SuomiArvostelut

  Arvostelut Homeroom

  Koti on paikka, jossa vietämme suurimman osan elämistämme. Siellä lepäämme raskaan työpäivän jälkeen, vietämme aikaa läheistemme kanssa ja teemme arjen muistoja. Koti onkin ehkä tärkein itseilmaisun paikka, sillä vaikka sisustuksemme viestii omasta persoonastamme, se myös vaikuttaa meihin suuresti. Jos huoneemme on sotkuinen, koemme olomme ahdistuneeksi ja ärtyneeksi. Myös jokin nurkissa iät ja ajat pyörinyt, inhoamamme sisustusesine omaa saman vaikutuksen.
  Kun uuden sisustuksen tarve ilmenee, ei nykypäivänä tarvitse vaivata päätään fyysisten kivijalkamyymälöiden kiertelyllä. Niillä vaivaannuttavilla keskusteluilla yli-innokkaiden myyjien kanssa, jotka yrittävät saada asiakkaan ostamaan sellaisiakin asioita, joita tämä ei halua. Kuten mitä tahansa muitakin hyödykkeitä, voi kodin kalusteita ostaa nyt netistä.
  Vaikka jo eri kauppojen tarjonnan vertailu netissä on helpompaa, on verkosta ostamisen etu usein myös se, että kalusteita pääsee kokeilemaan oikeassa käytössä. Nettimyynnin alan standardiksi on muodostunut koko tarjonnan kattava palautusoikeus, eikä kalusteen sopivuutta muuhun sisustukseen siksi tarvitse arvuutella samoin, kuin fyysisessä myymälässä.
  Yksi palautusoikeuden omaavista netin kalustemyyjistä on Homeroom. Millaiset ovat sen toimitusajat? Ovatko perille tulevat tuotteet hyväkuntoisia? Millainen on sivuston asiakaspalvelu? Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat vastauksen muiden asiakkaiden kokemuksiin tutustumalla.

  Tietoa Homeroom -yrityksestä

  Sisustuksen nettikauppa Homeroom osa ruotsalaista postimyyntiyritys Ellos Groupia, jonka päätoimisto ja varasto sijaitsevat Ruotsin Boråsissa. Yrityksen perusti ruotsalainen Olle Blomqvist vuonna 1947. Toiminta laajeni Norjaan vuonna 1983, Suomeen vuonna 1987, Tanskaan vuonna 1995 ja Islantiin vuonna 2006.
  Vuodesta 2010 lähtien Ellos on laajentanut toimintaansa kulutusluottoihin, joiden käyttökohteeksi on voinut valita myös yrityksen ulkopuolisia hyödykkeitä. Ellos-lainojen rahoittajana toimii suomalainen Finaref Oy. Tätä nykyä Ellos Groupin omistaa ruotsalainen Nordic Capital -pääomasijoitusyhtiö.

  Homeroom palvelutarjonta

  Nettikaupassa tuotteet on järjestelty näkymän yläreunaan sijoitettuihin kategorioihin. Sisustustyyppien lisäksi sivustolla voi tarkastella myös tiettyjen merkkien kalusteita sekä uutuuksia. Tuotetta klikkaamalla pääse käsiksi tämän kuviin, toimitusaikaan sekä tarkempiin väri- ja materiaalitietoihin. Alas kelaamalla löytää tuotekohtaiset arvostelut sekä kyseessä olevan esineen kanssa yhteensopiviksi nähdyt ehdotukset.
  Homeroomista tilatuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palautus on tehtävä 30 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta hyödyntämällä sen alkuperäistä pakkausta, jonka mukana tulee olla täytetty pakkausilmoitus. Ilmoituksen saa tulostettua kirjautumalla ensin sisään ja menemällä kohtaan Omat sivut/Tilaukseni. Palautuksesta veloitetaan yksi palautusmaksu.
  Koska tuotteet saatetaan kerätä eri varastoista, voivat tilauksen eri osat saapua erillisissä paketeissa. Tilaus toimitetaan siihen osoitteeseen, joka on annettu nettisivuilla rekisteröidyn tilin osoitteeksi. Kuljettaja ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen toimitusta, ja edellytyksenä on, että tämä asuu ajokuntoisen tien varrella.
  Yli 20 kg painavat paketit toimitetaan päiväsaikaan kello 8–17 kotiinkuljetuksena joko ulko-ovelle tai omakotitalon tontin rajalle. PostNord toimittaa useimmille paikkakunnille alle 20 kg painavat paketit kotiinkuljetuksena niin päivisin että iltaisin. Valittavissa olevat toimitusvaihtoehdot näytetään asiakkaalle tuotteen maksamisen yhteydessä.
  Homeroomin hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa MasterCard- ja Visa-kortit sekä Ellos AB:n omistama Elpy. Elpyn avulla tuotteita voi ostaa myös osamaksulla.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Homeroomin toimintaan liittyen

  Oletko ostanut uuden kalusteryhmän kotiin tai puutarhaan Homeroomista? Millainen on ollut tuotteiden laatu? Ovatko sivustolta ostetut puukalusteet kestäneet hyvin sadetta tai muita ulkoisia rasitteita? Etenkin lapsiperheissä kalusteiden jykevyys on tärkeää, koska lapset saattavat kiipeillä ja roikkua niissä.
  Oletko joutunut palauttamaan jonkin sivustolta tilaamasi tuotteen? Jos, miksi? Huonekalut ovat usein sijoituksia, joiden odotetaan pysyvän käytössä useamman vuoden ajan. Tämän vuoksi etenkin niiden kohdalla on tärkeää varmistaa, että tuotteet kestävät käytössä ja näyttävät ulkoisesti miellyttäviltä. Kerro omasta kokemuksestasi jättämällä arvostelu!

  Homeroom
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Homeroom

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Homeroom luotettava yritys?

  Homeroom on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Homeroom tarjoaa?

  Homeroom on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Homeroom's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!