Kledjut

Kaikki arvostelut

Kledjut

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Jaana Sillanpää
Tilasin kengät 16.6 ja edelleen 30.7 odotan ...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  En suosittele

  Tilasin kengät 16.6 ja edelleen 30.7 odotan ...


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Kledjut

Vaatteiden nettikauppa kasvaa jatkuvasti. Muutosta vaikuttaisi etunenässä ohjaavan pikamuoti, joka on tunnettu epämukavista ja huonolaatuisista tuotoksistaan. 
Vaikka useimpien nettikauppojen vaatetarjonta keskittyy ylihinnoiteltujen ja muutamassa pesussa hajoavien hepeneiden kauppaan, ei vaatekaupan ole pakko olla vain tätä. Käytännöllisiä, työntekoon ja kotona oleskeluun sopivia vaatteita netissä kauppaa muun muassa suomalainen Kledjut.
Millaiseen käyttöön kaupan vaatteet sopivat? Onko sivuston suomenkielinen asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa? Toteutuvatko nettiliikkeen lupaukset nopeisiin toimitusaikoihin liittyen? Tutustu muiden asiakkaiden kokemuksiin ennen oman tilauksesi jättöä! Mikäli olet jo jättänyt oman Kledjut-tilauksesi, kuvaile kokemustasi omin sanoin tällä välilehdellä!

Tietoa Kledjut-verkkokaupasta
Kledjut on helsinkiläinen nettikauppa, joka keskittyy urbaaniin työntekoon, matkusteluun ja kotikäyttöön sopivien vaatteiden myyntiin. Verkkokauppa kertoo suosituimpien tuotemerkkiensä olevan kotimainen Feelmax sekä Dickies.
Verkkokaupan taustalla toimii vuonna 2005 perustettu nTec Finland Oy. Yrityksen kotipaikka on Espoo, ja sen pääasialliseksi toimialaksi on merkitty Käyttötavaran tukkuliike.
Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli huimat 1,8 miljoonaa euroa, ja se työllisti 5-9 henkilöä. Yrityksen pyörittämiä verkkokauppoja ovat muun muassa mobiilitarvikkeiden ja -laitteiden varaosien kauppaan keskittyvät Digishop, Akkukauppa ja Macpiste.
Linkit yrityksen muihin verkkokauppoihin löytyvät myös Kledjut-liikkeen etusivulta. Kaupan toimintaan voi tutustua tarkemmin ja vaivattomasti sen Facebook-, Twitter-, Instagram- ja YouTube -tilien kautta. Myös painikkeet näihin eri sosiaalisen median kanaviin löytyvät verkkokaupan etusivulta.

Kledjut tuotevalikoima
Käytännöllisten vaatteiden myyntiin keskittyvän nettikaupan sivut on nekin luotu käytännöllisyys etusijalla. Siistissä näkymässä tuotekategoriat löytyvät vasemmasta reunasta. Tuotteita voi päästä selailemaan tyypin (paidat, aurinkolasit), merkin tai alennusten perusteella.
Erityisempää hienostelua tuotekuvissa ei ole. Tuotekuvat on otettu enimmäkseen vain edestäpäin, eikä niissä ole yleensä käytetty ihmismalleja. Tämä on ymmärrettävää, sillä kaupan päätavoitteena on laadukkaiden tuotteiden myynti edullisin hinnoin – ei luksuksen kauppaaminen.
Verkkokauppa kertoo alhaisten hintojensa salaisuudeksi pitkäaikaisen yhteistyön eri valmistajien kanssa. Näin sen toiminta on kannattavaa myös huimien alennusten ja alhaisten normaalihintojen jälkeen.
Valikoima koostuu enimmäkseen miesten tuotteista, vaikka vaatteita voi tietysti nainenkin itselleen ostaa. Tuotekategorian valitsemisen jälkeen hakutuloksia voi suodattaa nousevan tai alenevan hinnan sekä saatavilla olevan tuotemäärän mukaan. 
Tuotetta klikkaamalla auki saa tuotekuvan lisäksi tarkemmat tuotetiedot, mahdolliset tuotekohtaiset arvostelut, kokovaihtoehdot sekä lisätiedot. Täältä voi tarkistaa myös, onko tuotetta saatavilla suoraan yrityksen varastosta.
Verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron suuruisille tilauksille. Tämän alittavien kirjetoimitusten hinta on pari euroa, kun taas pakettitoimitusten kulut ovat alimmillaan noin seitsemän euroa. Varastosta löytyvät tuotteet Kledjut lupaa toimittavansa perille jo vain 1-2 arkipäivässä. Toimitustavaksi voi myös valita noudon haluamastaan myymälästä.
Maksuvaihtoehtoja ovat Suomessa tunnetuimpien pankkien verkkomaksut, postiennakko sekä Klarna. Postiennakolla tehdyistä tilauksista veloitetaan viiden euron lisämaksu, eikä kyseinen maksuvaihtoehto ole saatavilla yli kahdensadan euron tilauksille.
Kledjuilta ostettuihin tuotteisiin sisältyy 30 päivän palautusoikeus, jonka ehtona on, että vaatteet ovat yhä myyntikuntoisia. Sivuston suomenkielisen asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät verkkokauppanäkymän alaosasta.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Kledjut.fi-kaupan toimintaan liittyen
Oletko itse tilannut tuotteita Kledjut.fi-verkkokaupasta? Miten nopeasti tuotteet saapuivat perille? Sivuilla on annettu nopea arvio tuotteille, jotka löytyvät varastosta. Vastasiko oma kokemuksesi tätä arviota?
Viime aikoina on puhuttu verkkokauppojen palautuksille asettamista rajoituksista. Onnistuitko itse palauttamaan tuotteet, joihin et ollut tyytyväinen? Ehkäpä kaikki tuotteet olivat sittenkin mieleesi, eikä sinun tarvinnut palauttaa niistä yhtäkään?
Oli kokemuksesi sitten positiivinen tai näet palvelussa parantamisen varaa, on arvostelustasi hyötyä muille tilaamista pohtiville suomalaisille. Kuvaile siis kokemustasi omin sanoin tällä välilehdellä! Voit jättää arvostelun omalla nimelläsi tai halutessasi nimimerkkiä käyttäen.