Matkavaruste Arvostelua

: 5
60% ostaisi täältä uudelleen

Oleellisin positiivinen arvio

  2024-05-04
Ostopäätös ystävällisen asiaka
Olen erittäin tyytyväinen ostokokemukseeni, koska asiakaspalvelu oli ystävällistä ja toimitukset ...Lue lisää
A. Lappalainen

Oleellisin negatiivinen arvio

  2024-02-04
Palautus ilman rahan hyvitistä
Olen aivan pettynyt Matkavarusteen asiakaspalveluun. Yritin tiedustella palautusta, mutta lopulta...Lue lisää
Jonna Virolainen

Eniten ääniä arvostelu

  2021-09-01
"ei oota"
Myynnissä on ilmeisesti lukuisia tuotteita, joita heillä ei oikeasti ole, eivätkä saa tavarantoim...Lue lisää
Petri

Arvostelua (5)

  (3)

 (0)

  (1)

  (1)

  (0)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ostin teltoja alennushintaan

  Eikö ois mahtavaa löytää täydellinen teltta ja teltan lattiamatot alennettuun hintaan? No sit Matkavaruste on sun paikka! Kansainvälinen toimitus ei maksanut älyttömiä summia ja paketti oli perillä nopeesti. Teltan pystyttäminen vielä edessä, mut näyttää siltä, että kaikki on ihan uutta, täydellistä ja aivan kuin suoraan tehtaalta. Ei tarvinnu ottaa ylimääräisiä yhteyksiä, kaikki sujui just hyvin.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ostopäätös ystävällisen asiakaspalvelun ja nopeiden toimitusten ansiosta

  Olen erittäin tyytyväinen ostokokemukseeni, koska asiakaspalvelu oli ystävällistä ja toimitukset olivat nopeita. Henkilökunta vastasi kärsivällisesti ja asiantuntevasti kysymyksiini, vaikka ostamani tuote ei ollut kallis. Valikoima oli myös laaja ja monipuolinen, mikä teki valinnan vaikeaksi, mutta samalla auttoi löytämään juuri oikean tuotteen tarpeisiini. Suosittelen ehdottomasti tätä kauppaa!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Suosittelen

  Pientä säätöä oli ,kun yhtä tuotetta ei ollutkaan varastossa ,piti vaihtaa tuote toiseen .


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Palautus ilman rahan hyvitistä

  Olen aivan pettynyt Matkavarusteen asiakaspalveluun. Yritin tiedustella palautusta, mutta lopulta jouduinkin vain kävelemään postilaatikolle ja jättämään tavarat siihen. En saanut rahoja takaisin ja selityksenä oli vain "seurantaa ei ollut tallessa". Todella epärehellistä toimintaa!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  "ei oota"

  Myynnissä on ilmeisesti lukuisia tuotteita, joita heillä ei oikeasti ole, eivätkä saa tavarantoimittajalta. Tarjosivat tilalle ympäripyöreästi jotain muuta valikoimasta, mutta eivät edes vaivautuneet suosittelemaan tiettyä tai tiettyjä vastaavia malleja.

  Hei, Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme tapahtunutta. Meillä on kyllä varsin kattava varasto täällä Tuusulassa josta suurin osa tilauksista saadaan heti saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä matkaan. Korona aika on aiheuttanut tosin monelle valmistajalle pahoja toimitus/logistisia vaikeuksia ja vaikka tämä ei saisi näkyä asiakkaalle asti, on tilanne hetkittäin ollut haastava. Tämä ei ole puolustus tapahtuneeseen, ainoastaan taustatietona. Asiakaspalveluamme on ohjeistettu kyllä auttamaan tälläisissä tilanteissa mahdollisimman paljon että vastaava tuote asiakkaan kanssa löydetään tilalle. Vaivautumisesta ei missään tilanteessa varmasti ole ollut kysymys. Koko henkilökunnallamme on kyllä aito halu auttaa ja palvella myös vaikeimmissa tilanteissa. Onko mahdollista laittaa tietosin meille vaikka sähköpostilla info@matkavaruste.fi niin selvitän mitä tapahtunut ja palaan sinulle asiaan. Ystävällisin terveisin matkavaruste / Oskari Weckman


Muut katsoivat