Crocs

Kaikki arvostelut

Crocs

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Crocs

Mietitkö uusien kenkien ostamista? Erilaisia kenkäyrityksiä ja kenkiä tarjoavia verkkokauppoja on paljon. Yksi niistä on Crocs. Monet meistä tuntevat Crocsin värikkäistä sandaaleistaan ja Crocs onkin usealle tuttu yritys, mutta mitä kaikkea he oikeastaan tarjoavatkaan? Onko Crocsin verkkosivut luotettavat? Toimittavatko Crocs tuotteet Suomeen? Voiko tuotteet palauttaa? Lue Suomiarvostelut -sivuilta muiden kokemuksia Crocsista ja muista verkkokaupoista, niin tiedät kannattaako sinun ostaa heidän tuotteitaan. 

Mikä Crocs?
Crocs on amerikkalainen kenkäbrändi. Amerikkalaiset Lundon Hanson ja George Boedecker Jr. perustivat Crocsin vuonna 2002 Coloradossa. Heidän tavoitteenaan oli luoda, valmistaa ja myydä muovisia kenkiä, jotka muistuttavat muotoilultaan puukenkää. Crocsit kehitettiin alun perin kengäksi veneilyyn, mutta nykyään niitä käytetään niin vapaa-ajalla kuin töissäkin. Niiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovatkin kestävyys ja mukavuus. Tähän päivään mennessä Crocseja on myyty yli 300 miljoonaa paria. Nykyään yrityksen pääkonttori sijaitsee Broomfieldissä, Yhdysvalloissa. Yritys kuitenkin toimii kansainvälisesti ja myy tuotteitaan myös Suomessa.

Crocs ja Crocsin logo ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä vuodesta 2007 lähtien. Lisäksi Crocsilla on patentti, joka kattaa kyseiset hengittävät työkengät ja niiden valmistusavat. Yrityksellä on myös kolme muotoilupatenttia, jotka kattavat kenkien malliin liittyviä yksityiskohtia.

Crocs -tuotteet
Crocsilla on useita kenkätuotteita sekä miehille, naisille että lapsille. Tunnetuin Crocsin tuotteista on brändin ensimmäinen tuote eli Crocs -kengät. Nämä sandaalinkaltaiset kengät ovat myös Suomessa tunnetut. Niitä käytetään tyypillisesti kesäkenkinä. Crocsit valmistetaan etyleeni-vinyyli-asetaattivaahdosta, joka on pehmeä, muovimateriaali. Kengissä on lenkki, jonka voi pitää kantapään takana, niin kengät pysyvät paremmin jalassa. Lisäksi, kenkien pääliosassa on reikiä, jotta ne hengittävät. Crocs -sandaaleihin myydään myös koristeita, joita voi laittaa kengän pääliosan reikiin. Kenkiä löytyy kymmenissä eri väreissä. Nykyään kenkiä on myös muille vuodenajoille. Ensimmäinen kenkämalli on vuosien saatossa kehittynyt niin, että siitä löytyy useita muitakin malleja. 

Perinteisen Crocs -sandaalin lisäksi, yritys valmistaa ja myy myös saappaita, varvassandaaleja, korkokenkiä, vaelluskenkiä, lenkkareita ja talvikenkiä. Suurinosa kengistä on valmistettu samasta EVA-vaahto materiaalista, mutta niiden mallit eroavat toisistaan hieman. Pääosin kengät kuitenkin muistuttavat etäisesti alkuperäistä Crocs -sandaalia. Kenkien lisäksi Crocsilla on myynnissä sukkia. Crocs -kengät voi halutessaan pestä käsin miedolla pesuaineella.

Crocsien osto
Crocs -tuotteita voi ostaa muun muassa Crocsin omasta verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy tuotteita kategorioittain sekä käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi sieltä voi selata erikseen naisten, miesten ja lasten tuotteita. Tuotteita löytyy useassa eri koossa ja värissä. Verkkosivuilla on myös kokotaulukko. Verkkokaupassa maksutapoina käy esimerkiksi Visa, MasterCard, American Express ja PayPal. Maksun jälkeen tilaus käsitellään ja lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen. Toimitusajaksi yritys arvioi 3-6 päivää.

Kaikilla Crocs -verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on myös 90 päivän tuotetakuu ja palautusoikeus. Tämä tarkoittaa, että voit palauttaa ostoksesi 90 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Edellytyksenä on, että tuotteet ovat edelleen uudenveroisia ja käyttämättömiä. Voit tehdä palautuksen täyttämällä palautuspyynnön Crocsin verkkosivuilla. Saat sitten palautusohjeet sähköpostitse. Kun tuotteet saapuvat takaisin Crocsille, hyvitetään summa alkuperäiselle maksutavallesi. Crocsilla on myös suomenkielinen asiakaspalvelu. 

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Crocs -tuotteista ja yrityksestä
Oletko tilannut Crocsin verkkokaupasta tai testannut Crocs -tuotteita? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Olivatko tuotteet laadukkaita? Sujuiko maksu verkkokaupassa helposti ja tuotteiden toimitus vaivatta? Oletko kenties ottanut yhteyttä asiakaspalveluun? Kerro meille arviosi kokemuksestasi, mielipiteestäsi, arviostasi ja ajatuksistasi Crocsista. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää hutiostoksen tai varmistua, että yritys on luotettava. 

Harkitsetko Crocs -tuotteiden ostoa? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko yritys luotettava ja ovatko tuotteet laadukkaita.