Helly Hansen

Kaikki arvostelut

Helly Hansen

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Helly Hansen

Jokainen urheilija tietää, että vaatteilla ja varusteilla on väliä. Yltääksesi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen tarvitset käyttöösi parhaat mahdolliset varusteet. Tämä on totta etenkin silloin, kun urheilet talvella. Lumessa hikoilu ja hengästyminen ei ole mikään leikin asia! Siksi talviurheilija tarvitsee laadukkaita ja hyvin suunniteltuja tuotteita. Norjalainen Helly Hansen on yksi vaihtoehto sinulle, joka etsit vaatteita varusteita urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Lue muiden käyttäjien arvostelut yrityksestä, ennen kuin tilaat!

Helly Hansen - Tietoa yrityksestä
Helly Hansen valmistaa ja myy vaatteita ja urheiluvarusteita. Vaatemerkki on tunnettu erityisesti ulkoiluvaatteistaan ja -varusteistaan. Helly Hansen on norjalainen yritys, joka on kanadalaisen Canadian Tire -ketjun tytäryhtiö. Yritys perustettiin vuonna 1877. Alun perin sen päämaja sijaitsi Moss-nimisessä kaupungissa. Vuodesta 2009 lähtien yrityksen päämaja on sijainnut Oslossa. Yritys on nimetty perustajansa, merikapteeni Helly Juell Hansenin mukaan. 

Helly Hansen vaatteet
Helly Hansen myy ja valmistaa vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Valikoimasta löytyy monenlaisia takkeja yleiseen ulkoiluun sekä eri urheilulajeihin, esimeriksi hiihtoon ja purjehtimiseen. Helly Hansenilla on myös erilaisia kerrastoja ja muita kylmään säähän suunniteltuja vaatteita. Lisäksi vaatemerkki valmistaa erilaisia paitoja, housuja ja asusteita ja kenkiä.  

Tekniset vaatteet 
Tämän norjalaisen vaatemerkin valikoimasta löytyy useita erilaisia teknisiä vaatteita, jotka soveltuvat vaihteleviin sääolosuhteisiin ja eri urheilulajeihin, esimerkiksi purjehtimiseen ja lasketteluun. Helly Hansenin vuonna 1970 kehittämä Lifa on markkinoiden ensimmäinen tekninen vaatekerros, joka pitää kosteuden pois iholta. Helly Tech taas on vedenpitävä ja hengittävä kerros käyttäjänsä ja elementtien välillä. Lisäksi merkin valikoimasta löytyy H2Flow-, LifaLoft- ja Lifa infinity pro -materiaaleja hyödyntäviä vaatteita ja asusteita. 

Urheiluvarusteet
Vaatteiden lisäksi Helly Hansen valmistaa ja myy myös erilaisia urheiluvarusteita. Merkin valikoimasta löytyy esimerkiksi erilaisia reppuja ja laukkuja. Osa laukuista on vedenkestäviä ja suunniteltu varta vasten merellä käytettäväksi. Jotkut laukut on suunniteltu eräkäyttöön, kun taas toiset on tarkoitettu vapaa-aikaan ja kaupunkikäyttöön. Lisäksi Hellyn Hansenin tuotevalikoimasta löytyy pelastusliivejä.

Tilaaminen ja toimitus
Helly Hansenilla on oma virallinen verkkokauppa, joka toimittaa kansainvälisesti. Mahdolliset maksutavat vaihtelevat toimitusmaasta riippuen ja tarjolla olevat maksutavat ilmoitetaan tilaussivulla. Voit maksaa tilauksesi esimerkiksi Mastercard tai Visa-kortilla. Euroopan sisäiset tilaukset sisältävät kaikki tullimaksut ja verot eikä tilauksiin siis myöhemmin enää lisätä näitä maksuja. Hellu Hansen verkkokaupan toimitusaika Suomeen on arviolta 2 - 6 päivää, valitsemastasi toimitustavasta riippuen. Helly Hansen tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksille, joiden arvo ylittää tietyn summan. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palaitusoikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava uuden veroisia ja käyttämättömiä. 

Asiakaspalvelu
Jos haluat kysyä jotain Helly Hansenin tuotteista tai palveluista, voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse arkisin maanantaista perjantaihin. Lisäksi asiakaspalvelun tavoittaa Helly Hansen sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös seurata Helly Hansenia somessa. Yrityksellä on oma tili Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa. 

Helly Hansen - Kokemuksia, arvioita ja vinkkejä
Olemme tehneet parhaamme antaaksemme sinulle mahdollisimman kattavan kuvan Helly Hansenin tuotteista ja palveluista. Tiedämme kuitenkin, että kaikkein arvokkainta tietoa on suora palaute yrityksen omilta asiakkailta! Siksi tarvitsemmekin sinun apuasi. Jos olet joskus ostanut Hellyn Hansenin tuotteita, käyttänyt yrityksen verkkokauppaa tai ollut yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa, haluamme kuulla mielipiteesi. Oliko kokemus positiivinen vai jättikö jokin kokonaisuudessa vielä toivomisen varaa? Sekä positiivinen palaute että kriittiset kommentit auttavat muita käyttäjiä ymmärtämään Helly Hansenin palveluita paremmin. Jos sinulla on hetki aikaa, kirjoita oma rehellinen arviosi vaikka saman tien!