SuomiArvostelut

  Arvostelut JD Sports

  Liikunta ja lepo ovat avain terveelliseen, tasapainoiseen elämään. Työelämän muuttuessa aiempaa nopeatahtisemmaksi on länsimaisessa yhteiskunnassa yleistynyt aiempaa enemmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä korostava muoti. Nykyajan muotitietoinen pitää korkokenkien sijaan lenkkareita ja hupparia.
  Tämän nuorekkaan athleisure-ilmiön myötä suursuosioon nousseiden urheiluvaateliikkeiden joukossa on JD Sports. Millaista on sen tarjonta esimerkiksi suurbrändien omiin nettikauppoihin verrattuna? Onnistuuko opiskelija-alennusten hyödyntäminen myös suomalaisen asiakkaan kohdalla? Millaiset ovat toimitusajat? Saapuvatko tavarat perille hyvässä kunnossa ja luvatun ajan sisällä?
  Todenmukaisinta tietoa antavat sivustolta tilanneet tavan kuluttajat. Heidän kokemuksensa löydät täältä. Jos päädyt ostamaan tuotteita itsekin, muista jättää oma arviosi seuraavia asiakkaita varten!

  Tietoa JD Sports -yrityksestä

  JD Sports Fashion plc eli JD Sports on brittiläinen urheiluvaatteiden myyjä. Sen kivijalkamyymälöitä löytyy eri osista Iso-Britanniaa, Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa ja Australiaa. Yritys on listattuna Lontoon pörssiin, ja sen emoyhtiö on Pentland Group.
  Kirjaimet JD yrityksen nimeen ovat lähtöisin sen perustajien John Wardlen ja David Makinin etunimistä. Miehet aloittivat yritystoiminnan vuonna 1981 yhdellä Greater Machesterissa sijaitsevalla kivijalkamyymälällä, ja sittemmin yrityksen toiminta on kasvanut valtavasti. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 4,7 miljardia englannin puntaa ja yritys työllisti tuolloin noin 32 000 työntekijää. Viime vuosina yrityksen liikevaihto on kokenut kasvua osin myös urheilullisen athleisure-ilmiön yleistyessä.

  JD Sports palvelutarjonta

  Heti yrityksen etusivulla ovat esillä sen valikoiman tunnetuimmat merkit, joihin pääsee käsiksi niiden logoja klikkaamalla. Näitä brändejä ovat muun muassa Nike, Adidas, Vans ja The North Face. Nettisivujen tyyli ja kuvitus kielii yhdessä valikoiman merkkien kanssa myös yrityksen kohderyhmästä, sillä asettelussa sekoittuvat nuorten mallien kuvat sekä mustan ja valkoisen värit.
  Jos tahtoo tahtoo tarkastella tietyn kategorian tuotteita, pääsee näihin käsiksi sivuston yläreunasta aukeavan pudotusvalikon kautta. Eri osiot alaosastoineen on käännetty sivustolla suomen kielelle, ja siispä ostosten teko on selkeää. Kun on klikannut itseä kiinnostavaa tuotetta, avautuu kaupassa vierailevalle näkymä, josta löytyvät tuotteen kuvat, lisätiedot ja hinta.
  Kuvien alta löytyvät alavalikot, joiden kautta voi tarkastella tietoja itse tuotteeseen, toimitukseen, palautuksiin sekä muiden asiakkaiden kokemuksiin liittyen. Tuotekohtaiset arvostelut ovatkin erinomainen apu muun muassa istuvuutta pohtivalle. Kokovaihtoehtojen alta myös löytyy ns. FitFinder-painike, jota klikkaamalla voi kertoa jonkin nykyisin omistamansa merkin kenkien koon ja hyödyntää sitä apuna sopivan kenkäparin löytämisessä.

  Ilmaisen toimituksen

  sivustolla saa yli 100 euron arvoisiin tilauksiin. Apuna suurempien ostosten teossa on osamaksun mahdollistava Klarna, jonka lisäksi sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat Visa-, MasterCard-, Maestro-, American Express- ja Diner’s Club -kortit sekä PayPal ja Apple Pay.
  Ajan tasalla uusista kampanjoista ja tuotteista pysyy tilaamalla sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen tai seuraamalla kaupan Facebook-, YouTube- ja Instagram-tilejä. Tuotteiden palautusaika on 14 päivää. Palautuksen voi tehdä paikallisen myymälän kautta tai postitse.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit JD Sportsin toimintaan liittyen

  Oletko tilannut vaatteita JD Sportsista? Löysitkö sivuilta lempimerkkisi tuotteet? Muoti on osa itseilmaisua, ja siksi merkin lisäksi tärkeää on myös tuotteen materiaalien laatu. Oliko saamasi tilaus sisällöltä sellainen, kuin osasit odottaa sivustolla näkemäsi perusteella? Jotkin sivustot käyttävät kuvankäsittelyohjelmia asiakkaidensa harhaanjohtamiseen, ja parhaiten ne pidetään vastuussa kannustamalla rehellistä liiketoimintaa ja arvioimalla epärehelliset alemmin.
  Tahdoitpa siis kiittää sivustoa hyvästä asiakaspalvelusta tai varoittaa muita ostopäätöstä harkitsevia jättämään tilauksensa tekemättä, voit tehdä sen kirjoittamalla omasta kokemuksestasi tällä välilehdellä. Onnistuiko palautuksen teko luvatulla tavalla? Sopivatko vaatteet myös vapaa-aikaan? Näihin kysymyksiin antaa vastauksen parhaiten sinä, kaupan asiakas.

  JD Sports
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (8)

  2.4
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2.2
  Hinnoittelu
  rating
  3.2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Iso kusetus koko yritys

  Tilasin laskulla takin. Takin piti tulla kuukauden sisällä, niin meni 2kk. Palautus maksaa vitusti, ainakin 20€. Takki sit olikin liian iso ja nyt joudun palautuksen maksamaan. Älkää ikinä tilatko mistään käymättä arvosteluja läpi.

  : Toni28-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Huono

  Yli kuukauden odottanut tuotetta, kun kyselyä perään tuli vastaus että ei ole tulossa. Eipä kannata tätä käyttää.

  : Mari28-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Ei ole pakettia näkynyt.

  Tammikuussa tilattu takki. Ei vastata sähköposteihin yms. Sinne meni rahat.

  : Niina Hjelt25-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Voihan V

  Sama juttu, tilasin joululahjoja, jotka eivät vieläkään ole tulleet, maksettuna ovat. Kesällä tilattiin lenkkarit tytölle ja itelle trikoot tulivat ihan ok. Liekö brexit vai mikä nyt mättänee, eivät ole vastanneet mitään tiedusteluihin...

  : AnuH09-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Älkää tilatko

  Tilasin kk sitten ja vieläkään ei tuotteita kuulu. En ole maksanut ja jätin pyynnön laskuttavalle firmalle että jäähdyttävät laskun koska en ole tuotteita saanut. Ei missään nimessä kannata tilata! Eivät myöskään vastaa viesteihin eivätkä ilmoittele esim viivästyksistä mitään. Täysin epäluotettava firma!

  : Hannele Östlund09-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Tilaus ei tule perille

  Tein tilauksen kuukausi sitten, eikä vieläkään ole tullut, rahat ovat saaneet. Olen saanut automaattivastauksia ja vastauksia, joissa luvataan selvittää tilannetta, myös Suomesta, mutta en enää oikein luota. Tilauksen väitetään odottavan tullimuodollisuuksien selvittämistä. En todellakaan enää tilaa täältä, kun ei sieltä edes saa ensimmäistäkään tilausta!

  : Marja26-01-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Tilausta ei koskaan tullut perille

  Tilausta ei näy mutta raha kyllä kelpasi. Asiakaspalveluun ei voi soittaa, ja s-postiin saa vastaukseksi vain englanninkielisen automatisoidun viestin. ÄLKÄÄ TILATKO TAI VOITTE MENETTÄÄ RAHANNE!!!

  : Saara26-01-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huono kallis rikkinäinen

  Tilasin 100e maksavan takin. Alle 1kk hajosi tasku siitä. Pyysin hyvitystä tai uutta takkia niin käskivät vaan käydä liikkeellä jonne on omalta paikkakunnalta monta sataa kilometriä. Tai sitten lähettää takki sinne, maksaa postikulut itse ja odottaa postimatkat ja käsittelyaika ja en olisi edes silti välttämättä sanut hyvitystä. Koitin selvittää asiaa muuten niin asiakas palvelu jankkaa samaa asiaa eikä auta yhtään. Tilasin uuden takin muualta ja kaikille olen mainostanut millainen paikka on ettei kukaan vahingossa mene lankaan.
  Eli takki oli kallis, hajosi heti ja en saanut mitään hyvitystä. 👎

  : Heini19-01-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa JD Sports

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko JD Sports luotettava yritys?

  JD Sports on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2.4/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja JD Sports tarjoaa?

  JD Sports on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på JD Sports's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""