SuomiArvostelut

  Arvostelut iELM


  Kun lapsi kasvaa, niin sille pitää hankkia luonnollisesti vaatteita. Kuitenkin varsinainen kysymys on, että mistä voisi hankkia esimerkiksi yksilöityjä vaatteita pienokaiselle? iELM voisi olla vastaus tähän kysymykseen, koska se myy räätälöityjä lastenvaatteita. Lue lisää tästä verkkokaupasta ja lue ennen kaikkea arvosteluita tästä, koska tuolloin tiedät kannattaako siihen sijoittaa sekä aikaa että vaivaa.


  iELM:stä
  iELM on ruotsalainen pieni perheyritys (Filip and Family SRL), joka on perustettu vuonna 2013 Ruotsissa Se on vaateyritys ennen kaikkea, jolloin se suunnittelee ja valmistaa rajallisia eriä erilaisia vaatteita ja on keskittynyt lähinnä lastenvaatteisiin. iELM:llä on yli 300 000 asiakasta Ruotsissa sekä yli 180 000 seuraajaa Facebookissa, ja yrityksen visiona on laajentaa toimintaa kaikkialle Eurooppaan. iELM-brändi on saannut inspiraationsa perheyrityksen neljästä lapsesta: Ida, Elin, Livia ja Marcel. He ovat olleet tuotekehityksessä ja suoranaisina ideageneraattoreina, ja heistä näyttää yrityksen nimenkin syntyneen. iELM:n periaatteena ja mottona on luoda lastenvaatteita, joissa pyritään yhdistämään ulkonäkö, toiminnallisuus ja tuntuma. Heidän asunsa ovat suunniteltu olemaan tyyliltään yksinkertaisia ja siksi ajattomia. iELM:ssä kangas on etusijalla, mutta myös pienet yksityiskohdat, jotka pyrkivät muuttamaan asut yksityiskohtaisimmiksi. Vaattee sopivat sekä tytöille että pojillekin. iELM:n vaatteet erottuvat muista vastaavista lastenvaatteista, koska niissä on värikkäät kankaat ja räikeät kontrastit. iELM-lastenvaatteet löytyvät vain verkosta. Yrityksen ALV-numero on RO34988239.


  iELM:n tuotteet ja palvelut

  iELM tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 200 euron vaatetoimituksille ja tarjoaa 14:n päivän vaihto- ja palautusoikeuden. iELM:n vaatteet ovat huppareita, housuja, ulkovaatteita, mekkoja ja muita. Erikoispalveluna on mahdollista yksilöidä monia eri iELM-vaatteita esimerkiksi lapsen omalla nimellä tai millä tahansa tekstipainatuksella. Pitää vain tarvitsee vain kirjoittaa haluttu teksti tuotesivulla olevaan tekstikenttään. Toimitettu tuote on pyydetyllä tekstillä painatettu. Sitten valitaan etukäteen itse tekstipainatuksen ja vetoketjun värit. iELM tarjoaa lisäksi mahdollisuuden yksilöidä kunkin tuotteen lapsille sopivilla symboleilla. Kullakin tuotesivulla on lista erikoismerkeistä, joista voit valita mieleisesi yksilöidessäsi tuotetta. Tämän lisäksi iELM on edustettuna sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa. Lisäksi iELM:stä löytyy myös blogiosio ajankohtaisine ja tietoa antavine artikkeleineen, jotka kertovat mm. Ulkoleikkien merkityksestä, kankaista ja muusta vaatetukseen liittyvästä. iELM:ssä maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja (Klarna), korttimaksu Klarna välityksellä PayPal. iELM:n asiakaspalvelu toimii sähköpostissa info@ielm.fi ja puhelinnumero: 0040345401603.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit iELM:stä

  Toimiko tämän lastenvaatekaupan yksilöidyt tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Etran uudistunut verkkokauppa

  iELM
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  4
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4
  Palvelu
  rating
  4
  Hinnoittelu
  rating
  4
  Toimitus
  rating
  4

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Huijausta

  Veivät vain rahat, koska haluamaani haalaria ei ollut. Vaikka pyysin rahat takaisin!

  : Pettynyt10-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa iELM

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko iELM luotettava yritys?

  iELM on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja iELM tarjoaa?

  iELM on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä iELM-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.