Luksusbaby

Kaikki arvostelut

Luksusbaby

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen... text

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Eurotoys
Eurotoys
3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood
Banggood
1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Adlibris
Adlibris
13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

Logo iELM
iELM
1 arvostelut

Kun lapsi kasvaa, niin sille pitää hankkia luonnollisesti vaatteita. Kuitenkin varsinainen kysymys on, että mistä voisi hankk...

Luksusbaby

Vauvasta tai lapsesta huolehtiminen on vaikea tehtävä. Ja on vain tosiasia, että tarvitset oikeat varusteet tehdäksesi juurikin niin. Mutta koska elämäsi on niin kiireistä jo muutenkin, eikö olisikin hienoa löytää kauppa, josta löydät kaikki vauvan tarvikkeet yhdestä paikasta? Mutta mistä löydät tällaisen paikan, joka sopii tarpeisiisi ja on samalla myös kohtuullisesti ja reilusti hinnoiteltu? Yksi tällaisista kaupoista on Luksusbaby. Mutta myyvätkö he juuri sitä tuotetta, jota etsit? Ovatko heidän tuotteensä hyvän laatuisia? Ovatko ne kestäviä? Kuinka mukavia heidän vaatteensa ovat vauvasi päällä? Myyvätkö he leluja, joista lapsesi pitää? Lue arvosteluja aikaisemmilta asiakkailta, jossa he kertovat omasta kokemuksestaan ja saat tietää, onko Luksusbaby oikea paikka sinulle.

Tietoa Luksusbabysta
Luksusbaby on ylellisten vaatteiden myyjä ja löydät vaatteita ikävuosille 0 - 16. He myyvät suosittuja merkkejä antaakseen sinulle huippulaadukkaat vauvan tarvikkeet ja vaatteet. Huolellisesti valituilla merkeillä, joilla on erinomaista laatua ja suunnittelua, esimerkiksi Huttelihut, Petit by Sofie Schnoor, Soft Gallery, FUB, Angulus, Poppy Rose ja monia muita. Luksusbaby tekee tuotteistaan myös saatavilla olevan niin monelle ihmiselle kuin mahdollista tarjoamalla parhaat mahdolliset hinnat tuotteilleen. Yritys keskittyy antamaan asiakkailleen erinomaista palvelua. Heidän verkkokauppansa myy kaikkea, jota voisit tarvita lapsellesi tai vauvallesi. Heillä on kenkiä, leluja, kosmetiikkalaukkuja, pehmoleluja, kirjoja, polkupyöriä ja monia muita. Heillä on myös tuotteita, joita saatat tarvita imetykseen, kylvetykseen, tuotteita makuuhuoneeseen ja keittiöön sekä monia muita. Löydät myös vaatteita yöpuulle, ulkoilmatoiminnoille, talvivaatetusta, kenkiä, sukkahousuja, uima-asuja, yöpukuja, äitiysvaatteita, lämmittimiä ja takkeja. Heidän tuotevalikoimansa on siististi järjestelty kategorioihin, joten löydät kaiken helposti ja nopeasti.

Luksusbabyn palvelut
Voit vierailla Luksusbabyn sivustolla selataksesi heidän valikoimaansa ja tilataksesi jotain, johon ihastuit. Maksut on tehty erittäin yksinkertaiseksi ja helpoksi monella eri maksutavalla. Voit maksaa MasterCardilla, VISAlla, PayPalissa, Mobile Paylla, laskulla, jne. Yritys tarjoaa nopeaa toimitusta ympäri maailman palveluiden kuten DHL, UPS ja Post Nordin kautta. Voit helposti seurata tilauksesi kulkua heidän sivustonsa kautta. Jos kuitenkin päätät palauttaa saamasi tuotteen laatuongelmien tai muiden ongelmien takia, voit tehdä niin, sillä Luksubabyn kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Myös hyvitykset ovat saatavilla tuotteille, jos tuotetta ei ole käytetty. Raha talletetaan takaisin samalle tilille, jota käytettiin maksamaan tilauksesi. 

Siinä tapauksessa, että tarvitset lisää apua, heidän asiakaspalvelunsa on aina valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. He vastaavat sinulle niin nopeasti kuin mahdollista, sillä tämä yritys ottaa asiakkaidensa tyytyväisyyden erittäin vakavasti. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai soittaa heille aukioloaikoina. Voit myös ostaa sivustolta lahjakortteja, jotka voit lahjoittaa ystävällesi tai perheenjäsenellesi, ja he voivat helposti valita haluamansa tuotteen. Voit myös tilata heidän uutiskirjeensä saadaksesi kaikki viimeisimmät uutiset tarjouksista ja muista alennuksista antamalla heille nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Luksusbaby on myös sosiaalisissa medioissa kuten Facebook ja Instagram, joissa voit vuorovaikuttaa heidän ja yhteisön kanssa ja nähdä myös uusia kokoelmia sekä muita tapahtumia ja alennuksia.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jaa omat henkilökohtaiset ajatuksesi ja mielipiteesi Luksusbabysta täällä. Kerro meille yrityksestä ja heidän tuotteistaan sekä palveluistaan jättämällä arvostelun. Tarjosiko yritys tarpeeksi laajan valikoiman? Olitko tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen? Millaista laatua heidän tarjoamansa vaatteet olivat? Kestävätkö he lapsesi tai vauvasi käsittelyä? Löysitkö tarkalleen kaikki oikeat tavarat, joita etsit? Juuri sinun arvostelusi voi antaa muille asiakkaille ymmärryksen siitä, mitä Luksusbaby tarjoaa ja kuinka se kohtelee asiakkaitaan.

Mutta tulisiko sinun valita ensimmäinen vauvan vaatteita myyvä yritys, jonk löydät? Lue arvosteluja myös tästä yrityksestä.