Knowfashionstyle

Kaikki arvostelut

Knowfashionstyle

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Knowfashionstyle

Tilaatko muotia usein verkosta? Verkossa on nykyään suuri määrä erilaisia muodin verkkokauppoja ja vaateliikkeitä, joista ostaa tuotteita ja tilata niitä suoraan kotiin. Monet verkkokaupat toimivat dropshipping periaatteella, jossa vaatteet toimittaa tehdas tai suurempi tukkuliike suoraan asiakkaalle. Verkkokauppa, josta tuotteita tilataan toimii välittäjänä asiakkaalle ja tarjoaa palveluita yleensä asiakkaan kotikielellä tai englanniksi. Onko tällaiset kaupat turvallisia ja kannattaako niistä tilata tuotteita? Tätä voi selvittää esimerkiksi lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kirjoittama arvostelu kertoo nopeasti, onko tilaamisen kanssa ollut ongelmia. Voit myös vertailla yrityksiä ja tutustua erilaisiin yrityksiin meidän Suomiarvostelut sivuilla. Haluamme kertoa sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista yrityksistä ja verkkokaupoista. Tällä sivulla kerromme Knowfashionstyle verkkokaupasta ja sen tuotevalikoimasta. Käymme läpi, miten voit tilata tuotteita verkkokaupasta ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Voit sen jälkeen tehdä päätöksen haluatko tilata tuotteita Knowfashionstyle verkkokaupasta.

Tietoa Knowfashionstyle
Knowfashionstyle yritys on perustettu jo vuonna 2005 ja se on siitä asti toimittanut vaatteita ympäri maailman. Se tarjoaa valikoimissa yli 6500 tuotetta ja sen lisäksi tekee yhteistyötä Alibaban toimittajien ja alusvaate valikoiman kanssa. Knowfashionstyle valmistaa omia vaatteitaan ja varastoi niitä, joten ne on toimitettavissa nopeasti verkkokaupasta eteenpäin. 

Tuotteet ja palvelut Knowfashionstyle
Verkkokaupassa on suuri valikoima naisten muotia ja vaatteita. Valikoimassa on erilaisia kategorioita kuten mekot, verryttelyasut, takit, yläosat, alaosat, plus koon vaatteet, uima-asut, alusasut sekä treenivaatteet. Tuotteita voi selata kategorioittain tai etsiä hauan avulla. Verkkokaupassa on myös tarjouksia ja alennuksia, joita voi hyödyntää koko ajan ja selata erikseen omalla valikolla. Verkkokaupan oman 6500 tuotteenvalikoimasta löytyy varmasti paljon kiinnostavaa muotia jokaiselle.

Tuotteiden ostaminen onnistuu perinteisen verkkokaupan tavoin. Halutut tuotteet lisätään ostoskoriin ja siirtyä tilaamaan tuotteet. Kassalla lisätään oma sähköposti ja loput henkilökohtaiset tiedot ja toimitusosoite. Tilaukselle voi seuraavaksi valita haluamansa toimitustavan. Valittavana on kiinteähintainen kuljetus, tavallinen kuljetus sekä nopeutettu kuljetus. Toimituskustannukset vaihtelevat toimitustavasta riippuen 14 eurosta 42 euroon. Lisäksi voi halutessaan tukea verkkokauppaa antamalla tippiä. Kun tiedot ja valinnat on täytetty voi tilauksen maksaa verkkokaupassa joko PayPal tai luottokorttien avulla. Lisäksi ennen hyväksymistä voi tilaukselle lisätä erityistoiveet tai muuta tietoa lisätietokentässä.

Knowfashionstyle verkkokaupassa on asiakaspalvelu, johon voi olla halutessaa yhteydessä. Yhteyden saa joko chatin, verkkolomakkeen, sähköpostin tai puhelimen avulla. Chat on avoinna 24/7 ja siihen vastataan 5 minuutin kuluessa. Verkkolomakkeen kautta lähetettyyn linkkiin vastataan kuuden tunnin kuluessa ja sähköpostia voi lähettää henkilökohtaisesti eri myyjille, joiden osoitteet ovat näkyvillä sivuilla. Verkkokauppa tarjoaa myös erityisiä mahdollisuuksia bloggaajille sekä sosiaalisen median vaikuttajille, joilla on riittävästi seuraajia. He voivat olla yhteydessä verkkokauppaan ja saada heiltä ilmaisnäytteitä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Knowfashionstyle
Oletko ostanut tuotteita ulkomaisista verkkokaupoista tai oletko ostanut tuotteita Knowfashionstyle verkkokaupasta? Jos olet niin me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla sinun kokemuksista. Sinun palautteesi on erityisen tärkeää toisille käyttäjille, jotka ovat ajatelleet ostaa tuotteita kyseisestä verkkokaupasta. Myös sinä voit käydä lukemassa toisten palautetta ja saada siitä hyötyä. Voit myös vertailla eri yrityksiä meidän verkkosivuilla. Yritysten vertaileminen kannattaa, koska sillä tavalla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat verkkokaupat ja parhaat tarjoukset. Suosittelemme myös vierailemaan verkkokaupan sivuilla ja lukemaan tarkoin palvelun toimitus- ja käyttöehdot. Tällä tavalla voit välttyä mahdollisilta yllätyksiltä kun tilaat tuotteita verkkokaupasta. Käy siis jättämässä omat kommenttisi sivuillemme tai lue toisten käyttäjien kommentit.