Ivrose

Kaikki arvostelut

Ivrose

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Ivrose

Yksi asia, joka yhdistää lähestulkoon meitä kaikkia on se, että haluamme näyttää maailmalle parhaan puolemme. Niinpä ei ole yllätys eikä mikään, että vaate- ja muotiala on tärkeä osa markkinoita myös verkkokauppojen maailmassa. Vaatteiden ostaminen verkkokaupasta on mukavan helppo vaihtoehto fyysisestä kivijalkakaupasta ostamiselle, jos ei koe ongelmaksi sitä, että tuotteita ei pääse aivan heti hypistelemään. Suurempi ongelma voi olla se, että vaatteita voi ostaa netissä niin monista paikoista, että sopivan muotikaupan löytyminen voi osoittautua melkoiseksi haasteeksi. Siksi on tärkeää vertailla kaikkia saatavilla olevia vaihtoehtoja. Tällä sivustolla pyrimme helpottamaan etsintätyötäsi tuottamalla tämänkaltaisia yritysprofiileja, joista saat nopean yleiskatsauksen siihen, millainen yritys on kyseessä ja mitä muut kuluttajat ovat yrityksestä mieltä. Tässä yhteenvedossa saat kuulla vaatekauppa Ivrosesta, mutta suosittelemme toki tutustumaan myös muiden yritysten yhteenvetoihin sekä yhteenvetojen kyljestä löytyviin asiakasarvosteluihin.

Tietoa Ivrosesta
Ivrose on naisten muotiin erikoistunut verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2015. Ivrosen toimiala on maailmanlaajuinen ja yritys toimittaakin lähestulkoon kaikkialle maailmassa. Siten Ivrose sopii myös suomalaisille vaatteiden ostajille, joskin sivuston suomenkielinen käännös on vajavainen laatunsa suhteen ja monia asioita ei ole käännetty lainkaan. Siten asiakkaan on syytä kaivella muistinsa syövereistä jonkin verran peruskoulun kielten tuntien sisältöä, jos haluaa asioida Ivrosen kanssa.

Ivrosen tuotteet ja palvelut
Naisten muoti on tietysti hyvin laaja käsite. Ivrosen tuotevalikoima on lajiteltu osittain tuotetyypin mukaan, mutta myös erilaisia teemoitettuja kategorioita sivustolla on paljon. Muotialan nettikaupoille tyypillisesti sivustolta löytyy muun muassa oma kategoria tuotteille, jotka ovat yrityksen mielestä sillä hetkellä muodissa. Myös uutuuksille ja alennuksille on varattu täysin omat tuoteluokat. Ivrose myy myös kausiteemoitettuja vaatteita, eli esimerkiksi joulun alla on mahdollista löytää erillinen joulukategoria, josta löytyy amerikkalaistyylisiä jouluvaatteita aina paidoista alusvaatteisiin asti. Viimeisenä erityiskategoriana mainittakoon pluskoon vaatteet, joille on niillekin osoitettu täysin oma osasto Ivrosen verkkosivuilla. Muut tuotekategoriat ovat klassisempia, tuotetyypin perusteella eroteltuja kokonaisuuksia. Näistä on mahdollista löytää esimerkiksi mekot, housut ja yläosat. Myös alusvaatteet ja oloasut ovat saaneet omat tuoteluokkansa. Nettivaatekaupoille kenties hieman epätyypillisesti Ivrosen sivuilla on myös arvostelumahdollisuus, eli asiakkaat voivat halutessaan jättää ostamistaan tuotteista kommentteja, jotka voivat toimia hyvänä tiedonlähteenä uudelle asiakkaalle – tietysti lähdekritiikki muistaen.

Ivrosen toimitusehdot
Ivrose toimittaa tuotteitaan kansainvälisesti ja myös Suomi löytyy niiden maiden listalta, joihin toimitus on mahdollista. Tilauksen toimitusaika ja -hinta voivat vaihdella, mutta Ivrosella on tarjota monenlaisia alennuksia massaostosten yhteydessä. Yritys kannustaa asiakasta vahvasti ostamaan useamman tuotteen kerrallaan, sillä esimerkiksi pelkästään ostettavien tuotteiden lukumäärän perusteella on mahdollista saada alennusta. Lisäksi Ivrosen toimituskulut ovat pyöreä nolla, jos tilaus maksaa enemmän kuin tietyn rajasumman. Kuten aina verkkokaupoissa asioidessa, kannattaa aina tarkastaa ajankohtaisimmat toimitusehdot yrityksen omilta verkkosivuilta silloin, kun tilausta on tekemässä. Näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä toimitusaikojen tai -kustannusten suhteen.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Ivrosen asiakkailta
Fiksut oppivat omista virheistään ja onnistumisistaan, mutta fiksuimmat oppivat muiden virheistä ja onnistumisista. Ennen minkään yrityksen kanssa asioimista on siksi hyvä suoda silmäys sille, mitä muut kuluttajat ovat olleet siitä mieltä. Ohesta voit lukea, millainen kokemus Ivrosen kanssa asiointi on heidän mielestään ollut. Jos mielessäsi on vaikkapa kysymys "Ovatko Ivrosen tuotteet laadukkaita?" saattaa vastaus löytyä ihmisten jättämistä kommenteista. Jos päädyt asioimaan Ivrose-verkkokaupassa ja haluat kiittää arvostelun jättäneitä ihmisiä, voit kirjoittaa myös oman arvostelusi ja siten auttaa jälkeesi tulevia lukijoita löytämään tarpeisiinsa sopivan vaatekaupan netissä.