Hunter

Kaikki arvostelut

Hunter

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Hunter

Suomalaisina saamme etuoikeuden kokea kaikki neljä vuodenaikaa. Kauniiden kuvien ja kokemusten lisäksi tämä tuo mukanaan myös varsin pitkän syksyn, loskan sekä kostean kevätsään. Oletkin ehkä saattanut havaita, että jalkojen kastuessa koko keho tuntuu aiempaa kylmemmältä.
Siksi etenkin täällä sateen ja rännän koettelemassa Pohjolassa on tärkeää omistaa laadukas pari kumisaappaita. Kun kengät ovat ulkoisesti kauniit, voi niitä pitää marjametsän lisäksi myös kaupungilla. Erilaisia lyhyt- ja pitkävartisia sekä korollisia vedenkestäviä kenkiä myy muun muassa Hunter. Millainen on kenkien laatu? Entäpä toimitusaika? Istuvatko kengät sivuilla luvatulla tavalla? Näihin kysymyksiin vastaamisessa apuna ovat muut sivuston asiakkaat, joiden kokemuksia löydät tältä välilehdeltä.

Tietoa Hunter -yrityksestä
Hunter Boot Ltd on jo vuonna 1856 perustettu brittiläinen vaatemerkki. Se tunnetaan etenkin ikonisesta Original-saappaastaan, ja omaa kaksi hovihankkijan titteliä Iso-Britannian kuningattarelle sekä Edinburghin herttualle. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Skotlannin Ediburghissa, mutta sillä on toimistoja myös Lontoossa, New Yorkissa ja Düsseldorfissa. Itse saappaat valmistetaan, nykypäivän vaateyrityksille tyypillisesti, Kiinassa.
Brändin mukaan se omaa innovaatiorikkaan historian ja pyrkii suunnittelemaan uusia designeja suojaamaan maailman edelläkävijöitä kaikkein ankeimmiltakin olosuhteilta. Kumisaappaiden lisäksi liike myy muun muassa laukkuja, sukkia ja muita asusteita. Aiemmin se on valmistanut myös renkaita, kampoja, golfpalloja, joiden ansiosta yritykselle ovat tuttuja monet materiaalit.

Hunter palvelutarjonta
Yrityksen nettisivuilta löytyy kumisaappaiden lisäksi laaja valikoima naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita. Etusivua alas kelaamalla löytää kätevästi kaupan bestsellerit, ja eri kategorioiden tarkastelu onnistuu sen yläosasta löytyvien pudotusvalikkojen kautta sujuvasti. Yläosastot on jaoteltu naisten, miesten ja lasten vaatteiden, alennustuotteiden sekä löytöjen mukaan. 
Tuotteiden voidaan katsoa kuuluvan ylemmän hintatason luokkaan. Klassisten tyylien lisäksi sivustolta voi löytää moderneja, nuorille asiakasryhmille suunnattuja tyylejä, joissa on esimerkiksi hyödynnetty Pride-liikkeen sateenkaarivärejä sekä isokokoisia logoja. Verkkokaupan alaosasta löytyvän ”Language Selector”-linkin kautta voi valita kahdeksasta tarjolla olevasta näyttökielestä, joskaan suomen kieltä näihin ei sisälly. Opiskelijat saavat nettikaupassa 20 ja uudet asiakkaat 10% alennuksen.
Värivaihtoehtoja sivuston eri tuotteilla on useita, ja kokoon, istuvuuteen sekä hoitoon liittyvät tiedot ovat varsin yksityiskohtaisia. Ostosta pohtivan apuna ovat myös tuotekohtaiset arvostelut, joissa, monista muista nettikaupoista poiketen, käyttäjät kertovat toisinaan myös oman ikänsä, asuinmaansa ja sukupuolensa. Näin saa tietoa esimerkiksi siitä, miten jossakin tietyssä maassa yleiset koot vertautuvat sivustolla ilmotettuihin kokoihin.
Arvostelujen yhteydessä asiakkaat ovat voineet myös lisätä arvionsa tuotteen laatuun sekä hinta-laatusuhteeseen liittyen. Näiden yhteydessä löytyy myös asteikko, jossa voi kertoa, onko koko yleisiin mittastandardeihin verrattuna väljä vaiko pieni. Sivuston alaosasta löytyy myös linkki kokotaulukkoon (Size Guide), jossa on listattu eri jalkojen mitoille sopivat EU:n, Iso-Britannian, Yhdysvaltojen ja Japanin koot.
Tuotekuvien sekä -kuvauksen alta asiakas voi myös löytää eri merkit, joilla kerrotaan mm. vaatteen tuottotapa (käsintehty vai ei), vedenkestävyys ja vegaanius. Suomeen sivuston tilaukset toimittuvat ilmaiseksi, ja EU-alueella näihin sisältyy myös 30 päivän palautusoikeus. Verkkokaupan hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, MasterCard-, Maestro- ja American Express -kortit sekä PayPal, Klarna ja Apple Pay.
Sivuston asiakaspalvelu palvelee netistä löytyvän lomakkeen avulla neljällä kielellä: englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja espanjaksi. Apua saa myös usein kysytyistä kysymyksistä, jotka on listattu vastauksineen sivun FAQs-osioon. Yrityksen kampanjoista ja uusista tuotelinjoista pysyy ajan tasalla tilaamalla sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen tai seuraamalla nettikaupan Instagram-, Twitter-, Pinterest- ja Facebook-tilejä.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Hunterin toimintaan liittyen
Tilasitko omat kenkäsi Hunterilta? Ovatko myös korkeakorkoiset ja muut suunnittelultaan muodikkaat kengät vedenkestäviä? Entä millaiseen käyttöön soveltuvat nettikaupan takit? Tilaisitko vaatteita Hunterilta myös tulevaisuudessa, vai suosisitko sittenkin perinteisissä kivijalkamyymälöissä shoppailua? Arvostelun jättämällä autat muita kaltaisiasi suomalaisia kannattavan ostopäätöksen tekemisessä; tästä hyötyvät niin luonto kuin kuluttajamarkkinatkin.