pyytämättä antamat asiakasarviot, kun harkitset oman ostoksesi tekemistä.

Tietoja Metro Brazilista
Metro Brazil on ensimmäinen sähköisen kaupankäynnin sivusto, joka on erikoistunut aitojen brasilialaisten premium-tuotteiden tarjontaan. Brasilialaisten tuotemerkkien valikoima kasvaa jatkuvasti eri vertikaalien välillä strategisten kumppanuuksien kautta tunnettujen tuotemerkkien kanssa. Metro Brazil lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, ja se aloitti ensimmäisen kerran premium-luokan brasilialaisten korsettien myynnin Lähi-idän alueella. Kun tällaisten korkealaatuisten tuotteiden kysyntä kasvoi, kasvoi myös Metro Brazil -tuotevalikoiman tarjonta, joka käsittää useita erilaisia ja eri merkkejä korsetteja ja alusvaatteita, kosmetiikkaa, hiustenhoitoa ja urheiluvaatteita. Vuoden 2020 alkuun mennessä he ovat lanseeranneet oman mobiili- ja iPad-sovelluksen palvellakseen paremmin asiakkaitansa. Virallisesti vuonna 2017 lanseerattu Metro Brazil on verkkoyritys, joka keskittyy brasilialaisten tuotteiden myyntiin ihonhoidosta, hiustuotteista, vaatteista ja niin edelleen. Metro Brazil väittää, että sen tehtävänä on tuoda brasilialaisia tuotteita yksityishenkilöille ympäri maailmaa poistumatta kotoaan.

Metro Brasilian tuotteet ja palvelut
Metro Brazil myy vähittäiskaupassa erilaisia brasilialaisia tuotteita, kuten naisten korsetteja, vilpittömiä tuotteita, hiustenhoitotuotteita, kosmetiikkaa, miesten vaatteita ja asusteita, naisten brasilialaisia laukkuja, silmälaseja, urheiluvaatteita, naisten vaatteita ja paljon muuta. Tuotteiden väitetään olevan käsin poimittuja Brasilian hienoimmilta valmistajilta, joista ne toimitetaan eri puolille maailmaa. Metro Brasilia tarjoaa vaihto- ja palautuskäytäntöä tuotteilleen, jotka eivät ehkä tyydytä asiakkaita. Anna jokaiselle ihmiselle maailmanlaajuisesti mahdollisuus omistaa pala Brasiliaa poistumatta omasta kodistaan. Kuroa umpeen Brasilian ja maailman välinen kuilu rahtikuljetuksina toimitettavien aitojen brasilialaisten tuotteiden avulla. MetroBrazililla on huippuluokan sähköisen kaupankäynnin SaaS-alusta, joka palvelee yli 1 miljoonaa asiakasta 120 alueelta ympäri maailmaa. He käyttävät Liquid Rubya, Kotlinia ja Javaa päivittäiseen toimintaansa.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä Metro Brazil -yritykselle
Metro Brazil on Sao Paulossa, Brasiliassa sijaitseva verkkokauppa, jonka tavoitteena on esitellä maailmalle brasilialaista kauneutta ja eleganssia, ja se tarjoaa hienoimpia brasilialaisia tuotteita yhteistyössä Brasilian tärkeimpien ja tunnetuimpien tuotemerkkien kanssa. Pieni annos Brasiliaa ei ole huono ajatus, joten jos sinulla on hallussasi Metro Brasilian tuotteita, olet varmasti parhaassa paikassa valistaa muita yrityksestä jakamalla arvostelusi. Oliko sinulla haasteita surffailla heidän verkkosivuillaan? Koska olet ostanut joitakin Metro Brasilian myymiä tuotteita, sinulla on varmasti yksi tai kaksi palautetta yritykselle, jotka voit jakaa täällä. Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Metro Brazilin kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Metro Brazilista, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi korsetteja ja laukkuja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Bombay Shirt Companyn valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.