SuomiArvostelut

  Arvostelut JD Sports

  Liikunta ja lepo ovat avain terveelliseen, tasapainoiseen elämään. Työelämän muuttuessa aiempaa nopeatahtisemmaksi on länsimaisessa yhteiskunnassa yleistynyt aiempaa enemmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä korostava muoti. Nykyajan muotitietoinen pitää korkokenkien sijaan lenkkareita ja hupparia.
  Tämän nuorekkaan athleisure-ilmiön myötä suursuosioon nousseiden urheiluvaateliikkeiden joukossa on JD Sports. Millaista on sen tarjonta esimerkiksi suurbrändien omiin nettikauppoihin verrattuna? Onnistuuko opiskelija-alennusten hyödyntäminen myös suomalaisen asiakkaan kohdalla? Millaiset ovat toimitusajat? Saapuvatko tavarat perille hyvässä kunnossa ja luvatun ajan sisällä?
  Todenmukaisinta tietoa antavat sivustolta tilanneet tavan kuluttajat. Heidän kokemuksensa löydät täältä. Jos päädyt ostamaan tuotteita itsekin, muista jättää oma arviosi seuraavia asiakkaita varten!

  Tietoa JD Sports -yrityksestä

  JD Sports Fashion plc eli JD Sports on brittiläinen urheiluvaatteiden myyjä. Sen kivijalkamyymälöitä löytyy eri osista Iso-Britanniaa, Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa ja Australiaa. Yritys on listattuna Lontoon pörssiin, ja sen emoyhtiö on Pentland Group.
  Kirjaimet JD yrityksen nimeen ovat lähtöisin sen perustajien John Wardlen ja David Makinin etunimistä. Miehet aloittivat yritystoiminnan vuonna 1981 yhdellä Greater Machesterissa sijaitsevalla kivijalkamyymälällä, ja sittemmin yrityksen toiminta on kasvanut valtavasti. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 4,7 miljardia englannin puntaa ja yritys työllisti tuolloin noin 32 000 työntekijää. Viime vuosina yrityksen liikevaihto on kokenut kasvua osin myös urheilullisen athleisure-ilmiön yleistyessä.

  Rakennetaan verkkokauppa Neve -teeman avulla

  JD Sports palvelutarjonta

  Heti yrityksen etusivulla ovat esillä sen valikoiman tunnetuimmat merkit, joihin pääsee käsiksi niiden logoja klikkaamalla. Näitä brändejä ovat muun muassa Nike, Adidas, Vans ja The North Face. Nettisivujen tyyli ja kuvitus kielii yhdessä valikoiman merkkien kanssa myös yrityksen kohderyhmästä, sillä asettelussa sekoittuvat nuorten mallien kuvat sekä mustan ja valkoisen värit.
  Jos tahtoo tahtoo tarkastella tietyn kategorian tuotteita, pääsee näihin käsiksi sivuston yläreunasta aukeavan pudotusvalikon kautta. Eri osiot alaosastoineen on käännetty sivustolla suomen kielelle, ja siispä ostosten teko on selkeää. Kun on klikannut itseä kiinnostavaa tuotetta, avautuu kaupassa vierailevalle näkymä, josta löytyvät tuotteen kuvat, lisätiedot ja hinta.
  Kuvien alta löytyvät alavalikot, joiden kautta voi tarkastella tietoja itse tuotteeseen, toimitukseen, palautuksiin sekä muiden asiakkaiden kokemuksiin liittyen. Tuotekohtaiset arvostelut ovatkin erinomainen apu muun muassa istuvuutta pohtivalle. Kokovaihtoehtojen alta myös löytyy ns. FitFinder-painike, jota klikkaamalla voi kertoa jonkin nykyisin omistamansa merkin kenkien koon ja hyödyntää sitä apuna sopivan kenkäparin löytämisessä.

  Ilmaisen toimituksen

  sivustolla saa yli 100 euron arvoisiin tilauksiin. Apuna suurempien ostosten teossa on osamaksun mahdollistava Klarna, jonka lisäksi sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat Visa-, MasterCard-, Maestro-, American Express- ja Diner’s Club -kortit sekä PayPal ja Apple Pay.
  Ajan tasalla uusista kampanjoista ja tuotteista pysyy tilaamalla sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen tai seuraamalla kaupan Facebook-, YouTube- ja Instagram-tilejä. Tuotteiden palautusaika on 14 päivää. Palautuksen voi tehdä paikallisen myymälän kautta tai postitse.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit JD Sportsin toimintaan liittyen

  Oletko tilannut vaatteita JD Sportsista? Löysitkö sivuilta lempimerkkisi tuotteet? Muoti on osa itseilmaisua, ja siksi merkin lisäksi tärkeää on myös tuotteen materiaalien laatu. Oliko saamasi tilaus sisällöltä sellainen, kuin osasit odottaa sivustolla näkemäsi perusteella? Jotkin sivustot käyttävät kuvankäsittelyohjelmia asiakkaidensa harhaanjohtamiseen, ja parhaiten ne pidetään vastuussa kannustamalla rehellistä liiketoimintaa ja arvioimalla epärehelliset alemmin.
  Tahdoitpa siis kiittää sivustoa hyvästä asiakaspalvelusta tai varoittaa muita ostopäätöstä harkitsevia jättämään tilauksensa tekemättä, voit tehdä sen kirjoittamalla omasta kokemuksestasi tällä välilehdellä. Onnistuiko palautuksen teko luvatulla tavalla? Sopivatko vaatteet myös vapaa-aikaan? Näihin kysymyksiin antaa vastauksen parhaiten sinä, kaupan asiakas.

  JD Sports
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (20)

  2.8
  10% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2.4
  Palvelu
  rating
  2.8
  Hinnoittelu
  rating
  4
  Toimitus
  rating
  2.2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Törkein asiakaspalvelu ikinä!

  JD Sello, Espoo:
  Meitä palveli yks myyjä, valittiin apille kengät. Kun oltiin valitsemassa kenkiä anopille, mun luo tuli toinen myyjä (ehkä sama, josta kerrotaan edellisessä palautteessa?) ja rupesi kysymään, millä aion maksaa? Sanoin, et katsotaan kassalla. Hän jatkoi todella törkeästi taas kysyä saman kysymyksen monta kertaa. Hän häiritsi meitä, rupesi jopa huutamaan ja loppujen lopuks repisi mun käsistä kengät, jotka me valittiin apilleni. Huusi meille, ettemme saa kenkiä kunnes vastaan heti millä maksan. Olin niin shokissa. Mukana oli 3 ala-ikäistä lasta, jotka pelkäsivät myyjän käytöstä. Pyysin apua kassalla olevalta managerilta, joka pahoitteli tilannetta, kutsui sitä myyjää paikalle, mut hän vaan jatkoi pelleillä. Aivan käsittämätöntä kohtelua! Oltiin kantiksia, mut nyt ei enää! En osta kyseistä kaupasta ikinä ja kerron sadoille henkilöille tapahtuneesta. Häpeää JD Sport! HR on tehnyt suuren virheen, kun palkitsi sellaisen työntekijän. Hyi.
  Palvelu 0/5

  : Lea21-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  ihan vitun paskaa asiakaspalvelua

  ihan vitun paskaa asiakaspalvelua. neekeri varasi mulle kengät jotka olikin myynyt jollekkin muulle saatana. en edes yhtä tähteä viidestä antais vittu mut en voi kirjottaa ellen tähtiä jakele saatana. neekerit vittuun suomesta ja haistakaa nyt kaikki muutkin huvin vuoks isoa ripulipaskaa. kiitos tästä toivottavasti koko saatanan paska menee konkurssiin ja neekerit jäävät työttömiksi saatana.

  : heikki jormala01-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  ÄLÄ Tilaa ja jos tilaat ota klarna maksu, älä maksa heti

  Toinen kerta kun tilasin liikkeestä. En jaksa ensimmäistä kertoa mutta tarina käytännössä sama kuin tämä.
  Tuote tilattu 13.5..2021 eletään tätä päivää 26.5.2021 tuotetta ei ole kuulunut. Juteltu pitkät pätkät mesessä UK JD kanssa ja he eivät edes löydä tilaustani! pyytävät tarkastamaan olenko tilannut??? laitan heille laskun tosiaan minkä sain heti ja laitoin klarnalle jäihin. Laitoin Uk neideille laskun että jännä juttu että mulla on lasku mutta ette nää tilausta ja tossa laskussa on tilausnumero. No lopetti vastaamisen. Heidän asiakaspalvelunumero ei toimi! Suomen JD mainostaa että mesessa viestiä noh mulla lojuu joulukuinenkin viesti siellä vastaamatta. Joten kävin heidän tuotteen alle kommentoimaan pari valittua sanaa, koska yksinkertaisesti et mitenkään saa asiaasi läpi. Noh laitoin kuitenkin suomen sivujen robottiin tilausnumeron ja tilaus on ollut kuriirilla 15.5. lähtien mutta toimitusta ja varastohakua ei ole tapahtunut eli polliikö tää kuriiri kaikki tuotteet??en tiedä mutta johonkin paketit ihmisiltä katoaa ja paljon. Muta onneksi otin klarnan ja eihän laskua tarvitse maksaa jos sitä' ei ole toimitettu. OOtin ihan valokuvan chattirobotin tekstistäkin ja lähetin UK. EN ikinä enää tilaa en ikinä ees tue yrityksen toimintaa että ostan paikan päältä. Aivan perseestä koko asiakaspalvelu.

  JD SPORTS ota muhun yhteyttä jos millään tasolla haluatte parantaa näitä 2,8/10 saatuja upeita pisteitä:) mä voin tulla hoitaa teidän asiakaspalvelun kuntoon, kerran itse ette siinä onnistu.

  : Merja Laine26-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  toimitus

  paketti kadonnut kuljetuksessa

  : JUHANI korvenoja20-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2.5
  rating

  Toimitus, tuote ja palautus

  Tuote saapui tilauksesta noin 1kk päästä. Tuote oli eri kokoinen mitä mittataulukko antaa ymmärtää. Palautus kallista ja hankalaa.

  : Marjut Kling10-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  En suosittele

  Toimituksessa kesti 3 viikkoa ja kengät eivät näyttäneet samoilta kuin kuvissa

  : Asiakas27-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  6.5
  rating

  taitaa huijata

  yli kuukausi odoteltu, aina vaan kuljetuksessa.

  : Mika Nikkola20-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Toimitus hidasta!

  Tilaaminen sujui,mutta toimitus kesti todella kauan, noin 2kk .Sähköposteihin ja kyselyihin ei vastattu kovin helposti ,automaatti kysely/vastaaja,yrityksen sivuilla ilmoitti pitkään vain paketin olevan matkalla kuriirilla.Mistään ei näe missä päin paketti on ja milloin.No jos sivustoilla olisi jo etukäteen ilmoitettu, että paketin toimitus voi kestää kaksikin kuukautta,olisi asia ok,mutta jos odottaa pakettinsa saapuvan parin kolmen viikon päästä,on odottavan aika pitkä.Jaksan kyllä odottaa,kunhan erukäteen ilmoitetaan, koska mahdollinen paketti saapuu.Seuranta koodin mukaan paketti on kuriirilla(missä?)Jos ja kun saapuu vihdoin ihan liian pitkän ajan kuluttua.Kunnes paketti on jo vihdoin paikkakunnallasi avautuu koodi ja on valmiina haettavaksi/noudettavaksi/toimitettavaksi kotiisi.JD Sportilla hyviä tuotteita kylläkin.Kannatan asiointia myymälässä,jos sellainen paikkakunnaltasi löytyy,mutta verkkokaupan toimitus ei oikein sujuvasti toimi.

  : T.S12-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Harmistunut

  Yrityksen prosessit ovat todella pielessä. Tilasin tuotteita ja laskun Klarnalta. Vain puolet tilaamistani tuotteista tuli perille ja noin kuukauden kuluttua. Jouduin olemaan Klarnaan yhteydessä ongelmasta. Viimein kun tuotteet saapuivat, olin jo liikaa harmistunut. Palautin tilaamani tuotteet Triplan myymälään, sain kuitin palautuksesta. Klarnalta tuli kuitenkin lasku yhdestä palauttamattomasta tuotteesta, joten soitin myymälään. Palautusongelma ei ratkennut, joten jouduin menemään myymälän, jossa kerrottiin nyt viimein asian olevan kunnossa. Työntekijä vielä erikseen soitti minulle noin viikon kuluttua, tuote on palautettu. Pyysin kuittausta sähköpostiini saamatta sitä. Parin viikon kuluttua ihmettelin, miksi Klarnalta ei ole tullut tietoa palautuksesta. Klarnalle ei ollut mennyt tieto palautuksesta. Soitin uudestaan myymälään, jossa pahoiteltiin asiaa ja luvattiin hoitaa asia. Muutaman tunnin päästä sain sähköpostin, palaisinko jälleen myymälään kuitin kanssa. Soitin myymälään uudelleen, ja nyt luvattiin, ettei tarvitse palata myymälään. Palautus näkyy mutta sitä ei saada vietyä Klarnalle. Asia ei ole vielä ratkennut, mutta myymälästä minulle luvattiin palata maanantaina. Myymälän asiakaspalvelu on ollut hyvää, mutta netistä en voi suositella tilaamaan.

  : Piia19-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Erittäin huono

  1kk ei tullu pakettia. Kysyin sähköpostilla ja fasella missä paketti viipyy.
  Toiseen vastas että varastolla odottaa kuljetusta. Toisern että kadonnut kuljetuksessa

  : Tanja Kuisma12-03-2021
  Toni15-03-2021

  59 päivää odotin pakettia, ei näkynyt eikä kuulunut. Asiakaspalvelun mukaan se on vain "hävinnyt". Ei voi kuulemma mitään. Samanlaista takkua ei saa enää mistään, kun on loppuunmyyty koko maapallolta. Luokatonta touhua!

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3
  rating

  ÄLKÄÄ TILATKO

  Tilasin pari vaatetta hiukka ennen joulua 2020, alennuksella. Nyt 10.3.2021, vieläkään pakettia ei ole tullut minulle. Toimitus kestänyt 10 päivää vajaat 3 kk!!!! Nyt samat tuotteet luvataan verkkokaupassa vieläkin halvemmalla. Surkeaa toimintaa. En suosittele kenellekkään.
  Ensimmäinen ja viimeinen tilaus.

  : Joppe9510-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa JD Sports

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko JD Sports luotettava yritys?

  JD Sports on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2.8/10 tähteä, ja asiakkaista 10% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja JD Sports tarjoaa?

  JD Sports on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på JD Sports's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!